CoQ10 Lozenges, 30 tablete Mareste imaginea

CoQ10 Lozenges

103,74 lei (TVA inclus)

Produs nou

30 tablete

Produsul CoQ10 Lozenges este un produs  cu absorbtie rapida si contine CoQ10 cu aroma naturala de lamaie. Tableta se plaseaza sub limba, ceea ce faciliteaza absorbtia mai rapida si mai blanda, deoarece ingredientele active evita sistemul digestiv, ajungand in celule prin vasele de sange de sub limba, de unde sunt transportate prin fluxul sanguin in tot organismul.

More details

Cantitate dorita:

CoQ10 Lozenges

30 tablete

Produsul Lozenges CoQ10 este un produs  cu absorbtie rapida si contine CoQ10 cu aroma naturala de lamaie.Tableta se plaseaza sub limba, ceea ce faciliteaza absorbtia mai rapida si mai blanda, deoarece ingredientele active evita sistemul digestiv, ajungand in celule prin vasele de sange de sub limba, de unde sunt transportate prin fluxul sanguin in tot organismul. Cu acest produs energizant, venim in ajutor cu deosebire atunci cand ne aflam in situatia de a obtine un rezultat imediat si in plus, se rezolva si problema persoanelor  cu probleme digestive care nu pot recurge la varianta traditionala a produsului.

Recomandari: 

  • Persoanelor care efectueaza munci fizice sau intelectuale intense sau duc un stil de viata stresant, pentru a-i ajuta sa dobandeasca mai multa energie.
  • Celor cere se gasesc in situatii ce necesita randament imediat(ex.inaintea examenelor sau antrenamentelor)
  • Persoanelor care sufera de probleme digestive
  • Persoanelor care au probleme cu gingiile
  • Persoanelor  suferinde de tinitus
  • Persoanelorcu regim alimentar dezechilibrat
  • Persoanelor care iau medicamente pentru colesterol, de uz psihiatric, pentru controlul ritmului cardiac, sau preparate pentru tratarea diabetului
  • Fumatorilor
  • Celor ce doresc sa-si pastreze o inima sanatoasa
  • Persoanelor ce au depasit varsta de 30 de ani

 

Stiati ca?

Prin  dizolvarea sublinguala in membrana mucoasa a cavitatii bucale CoQ10 poate avea un efect benefic asupra inflamatiilor locale a gingiilor?

Prospect CO Q10 Lozenges CaliVita

Coenzima Q10 (ubichinona, CoQ10) este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si bio-chimice, datorita rolului major detinut in transportul energiei necesare celulelor. Carenta sa genereaza dereglari in procesele de oxireducere ce se desfasoara la nivel celular si cauzeaza tulburari dintre cele mai diverse in functionarea organismului. Acest lucru se intampla chiar si cand cantitatea de CoQ10 scade cu numai 25% fata de normal. In cazul in care organismul nu dispune de necesarul de CoQ10, apar semnele insuficientei cardiace, hipertensiunii si ale altor numeroase boli.

Coenzima Q10 este sintetizata de organism in cantitatea necesara pentru functionarea normala a celulelor pana la varsta de 30 de ani. Odata cu procesul deimbatranire, scade cantitatea de CoQ10 din organism, ceea ce impune suplimentarea sa prin hrana, respectiv prin utilizarea suplimentelor alimentare. Coenzima Q10 este o substanta asemanatoare vitaminelor, structura sa amintind de cea a vitaminei E, insa efectul antioxidant este mult mai puternic. Din punct de vedere biochimic, CoQ10 are rolul de regulator in procesul de generare a energiei ce se desfasoara  la nivelul mitocondriilor, acele centrale minuscule ale celulelor unde se sintetizeaza moleculele de acid adenozin-trifosfatic, combustibilul cu cea mai mare incarcatura de energie produsa de organismul uman. Exista 10 tipuri obisnuite de CoQ, dar dintre ele numai CoQ10 face parte din structura celulelor umaane. Alimentele cele mai bogate in aceasta substanta sunt somonul, macroul, sardelele, inima si ficatul de bovine.

Dr.Peer Langsjoen (Texas) a analizat datele a 806 pacienti grav bolnavi de inima si a ajuns la concluzia ca administrarea de CoQ10, a dus la ameliorari considerabile, cu un efect puternic asupra tuturor formelor de cardiomiopatie. Cercetatori italieni au constatat ca dupa administrarea acestui supliment alimentar la un numar de1100 de personae bolnave de inima, la 80% dintre ei apar forme certe de ameliorare. La congresul din 1990 desfasurat la Roma avand ca tema CoQ10 dr.W.V.Judi a prezentat rezultatele cercetarilor sale in acest domeniu. Timp de mai multi ani, el a administrat zilnic 100 mg. CoQ10 unor pacienti care au suferit un infarct miocardic. Lotul cercetat era de 180 de pacienti din clasa IV NYHA, intr-un stadiu al bolii deosebit de grav.Bolnavii au fost impartiti apoi in doua grupe de cate 90 de persoane. Persoanele din prima grupa au primit in continuare numai medicamente traditionale, iar cei din grupa a 2-a au primit pe langa acestea si 100mg CoQ10.  Pe parcursul anilor, s-a constatat ca numarul deceselor a fost considerabil crescut in grupa celor care nu au primit CoQ10.  In 6 ani acestia din urma au decedat toti, in timp ce 36% din cei ce au primit CoQ10 au supravietuit, la acestia  constatandu-se semne certe  de ameliorare la numai 12 luni de la inceperea tratamentului. Aceste observatii ale dr.Jody au demonstrat  cu certitudine faptul ca insuficienta cardiaca si predispozitia pentru infarct miocardic pot fi cauzate si de carenta cronica de CoQ10. In Romania, foarte multi oameni care sufera de hipertensiune arteriala sunt tratati cu medicamente hipotensoare traditionale (betablocante), care, pe langa efectul dorit de normalizare a tensiunii arteriale, au si multiple efecte secundare ce impiedica functionarea enzimelor activate de CoQ10. De aceea se recomanda ca impreuna cu aceste betablocante sa se administreze concomitent CoQ10, pentru a contrcara lipsa CoQ10 si a preveni aparitia oboselii, apatiei, scaderea contractilitatii miocardului. In Japonia, CoQ10este utilzata atat pentru tratarea bolilor cardiovasculare, cat si pentru fortificarea sistemului imunitar. De asemenea cercetatorii japonezi au ajuns la concluzia ca ubichinona poate favoriza si vindecarea ulcerului duodenal. CoQ10 a dovedit proprietati benefice si in afectiunile aparatului respirator, in astmul bronsic, in diverse alergii, precum si in psihiatrie cu precadere in cazuri de schizofrenie si boala Alzheimer. S-au obtinut rezultate incurajatoare si in incetinirea procesului de imbatranire, combaterea obezitatii si infectiilor provocate de Candida albicans, in tratamentul sclerozei multiple, al diabetului si al unor afectiuni dentare.

Cercetari efectuate la New England Institute au dovedit eficienta CoQ10 in reducerea mortalitatii prin cancer si leucemie la animalele de experienta si in reducerea efectelor secundare ale chimioterapicelor ce se administreaza in aceste boli.

De asemenea, s-a evidentiat si potentialul rol favorabil al acestei substante in tratamentul SIDA, prin stimularea sistemului imunitar.

Atentie!

Femeile gravide si mamele care alapteaza trebuie sa consulte medicul curant inainte de a incepe tratamentul cu CoQ10. Produsul trebuie ferit de lumina si caldura deoarece la peste 35 grade Celsius isi pierde calitatile. Nu se cunosc efecte secundare ale CoQ10. Efectul incepe sa se manifeste doar dupa cateva saptamani de consum al CoQ10. Exceptie fac cazurile de deficit sever de CoQ10, cand efectele pot aparea inca din primele zile de consum. In aceste cazuri se recomanda o doza zilnica de 10-30mg pentru a preintampina instalarea  simptomatologiei induse de carenta acestei coenzime

Recomandari:

Mod de administrare:

Adult (profilactic)
Afectiuni cardiace
Antioxidant
Aparat cardiovascular
Aritmie cardiaca
Arteriopatie obliterana
Ateroscleroza
Boala Alzheimer
Cancer de colon
Cardiopatie ischemica
Circulatie sanguin[ (imbunatatire)
Degeraturi
Epilepsie
Gingii sanatoase
Hipertensiune arteriala
Infarct miocardic (profilactic)
Insuficienta cardiaca
Imbatranire tesuturi (intarziere)
Leucemie
Lupus eritematus
Mialgii (dureri musculare)
Oxigenare organism
Parodontoza
Parkinson
Plagi (vindecare)
Pre si postoperator
Riduri (diminuare)
Schizofrenie
Scleroza multipla
Senilitate (profilactic)
Sida (tratament adjuvant)
Ulcer varicos
Vase sange (fragilitate)
Zona Zoster
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-1
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
3-3-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-2-2
1-1-0
1-1-0
1-1-0

 

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu 30min, înainte de mese!

 

CO Q10 Lozenges ingrediente active/tableta:

Coenzima Q10...............................................30 mg

Deruleaza