Suplimente pentru boli ale copiilor

Suplimente pentru boli ale copiilor

Alimentatia necorespunzatoare a copiilor nostri, oferta fast-food, cola, chipsurile, ciocolata si alte dulciuri consumate in cantitati prea mari scad zi de zi sansa dezvoltarii sanatoase a oaselor si danturii copiilor. Cariile dentare si degradarea smaltului dentar sunt atat de frecvente incat e o minune cand stomatologii intalnesc un tanar de 18 ani cu dantura sanatoasa.

Numarul copiilor obezi a crescut substantial in ultimii 30 de ani. In prezent, 18% din copii sunt obezi, adica au un indice de masa corporala foarte mare (IMC).

Cantitatea si calitatea alimentelor oferite de localurile de alimentatie publica nu este intotdeauna corespunzatoare. Meniurile fast-food-urilor, desi agreate de multi copii, sunt lipsite de valoare nutritiva. Consumul de racoritoare dulci, acidulate, in special de cola, precum si excesul de dulciuri si ciocolata dauneaza dezvoltarii sanatoase a scheletului osos al copiilor. Din toate aceste motive, in zilele noastre este vital sa oferim copiilor nostri cele mai moderne multivitamine si minerale care sunt compusi chimici organici indispensabili vietii, pe care organismul nostru nu este capabil sa le sintetizeze sau le sintetizeaza intr-o cantitate insuficienta.Principalii inamici ai copiilor, in primul rand ai celor care traiesc in orasele mari, sunt plumbul si cadmiul, care provin din gazele de esapament ale autovehiculelor si din fumul de tigara.

Pentru dezvoltarea fizica si psihica optima a copiilor nostri, trebuie sa ne ingrijim de asigurarea zilnica a cantitatii si calitatii adecvate de vitamine. A fi foarte simplu daca am putea realiza acest lucru doar prin consumul fructelor proaspete, al legumelor, mancarurilor din legume, dar, din pacate, greseste cine isi inchipuie ca ajung una sau doua mere puse langa sandwichul copilului.

In ultimul deceniu, necesarul de vitamine si minerale al organismului a crescut semnificativ pentru a compensa efectele nocive ale mediului inconjurator care, de asemenea, s-au inmultit. Putem sa fortificam sistemul imunitar al copiilor cu multivitamine de calitate de la CaliVita.Dozele de suplimente alimentare sunt in functie de greutate corporala si de varsta copilului. Dar, ceea ce este important de retinut este ca Noni Juice si Oxy Max poate fi folosit si la copii foarte mici. La copiii cu probleme mintale se poate folosi Zen Thonic. Probio Balance atunci cand incepe sa mastece sau Ac-Zymes. Daca nu poate sa inghita o capsula de Ac-Zymes continutul poate sa fi scos. Cel mai mic copil caruia i-am recomandat ParaProtex a avut 13 luni, de 2 ori cate ½ tableta pe zi. De la varsta de 4 ani se poate recomanda deja 2 tablete pe zi

Bee Power se poate recomanda dupa varsta de 4 ani -1 tabelta/zi, la 6-7 ani 2 tablete pe zi atunci cand sunt probleme pulmonare, bronsite frecvente. Pe langa efectul brono-dilator va regla si activitatea sistemului imunitar. Ceea ce este important pentru copii este Omega 3-acizii grasi. Stiati ca acesti copii au nevoie de aproximativ 1 gram de omega 3 in fiecare zi. Daca stim ca acest component se gaseste in foarte putine alimente, ne dam seama cai copii au deficienta permaneta de acizi grasi, au un rol foaret important in cresterea sistemului si multiplicare celulelor sistemului nervos si asupra tuturor celulelor din organism. De aceea Omega 3 este recomadat deja si pentru femeia gravida incepand din luna a 3-a de sarcina pana la capatul sarcinei sau Ulei de Primula sau Omega 3 de 2 ori cate 1 pe zi. Daca copii nu pot inghiti capsulele de Omega 3 se scoare continutul si se poate amesteca in mancare cate o capsula pe zi. In capsula de Omega 3 concentrat se gaseste o cantitate mai mare de ulei, de aceea este recomandat acest produs. Daca sunt anumite probleme ale sistemului nervos, autism sau paralizie se foloseste Ulei de Primula.

        Distribuie daca ti-a placut...

2713 Comments