Mega qProtect Mareste imaginea

Mega qProtect

130,08 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 tablete

Produsul Mega qProtect are în compoziția sa un complex de substanțe antioxidante, bazate eficient pentru a lupta împotriva poluanților care pot afecta sănătatea noastră. Antioxidanţii sunt indicaţi tuturor persoanelor, de orice vârstă, deoarece apără organismul de razele UV tot mai nocive, de aerul poluat, de conservanţii şi coloranţii din alimente şi de stresul tot mai accentuat.

More details

Cantitate dorita:

Mega qProtect

90 tablete

Ce conține produsul Mega qProtect ?

-Ginkgo Biloba -frunzele şi seminţele acestuia reprezentau una din materiile prime ale medicinei chinezeşti antice, fiind folosite pentru tratarea afecţiunilor cum ar fi astmul, bolile respiratorii, bronşita, circulaţia sanguină deficitară şi pentru creşterea fluxului sanguin cerebral.

Medicina modernă a confirmat ceea ce medicina chineză ştia de sute de ani: Ginkgo are o largă gamă de efecte benefice asupra sănătăţii. Astăzi, extractul obţinut din Ginkgo biloba intră în compoziţia a numeroase suplimente alimentare larg folosite.

Doar în Germania, anual se prescriu peste cinci milioane de reţete pentru produse cu Ginkgo. Cei care s-au ocupat cu studiul acestei plante au evidenţiat, în primul rând, puternica sa acţiune antioxidativă, care se datorează conţinutului ridicat de flavonoide.

Ginkgo Biloba  îmbunătăţeşte memoria şi alte funcţii ale creierului, are un efect antidepresiv şi este benefic persoa­nelor care suferă de migrene. Reduce simptomele astmului, alergiei, bolii Alzheimer, precum şi ale bolilor cardiovasculare.

Are efect anticoagulant, împiedicând apariţia trombusurilor. Normalizează tensiunea arterială. Utilizarea sa este indicată în caz de: afecţiuni ale rinichilor sau ficatului, diferite inflamaţii, impotenţă, acufenă (ţiuit în urechi), deteriorarea auzului şi a văzului datorate vârstei, ameţeală şi hemoroizi.

Facilitează metabolizarea glucozei, deci este benefic pentru diabetici. Având în vedere că ajută la normalizarea circulaţiei sanguine, utilizarea acestei plante duce la scăderea neplăcerilor legate de înaintarea în vârstă şi la creşterea capacităţii de muncă. Ajută la vindecarea rănilor.

-Vitamina C fortifică sistemul imunitar, măreşte producţia de interferon, protejează împotriva stresului şi a substanţelor cancerigene şi scade nivelul de colesterol din sânge. În urma unor teste efectuate în Canada pe un lot de pacienţi care au luat vitamina C şi E în doze mari, s-a constatat o reducere cu 50% a îmbolnăvirilor de cataractă.

Cercetătorii americani afirmă că jumătate din operaţiile de cataractă nu şi-ar mai avea rostul dacă ne­am proteja ochii consumând sistematic şi în doze mari vita­minele mai sus amintite.

-Vitamina E nu permite oxidarea vitaminei A, care îşi va exercita astfel acţiunea un timp mai îndelungat. Având proprietăţi vaso-dilatatoare şi antiagregante, vitamina E protejează inima şi după operaţiile pe cord, accelerează vindecarea. Împreună cu vitamina A, protejează plămânii împotriva depunerilor de toxine.

Prin efectul său diuretic, scade tensiunea arterială. Măreşte potenţa sexuală, întăreşte sistemul imunitar, nu permite oxidarea lipidelor şi lezarea membranelor celulare şi ameliorează boala Parkinson, întârziind apariţia simptomelor (tremurături, akinezie, pierderea echilibrului).

-Beta-Carotenul, adică provitamina A, se transformă în vitamina A în ficat şi în aparatul digestiv, în funcţie de necesităţile organismului.

-Vitamina A are efecte favorabile în cazul bolilor de ochi, protejează căile respiratorii de infecţii, menţine troficitatea pielii, părului, danturii şi a gingiilor. Numeroase studii efectuate de cercetătorii americani au demonstrat că în cazul bărbaţilor care au consumat beta-­caroten, riscul apariţiei tulburărilor cardiace şi a cancerului de prostată s-a redus la jumătate. Norvegienii şi japonezii, consumatori de beta-caroten în cantităţi însemnate, prezintă un risc foarte scăzut de apariţie a cancerului pulmonar, esofagian, al intestinelor, de prostată, col uterin şi mamar.

-Seleniul, la fel ca vitamina E, împiedică sau încetineşte îmbătrânirea celulelor. Administrate împreună acţionează mai eficient decât separat (sinergism). Seleniul neutralizează unele substanţe cancerigene. Ameliorează bufeurile femeilor ajunse la menopauză. Bărbaţii necesită cantităţi mai mari de seleniu, intrucât o mare parte se acumulează în testicule şi se elimină odată cu sperma. 

-Extractul de Ceai Verde este un antioxidant puternic. Polifenolii din compoziţie împiedică acţiunea noci­vă a radicalilor liberi asupra celulelor. Consumul de ceai verde reglează tensiunea arterială crescută, scade nivelul glicemiei. Acţionează eficient împotriva anumitor bacterii şi virusuri; de asemenea, poate preveni unele afecţiuni ale cavităţii bucale sau ale danturii.

Recomandările produsului:

Accident vascular (profilactic)
Accident vasc - trat de la a 21-a zi
Acufene
Adolescent (profilactic)
Adult (profilactic)
Afecțiuni cardiace
Alergie
Antioxidant
Antiseptic pulmonar
Aparat cardiovascular
Aparat respirator
Apetit sexual (crestere)
Ateriopatie obliterană
Atenție
Ateroscleroza maculară (la ochi)
Avort - profilactic
Boala Alzheimer
Boala Bilebrand
Calmant pentru dureri
Cardiopatie ischemică
Cataractă
Cârcei
Circulație sanguină (îmbunătățire)
Comotie cerebrală (profilactic)
Degerături
Exoftalmie
Fertilitate
Gută
Hemoroizi
Hipertensiune arterială
Hipertiroidie
Hipotiroidie
Impotență
Infarct miocardic (profilactic)
Insuficiență cardiacă
Inteligența (ridicare coeficient)
Intoxicație cu gaze eșap. și fum
Memorie (îmbunătățire)
Menstrauții neregulate
Migrene
Oboseală
Picioare reci
Plăgi (vindecare)
Polineuropatii
Pre si postoperator
Rinita alergică
Spondiloză
Senilitate (tratament)
Trombofeblită
Ulcer varicos
Varice
Vasodilatator
Vedere (tulburări)
Zona Zoster
1-1-0
2-1-0 
2-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
2 tablete la nevoie
1-1-0
1-1-0
1-1-0
(2-1-0) 10 zile, apoi (1-1-0)->
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
2 tablete la nevoie
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0

 

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu 30min, înainte de mese!

O tabletă contine:

Vitamina C.......................................100,00mg

L-cisteină..........................................50,00mg

Vitamina E........................................50,00mg

L-glutadion........................................10,00mg

Extract de Ginkgo Biloba

(24%flavonoglicozide standard).........10,00mg

Extract de ceai verde(20%polifenoli)..7,50mg

Beta-caroten.......................................5,00mg

Coenzima Q10....................................5,00mg

Zinc (citrat)..........................................4,00m

Complex licopenic...............................2.50mg

Extract de afine (25% antocianine).....2,50mg

Mangan(gluconat)...............................1,00mg

Retinol.................................................0,75mg

Acid alfalipoic.......................................50,00mcg

Seleniu (L-seleniumetionina)...............25,00mcg

Variatia ingredientelor.........................+/-5%

Alte Ingrediente:

Colorant - carbonat de calciu; stabilizator - celuloză microcristalină; agent de afânare - croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi - acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu; agent de glazurare - glazură farmaceutică, talc...............q.s.

Legenda: 1-1-0 = o tabletă dimineața și una după-amiaza 2-1-0 = două tablete dimineata și una după-amiaza

Deruleaza