Caordiopatie

Caordiopatie

Cardiomiopatia este o boala grava în care se produce modificarea muschiului inimii si acesta nu mai functioneaza asa cum trebuie.

Boala poate avea multe cauze, printre care si infectiile virale. Cardiomiopatia primara poate fi atribuita unei cauze specifice, cum ar fi: hipertensiunea, bolile valvelor inimii, boli ale arterelor sau defecte congenitale ale inimii.

Cauza cardiopatiei ischemice este neputinta arterelor coronariene de a trimite catre inima cantitatea necesara de sange oxigenat .In majoritatea tarilor ,cea mai frecventa cauza de deces o reprezinta cardiopatia ischemica cronica sau insuficienta coronariana.

Insuficienta coronariana ,cauza cea mai intalnita a acesteia,este dezvoltarea unei ateroscleroze.Arterele coronare ,in acest caz ,sunt astupate de placi care s-au format dintr-o depunere bogata in colesterol-ateromul.

Daca este redus sau blocat,fluxul de sange bogat in oxigen pentru muschiul inimii,in acest caz poate aparea angina pectorala sau chiar atacul de cord.

Cardiopatia ischemica poate slabi muschiul inimii in timp,si poate duce la insuficienta cardiaca si aritmii.Pentru ca aceasta boala se dezvolta in zeci de ani,pana nu are loc un blocaj semnificativ ori un atac de cord,nu se poate observa aceasta problema.

Un stil de viata sanatos mentinut cu produse naturale poate avea un impact mare asupra organismului dumneavoastra

 

NONI    RHODIOLINRESVERATROL  CoQ10   GARLIC   OXY MAX 

  • Noni 2x30ml/zi
  • Rhodiolin 3x1cps/zi
  • Resveratrol Plus 2x1cps/zi
  • Super MegaCoQ10 3-6cps/zi
  • Garlic Caps 2x1cps/zi
  • Oxy Max 30-60pic/zi


Distribuie daca ti-a placut...

Leave a Reply

Deruleaza