Termeni și condiții de utilizare

Recepţia produselor la primirea coletului.

În cazul în care clientul are o sesizare în privinţa produsului, acesta o poate adresa prin email la adresa contact@naturalvita.ro sau telefonic la numerele 0723-275-694 / 0722-361-880

Politica de prețuri

Prețurile sunt exprimate în RON și conțin TVA.

Modalităţi de plată

S.C. MAREMI INVEST S.R.L. pune la dispoziţia clienţilor săi mai multe posibilităţi de plată a produselor comandate:

  • Ramburs la livrarea produselor;

Returul produselor

“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără învocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”. Clientul poate denunţa unilateral contractul fără a invoca un motiv în termen de 10 zile lucrătoare cf. Ordonanței 130/2000 completată de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă, numai în scris, şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 10 zile. Vom înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului.

Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma înapoiată se va vira în contul clientului, comunicat în scris în notificarea transmisă prin care îşi exprimă dorinţa de returnare a produselor. Nu se acceptă pentru returnare produsele a căror sigiliu a fost desfăcut, care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. Costurile pentru returul produselor vor fi achitate de către client.

Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelămuriri, vă rugăm să trimiteţi un mail la contact@naturalvita.ro sau telefonic la numerele 0723-275-694 / 0722-361-880

SC Maremi Invest SRL colecteaza datele celor care fac comenzi iar aceste date sunt trimise si sunt stocate de Calivita International. SC. Maremi Invest SRL nu are capacitatea de a stoca si proteja aceste date. Dupa ce trimitem comanda la firma mama CaliVita International, noi SC Maremi Invest SRL stergem aceste date ale clientilor nostri.


Ultima actualizare: 28.05.2018

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie


Deruleaza