Resveratrol PLUS Mareste imaginea

Resveratrol PLUS

153,73 lei (TVA inclus)

Produs nou

60 capsule

Resveratrolul este o substanță  prezentă în strugurii roșii, afine, rodie , este un antioxidant puternic și o substanță antiinflamatoare. Resveratrolul este o fitoalexină, adică o substanţă chimică produsă de plante, ca un răspuns împotriva infecţiilor cu microorganisme patogene, cum ar fi ciupercile. Alexin provine din limba greacă, având semnificaţia de a para sau a proteja.

More details

Cantitate dorita:

Resveratrol Plus

60 capsule

Resveratrolul este o substanță  prezentă în strugurii roșii, afine, rodie , este un antioxidant puternic și o substanță antiinflamatoare.

Resveratrolul este o fitoalexină, adică o substanţă chimică produsă de plante, ca un răspuns împotriva infecţiilor cu microorganisme patogene, cum ar fi ciupercile. Alexin provine din limba greacă, având semnificaţia de a para  sau a proteja. Resveratrolul are acţiune asemănătoare şi asupra organismului uman.

Beneficiile Produsului Resveratrol Plus de la Calivita

 • Previne bolile cardiovasculare și cancerul;
 • Previne formarea cheagurilor de sânge;
 • Are o concentrație ridicată de resveratrol: 100 mg;
 • În plus conține Coenzima Q10 și Extract de Sâmburi de Struguri;
 • Are un puternic efect antioxidant;
 • Îmbunătățește sistemul imunitar;
 • Accelerează metabolismul reglând masa corporală;
 • Se recomandă sportivilor pentru o recuperare rapidă;
 • Îmbunătățește circulația sanguină;
 • Reduce vâscozitatea sângelui și fragilitatea vaselor;
 • Are efect energizant și anti-îmbătrânire.
 • Menține tinerețea prelungind viața.

Resveratrolul ajută la scăderea colesterolului, şi este de 10-20 de ori mai puternic decât vitamina E în protecţia împotriva oxidării LDL (lipoproteine cu densitate scăzută), un  proces legat de apariţia afecţiunilor cardiovasculare.

Resveratrolul reduce apariţia tumorilor prin blocarea unei enzime despre care cercetătorii cred că contribuie la dezvoltarea cancerului de colon.

Resveratrolul este un antioxidant natural care protejează celulele organismului, precum şi sistemul nervos sau cardiovascular. În mod special, poate acţiona benefic în recuperarea după boli sau în cazul persoanelor cu un sistem imunitar compromis.

Are acţiune benefică şi asupra persoanelor perfect sănătoase – intensifică metabolismul, ceea ce poate ajuta la pierderea greutăţii corporale, îmbunătăţeşte răspunsul autoimun şi performanţele cardiovasculare. Mulţi nutriţionişti din sport îl recomandă atleţilor pentru recuperarea după o perioadă de activitate intensă.

Ce conține Resveratrol Plus de la CaliVita ?

 -Extractul din Sâmburi de Struguri  este un antioxidant puternic, cu un conţinut ridicat de picnogenoli (al doilea antioxidant exogen ca forţă după resveratrol) care conţine un complex de substanţe (bioflavonoide) exprimate în picnogenoli.

Asigură nutriţia ţesuturilor prin îmbunătăţirea circulaţiei şi oxigenarea acestora. Reduce vâscozitatea sângelui şi fragilitatea capilarelor.

-Coenzima Q10 completează efectul celor două substanţe amintite, asigurând procesele de producere a energiei la nivel celular şi susţinând funcţionarea sănătoasă a inimii.


Resveratrol PLUS, fabricat de CaliVita, este un supliment alimentar care conţine antioxidanţi speciali şi foarte eficienţi, care oferă protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, care încetineste procesul de îmbătrânire, sprijină funcţionarea adecvată a sistemului cardiovascular şi participă la procesele de producere a energiei la nivel celular. Deci, se recomandă tuturor persoanelor care îşi doresc o viaţă mai sănătoasă şi plină de energie.

Resveratrol Plus conține:

Extract de resveratrol (50% transresveratrol)......100 mg;
Extract din sâmburi de struguri...............................50 mg;
Coenzima Q 10........................................................20 mg.

Mod de administrare Resveratrol Plus

O capsulă pe zi sau conform recomandarilor.

Deruleaza