Stres si Insomie

Stres si Insomie

Stres, sau stress, reprezintă sindromul de adaptare pe care individul îl realizează în urma agresiunilor mediului; ansamblu care cuprinde încordare, tensiune, constrângere, forță, solicitare, tensiune, mobbing. Mobbing (engleză to mob: „a ataca”) este exercitarea stresului psihic asupra cuiva la locul de activitate. Exemple de mobbing sunt: teroare psihică, șicanare repetată la locul de muncă, în școală, club sportiv, penitenciar, internet.

Insomie se numeste o dereglare a somnului care se manifesta prin incapacitatea sau capacitatea redusa a individului de a initia sau mentine un somn periodic nocturn de o durata conventional normala.

Rhodiolin va stabiliza starea de sters pe parcursul zilei si va duce la un somn linistit. iar Magneziu B6 va ajuta acest proces. In loc de Stres managment B complex se poate folosi magneziu B6. Daca aceastea nu functioneza se va folosi Melatonina, se ia o tableta inainte cu ½ h inainte de somn, cateva zile crescand cu o jumatate de tableta pe zi vom ajunge  la una tableta, maximum 2 tablete

  

Rhodiolin - 3/zi

Stress Management - 3/zi

Mega B Complex - 1/zi

MagneZi B6 - 2/zi

Melatonin - 2/ziDistribuie daca ti-a placut...

2652 Comments