Pielonefrite, calculi renali, cistite recidive

Pielonefrite, calculi renali, cistite recidive

Nefrita sat pielonefrita este o boala care se intalneste la nivelul rinichilor. infectie a rinichiului si a bazinetului.

Calculul renal (denumit si piatra la rinichi) este un material dur,un mineral cristalin format în rinichi sau in tractului urinar. Pietrele la rinichi sunt o cauza comuna de sânge în urină (hematurie), şi, adesea de dureri severe în abdomen sau în zona inghinală.

Cistite si pielo-cistite Cistita este o inflamatie a vezicii urinare, care se manifesta prin nevoia frecventa de a urina, insotita de o senzatie de arsura si, adesea, de dureri localizate in partea de jos a abdomenului.

Afectiunile renale si calculozele renale sunt destul de frecvente. Daca este un proces inflamator se recomanda ParaProtex 2+2+0. Daca nu e un proces inflamator se recomanda Ocean 21. Are efect benefic asupra rinchichilui. Cand sunt probleme legate de tractul urinar alaturi de Para Protex sau Ocean 21 se da si URX cu o ora inainte de mancare sau la 2 ore dupa masa. Atunci cand sunt calculi renali utilizarea Vit. C este foarte importanta pentru ca adminstrand 5-6 grame de Vit. C se vor dizolva calculi renali. Daca vom combina URX cu C-1000 se va dizolva calculi renali.Desigur ca nu vor dizolva calculi ca ou de porumbel. Daca vom avea nisip sau pielonefrite se va preveni formarea calculilor renali..

 

Ocean 21 - 2x30 ml/zi

Para Protex - 4/zi

URX - 2X2/zi

C1000 Plus - 3x2/ziDistribuie daca ti-a placut...

2684 Comments