Lutein Plus Mareste imaginea

Lutein Plus

147,81 lei (TVA inclus)

Produs nou

60 capsule

Lutein Plus este un preparat antioxidant complex creat pentru a proteja sanatatea ochilor.

In vreme ce afinele sunt cunoscute in principal pentru rezultatele obtinute in medicina traditionala, luteina si zeaxantina sunt cele mai importante componente din alcatuirea maculei, zona ochiului responsabila pentru o vedere agera.

More details

Cantitate dorita:

Lutein Plus

60 capsule

Complex pentru protectia ochilor

Lutein Plus este un preparat antioxidant complex creat pentru a proteja sanatatea ochilor.

In vreme ce afinele sunt cunoscute in principal pentru rezultatele obtinute in medicina traditionala, luteina si zeaxantina sunt cele mai importante componente din alcatuirea maculei, zona ochiului responsabila pentru o vedere agera. Actionand ca un ,,filtru” acestea protejeaza sanatatea retinei impotriva efectelor nocive ale luminii puternice si radiatiilor UV; pot intarzia imbatranirea ochilor si pot reduce riscul de degenerescenta maculara datorata varstei (AMD).

 

Recomandari:

  • Se recomanda pentru prevenirea cataractei si pentru contracararea efectelor nocive ale radiatiilor UV
  • Persoanelor ai caror ochi sunt expusi unui efort intens (folosirea computerului, privitul la televizor, sofatul, folosirea aerului conditionat, lumina proasta si /sau artificiala).
  • Celor cu varsta  peste 40 de ani .
  • Persoanelor care sufera de afectiuni oculare datorate varstei (ex: AMD).
  • Tuturor celor care acorda importanta mentinerii unei priviri agere si sanatatii ochilor.

 

Prospect Lutein Plus

Ochii se numara printre cele mai importante organe ale omului. Ochii sunt cei care ne permit sa vedem frumusetile naturii, sa ne indeplinim toate sarcinile zilnice, sa putem percepe tot ce exista in jurul nostru, sa citim, sa ne orientam.

Ei influenteaza direct calitaea vietii. De aceea, sunt perceputi ca ceva nepretuit, de care trebuie sa avem o grija deosebita. Atat de multe din ceea ce invatam, experimentam, din ceea ce ne bucura ajung la noi prin intermediul ochilor! Ne ia foarte putin timp sa pastram toate aceste bucurii pentru totdeauna printr-o ingrijire adecvata.

Ingrijirea corespunzatoare a ochilor poate incetini procesele asociate cu imbatranirea, cum ar fi degenerarea maculara. De asemenea, diminuiaza riscul scaderii premature a acuitatii vizuale datorita efortului, bolilor sau accidentelor. Sanatatea ochilor poate fi mentinuta si imbunatatita printr-o alimentatie corecta. S-ar parea ca alimentatia si sanatatea ochilor se afla intr-o stransa corelatie si exista numeroase alimente, vitamine si minerale ca fac diferenta in ceea ce priveste acuitatea si sanatatea ochilor.

 

Ce este Lutein Plus

Un produs creat pentru ochi este si suplimentul alimentar Lutein Plus de CaliVita, care contine vitamina C, extract de afine, luteina, zeaxantina si vitamina A.

Luteina este puternic concentrata in macula, o mica zona a retinei, responsabila de vederea centrala si acuitatea vizuala. Luteina poate incetini procesele degenerarii maculare. De asemenea, studiile au confirmat ca reduce riscul aparitiei cataractei, desi nu se stie exact macanismul de actiune. La fel ca si zeaxantina, filtreaza razele UV ale soarelui si previne si efectele nocive ale radicalilor liberi.

 

Alti componenti ai Lutein Plus

Zeaxantina este al doilea component principal al produsului si se gaseste de obicei in combinatie cu luteina, fiind de asemenea un antioxidant puternic. Zeaxantina se gaseste in partea centrala a maculei, in timp ce luteina se gaseste mai mult in zona periferica a maculei. Impreuna, sunt considerate ca pigmenti ai maculei, cunoscuti pentru protectia impotriva stresului oxidativ si lumina puternica. Participa la apararea membranei retinei impotriva luminei.

Vitamina A, care mentine sanatatea celulelor in anumite structuri ale ochilor, este necesara pentru convertirea luminii in semnale nervoase in retina. Permite adaptarea ochilor la schimbarea luminii si mentine umezeala acestora. Vitamina A, reduce riscul aparitiei cataractei si a cecitatii nocturne. Deficienta de vitamina A este implicata in orbire si in ulcerele de cornee.

Afinele ajuta la mentinerea nivelului normal de colagen al ochiului. Protejeaza capilarele impotriva efectelor nociva ale radicalilor liberi. Uimitoarea descoperire a efectelor consumului de afine a fost facuta in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand pilotii care consumau gem de afine inaintea misiunilor de noapte au descoperit ca sunt capabili sa vada mai clar chiar si in cele mai intunecate nopti. Ulterior, stiinta a confirmat ca afinele imbunatatesc vederea in cazul persoanelor sanatoase si in cazul celor care au glaucom, cataracta sau degenerari maculare datorate varstei. Vederea pe timpul noptii este imbunatatita datorita antocianidelor din compozitie, substante antioxidante mai puternice decat vitamina C si E. Taninele din afine au efecte antiinflamatoare.

Lutein Plus de CaliVita este un supliment alimentar recomandat persoanelor care petrec mult timp in fata monitorului, a televizorului, care conduc mult, celor care lucreaza in incaperi slab luminate si in general, persoanelor care acorda importanta sanatatii ochilor.

 

Mod de administrare

Afecțiuni și simptome
în care acționează
 Lutein Plus

Mod de folosire Lutein Plus

Afecțiuni oculare
Ateroscleroză maculară (ochi)
Cataractă
Conjunctivită
Glaucom
Miopie
Vedere (tulburări)
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0

 

 O capsulă conține:

Vitamina C

50,00 mg

Extract de afine

25,00 mg

Luteină

   6,00 mg

Zeaxantină

   0,50 mg

Vitamina A

   0,20 mg(200,00 U.I)

Deruleaza