OxyMax Mareste imaginea

OxyMax

218,76 lei (TVA inclus)

Produs nou

60 ml

Picaturile OxyMax contin molecule de oxigen stabilizat, care patrund in fluxul sanguin in timpul digestiei. Oxigenul stabilizat ajuta la suplimentarea cu oxigen a tesuturilor, reincarca organismul cu energie, imbunatateste procesele fiziologice, metabolismul si circulatia sanguina, amelioreaza simptomele ce deriva din dificultatile respiratorii.

More details

Cantitate dorita:

OxyMax

60 ml

Picaturi de oxigen

Fara o cantitate suficienta de oxigen, organismul nostru nu ar putea functiona optim.                

Picaturile OxyMax contin molecule de oxigen stabilizat, care patrund in fluxul sanguin in timpul digestiei.

Aceasta forma, care este usor de utilizat de catre organism, poate contribui la reducerea efectelor nocive ale mediului in care traim sau poate creste performantele fizice. In orasele cu aer poluat, unde continutul oxigenului din aer este mai mic, sau in cazurile unde nevoile de oxigen sunt mai ridicate, cu ar fi in timpul activitatilor sportive sau muncilor fizice, OxyMax poate fi foarte util.

Recomandari:

  • Celor care traiesc in orase mari si persoanelor care se implica in activitati sportive.
  • Persoanelor care doresc sa stimuleze si sa creasca rezerva de oxigen a organismului.
  • Tuturor celor care isi doresc performante sportive mai mari.
  • Acelora care doresc sa imbunatateasca rezerva de energie si procesele fiziologice ale organismului.
  • Persoanelor care doresc sa stimuleze absorbtia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si substantelor din plante.
  • Ajuta la oxigenarea celuleor, imbunatateste metabolismul.
  • Datorita efectelor sale de detoxifiante si purificatoare, contribuie la eliminarea bacteriilor anaerobe din organism (Streptococcus, Staphylococcus, Salmonella, Coli).
  • Imbunatateste circulatia sanguina, prevenind astfel aparitia bolilor cardiovasculare (infarct miocardic, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral).
  • Amelioreaza simptomele care deriva din dificultatile respiratorii.

 

Prospect OxyMax

Mentinerea homeostaziei organismului nostru necesita aproximativ 1000ml (1L) de oxigen, care trebuie sa ajunga la nivelul fiecarei celule. Aceasta cantitate de oxigen este asigurata, in cazurile ideale, de oxigenarea corespunzatoare a sangelui. Astazi insa, ca urmare a tehnologizarii societatii moderne, are loc o limitare crescanda a sursei de oxigen. Daca, cu o suta de ani in urma, continutul de oxigen al aerului era de 22%, astazi este, in medie de 19%, iar in orasele mari de numai 12-15 %.

Poluarea tot mai accentuata a mediului inconjurator, consumul alimentelor si al bauturilor prelucrate prin tehnologii moderne (care duc la cresterea continutului de substante nocive in alimente), stresul, iluminatul artificial, sedentarismul, absenta exercitiilor fizice, reduc cantitatea de oxigen care ajunge la celulele organismului. In cazul in care celulele nu sunt ,,aprovizionate” cu oxigen suficient, acestea se orienteaza spre o alta sursa de energie, spre metabolismul anaerob, ceea ce conduce la perturbarea procesului metabolic al celulelor.

 

Ce este OxyMax ?

OxyMax este un supliment de oxigen biologic care contine oxigen stabilizat.

Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic, care nu contine hidrogen-peroxid si care pune la dispozitie organismului oxigenul sub forma moleculara.

Cum ne ajuta OxyMax

Oxigenul stabilizat ajuta la suplimentarea cu oxigen a tesuturilor, reincarca organismul cu energie, imbunatateste procesele fiziologice, metabolismul si circulatia sanguina, amelioreaza simptomele ce deriva din dificultatile respiratorii. Influienteaza benefic absorbtia si utilizarea viitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si extractelor de plante. Are un efect aerobic pozitiv (creste capacitatea de asimilare a oxigenului) pe parcursul activitatilor fizice, de aceea se recomanda si culturistilor sau sportivilor care doresc sa atinga performante deosebite.

Conform dr. Parris Kidd ,,oxigenul are un rol cheie in functionarea corespunzatoare a sisitemului imunitar” respectiv in protectia organismului fata de diferite boli.

 

Oxy Max ingrediente active:

Apa de izvor cu continut de ioni negativi de oxigen stabilizat.
Contine 240000 de molecule de oxigen la un milion de particole (pentru comparatie, la apa potabila aceasta valoare este de 5-7, la apa de izvor 10-12).
Deruleaza