Eczeme si Psoriazis

Eczeme si Psoriazis

Eczema - Boală a pielii produsă în urma sensibilizării organismului faţă de o substanţă cu care a venit în contact, de obicei, în mod repetat. Reprezintă manifestarea alergiei la nivelul pielii (pete roşii, descumarea pielii, apariţia unor vezicule, etc.)

Psoriazis- Boală de piele de cauză necunoscută, probabil urmare a sensibilităţii organismului faţă de diferite substanţe. Evoluează sub formă de pete roşii care se acoperă cu scuame şi se extind, însoţite de prurit. Primele lezuini apar în regiunea coatelor şi genuchilor. Necesită un tratament îndelungat şi complex.

In caz de eczeme se face detoxifierea cu Liquid Clorophill sau cu Ocean 21 cel putin 6 sapatmani. Ocean 21 este mai avantajos decat L. Chlorophill prin faptul ca este un stimulator al sistemului imunitar. Asa ca in conditiile de eczeme si psoriazis este mai indicat sa se foloseasca Ocean 21. Daca eczema este insotita de o infectie se va folosi ProtexProtex 2 tablete dimineata si 2 tablete seara timp de 6 saptamani Este foarte important sa se foloseasca Stress Mangemnt sau Rhodiolin pentru ca acestea apar de obicei la persoanele stresate.

  

Liquid Clorophil - 2x2 lingurite/zi

     sau

Ocean 21 - 2x30ml/zi

Para Protex - 2x2/zi

Stress Management - 3/zi

       sau

Rhodiolin - 3/zi

Beauty Formula - 2/ziDistribuie daca ti-a placut...

2673 Comments