Xantho Plus Mareste imaginea

Xantho Plus

110,44 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 capsule

Xantho Plus este un antioxidant care ne protejează, în primul rând, împotriva radicalilor liberi din organism. Indiferent de cât de sănătos este stilul nostru de viață, tot suntem expuși acțiunii radicalilor liberi din aer, apa și chimicalele din alimente. 

More details

Cantitate dorita:

Xantho Plus

90 capsule

Xantho Plus este un antioxidant care ne protejează, în primul rând, împotriva radicalilor liberi din organism. Indiferent de cât de sănătos este stilul nostru de viață, tot suntem expuși acțiunii radicalilor liberi din aer, apa și chimicalele din alimente. Radicalii liberi sunt deosebit de nocivi, putând cauza boli grave, cum  ar fi cancerul, afecțiuni ale inimii și altele. Din moment ce nu ii putem evita, consumul zilnic de antioxidanți ne poate proteja împotriva lor și a efectelor pe care le provoacă.

Principalul ingredient din Xantho Plus este Mangostana – conține o cantitate mare de xantone, care sunt niște antioxidanți foarte puternici.

Există o familie întreagă de antioxidanți, dar cei mai dinamici dintre aceștia se găsesc în mangostană.

Fructul este deosebit de bogat în diferite xantone cunoscute că exercită activități bilogice unice. De-a lungul anilor, asupra fructului s-a efectuat un număr enorm de cercetări, în scopul de a determina efectele sale benefice asupra organismului. Cercetătorii au descoperit și clasificat aproximativ 200 de xantone, dintre care 40 se găsesc în fructul de mangostană.

Xantonele se deplasează prin organism și efectiv nimicesc radicalii liberi întâlniți în drumul lor, lăsând organismul mai curat și mai sănătos decât înainte.

Cele mai importante xantone din mangostană includ: alfa-mangostinul, beta-mangostinul, gama-mangostinul, garcinonele A, C, D., magostanolul, gartaniul.

Cercetările efectuate independent au dovedit că acestea, împreună cu celelante xantone din fruct au efecte: antiinflamatorii, anticonvulsive, antialergice, antitumorale, antiplachetare, pentru a numi doar câteva.

 Xantho Plus fabricat de Calivita, mai conține un amestec patentat special de antioxidanti puternici, cum sunt extractul de ceai verde, de grapefruit, de semințe de struguri, rodie și afine.

Xantho Plus se recomandă persoanelor care suferă de un stres oxidativ puternic, alimentație nesănătoasă, fumat, consum de alcool, efort fizic intens, expunere la smog, precum și tuturor persoanelor care doresc să fie cât mai sănătoși.

Recomandari :                                 Mod de administrare :

Acuitate vizuala
Afectiuni cardiovasculare
Afectiuni neurodegenerative
Alzheimer
Anticancerigen
Antihistaminic
Antioxidant
Antiinflamator
Artrita
Ateroscleroza
Cancer san
Cancer ficat
Detoxifiant
Digestie
Gingivita
Guta
Imbatranire prematura
Intarire sistem imunitar
Imbunatatire stare psihica
Leucemia
Parkinson
Reglare colesterol
Scadere capacitate memorare
Tromboze
Variatii glicemice

1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-1-1
2-2-2
1-1-1
2-2-2
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-1-1
2-2-2
1-0-1
1-1-1
1-1-1
2-2-2
2-2-2
1-1-1
1-1-1
2-2-2
1-0-1

Notă:

Se administrează cu ½ h inainte de masă!

Contine:

 Extract de mangosteen ....... 166, 70 mg;

- Amestect patentat .................200, 00 mg din care:

- extract de ceai verde;

- extract de samburi de strugure;

- extract de rodie;

- extract de grapefrut;

- fructe de afin.

Deruleaza