Varice si hemoroizi

Varice si hemoroizi

Varice – Boala varicoasa este o afectiune cronica caracterizata prin aparitia de dilatatii venoase, ca urmare a unui proces degenerativ la nivelul peretului vascular. Varicele sunt vene superficiale, aflate în zona membrelor inferioare, care se dilată în mod exagerat, oferind piciorului un aspect inestetic. Principalele cinci cauze care duc la apariţia varicelor potrivit specialiştilor sunt: tromboflebita superficială, sarcina, tumora abdominală sau fibromul uterin, deficienţa ereditară în structura ţesutului conjunctiv, dar pot fi şi varice profesionale.

Tromboflebita superficială afectează venele de la suprafaţa pielii, cel mai adesea la nivelul gambelor, dar poate afecta şi venele membrului superior. Fibromul uterinreprezintă o masă celulară care apare sub forma unei excrescenţe benigne la nivelul uterului femeilor aflate la o vârstă reproductivă. În perioada sarcinii, datorită dublării volumului sanguin, dar şi a faptului că femeia gravidă începe să câştige kilograme în plus, venele încep să fie suprasolicitate şi astfel apar varicele. În această situaţie, sângele în loc să se întoarcă la inimă stagnează.

Hemoroizi - Hemoroizii sunt dilatatii venoase (varicoase), care apar in interiorul canalului anal, la o adancime de circa 4-5 cm, prin dilatarea unor mici pernite venoase in contextul constipatiei, a mostenirii familiale sau a statului prelungit pe sezut (munca de birou). Este bine de retinut ca, o data aparute, aceste varicozitati continua sa isi mareasca dimensiunile, in contextul in care, prin localizarea lor, sunt zilnic traumatizate de defecatie. Pot aparea datorita unei predispozitii constitutionale (caz in care se asociaza si cu alte deficiente ale tesutului conjunctiv ca: varice, emfizem, diverse hernia), sau ca o consecinta a altor boli: ciroza, colita, hipertrofie de prostate etc, si in unele stari fiziologice cum ar fi sarcina.

In caz de varice si hemoroizi se recomanda Joint Protex pentru ca intareste pereti interiori ai vaselor sanguine. In loc de Joint Protex vom recomanda Vein Protex iar extern crema VeinCare. VeinCare se va folosi si in caz de hemoroizi. Atunci cand avem si o trombofelbita se va folosi Meal Time pentru ca acesta ajuta in imprastierea tromfilor. Cand avem hemoroizi si exsita si constipatie se va folosi si Nopalin sau Liquid Clorophill. Este de notat ca Nopalin si Liquid Clorophill sunt cele mai bune produse pentru combaterea constipatiei.

VEIN CARE  VEIN PROTEX  JOINT PROTEX    MEAL TIME   NOPALIN SAU CLOROPHILL

Etichete: varice


Distribuie daca ti-a placut...

2653 Comments