E-Protect Sticker Mareste imaginea

E-Protect Sticker

72,03 lei (TVA inclus)

Produs nou

1 bucata

Stickerul E-Protect trebuie aplicat direct pe dispozitivul electronic: pe spatele telefonului celular, pe laptop, pe monitor, pe cuptorul cu microunde, pe bordul masinii, etc. Aplica un sticker pe fiecare dispozitiv folosit ! 

More details

Cantitate dorita:

E-Protect Sticker

1 bucata

Familia anti-electrosmog

Stickerul E-Protect

Stickerul E-Protect trebuie aplicat direct pe dispozitivul electronic: pe spatele telefonului celular, pe laptop, pe monitor, pe cuptorul cu microunde, pe bordul masinii, etc. Aplica un sticker pe fiecare dispozitiv folosit ! 

In ziua de astazi, cu totii suntem tinta radiatiilor electromagnetice provenite din diferite surse. Fiecare sursa are propriul sau camp electromagnetic (EMF) – o unda de energie care radiaza in exterior si care slabeste odata cu cresterea distantei. La aceasta forma de poluare se face referire cel mai frecvent sub denumirea de electrosmog.

 

Poate va intrebati care sunt sursele de poluare EMF? – ele sunt:

  • Telefoanele celulare
  • Componentele si echipamentele adiacente.
  • Transmitatoarele radio si TV.
  • Cuptoarele cu microunde.
  • Retelele Wi-Fi.
  • Prizele din casa fara inpamantare.
  • Masinile moderne
  • Cablurile de inalta tensiune.
  • Cablurile electrice ale troleibuzelor si tramvaielor.

 

Radiatiile electromagnetice (EMF) sunt daunatoare sanatatii. Simptomele expunerii la poluarea EMF sunt:

-Anxietate

-Ameteala

-Tulburari de somn

-Dificultati de concentrare

-Inrosirea pielii

-Depresie

-Oboseala

-Deficiente de auz

-Dureri de cap

-Iritatii ale pielii

-Furnicaturi si senzatia de arsura

-Probleme de memorare

-Greata si varsaturi

-Palpitaii

-Degenerari ale creierului, tiroidei, plamanilor.

-Probleme cardiorespiratorii

-Probleme cardiovasculare

-Scaderea sistemului imunitar.

Prospect E-Protect

Toate dispozitivele electronice si de transmisie emit unde electromagnetice. In ultimii ani, cresterea fara precedent a utilizarii aparatelor electronice mobile si a tehnologiei Wireless a facut ca persoanele obisnuite sa fie tinta unui volum din ce in ce mai crescut de radiatii electromagnetice. Aceste radiatii sunt invizibile, dar au efecte potential adverse asupra sanatatii umane. Familia E-Protect de la CaliVita Electronics a fost conceputa special pentru a oferi protectie impotriva efectelor nocive ale radiatiilor electromagnetice (EMF).

 

Latura intunecata a puterii semnalului

Unul dintre expertii in domeniul medicinei alternative, dr. Thomas Rau, MD, de la Clinica Paracelsius din Elvetia, estimeaza ca 3 – 8% din populatia din zonele dezvoltate ale globului sufera de hipersensibilitate si ca incarcatura electromagnetica existenta in societatea noastra poate reprezenta un factor de risc pentru cancer, dereglari neurologice, migrene, tulburari de somn, aritmie, si multe alte probleme de sanatate.

Cu toate ca cercetarile stiintifice sunt in plina desfasurare si ca inca nu s-a ajuns la o concluzie definitiva cu privire la efectele negative ale telefoanelor mobile sau a altor dispozitive portabile, ar fi intelept sa ascultam sfaturile mai multor medici care sunt de aceeasi parere: pentru optimizarea sanatatii, trebuie sa ne protejam de aceste dispozitive.

Campurile electromagnetice ce afecteaza pe toata lumea

Poluarea electromagnetica ( sau electrosmogul, care se refera la campurile electromagnetice (EMF) si la radiatiile de frcventa radio (RFR) generate de dispozitivele electrice sau Wireles pe care le utilizam), ca orice alta sursa de poluare, cum ar fi substantele chimice sau metalele grele, poate avea efecte cumulative, care nu se manifesta ani de zile.

 

Exista multe riscuri

Campurile de inalta frecventa care provin de la dispozitivele electronice si penetreaza organismul uman pot produce stresori reali si virtuali. Astfel, echilibrul energetic al unui organ, glanda sau subsistem pot fi dereglate. Sistemul imunitar se afla sub o tensiune continua.

 

Stiati ca?

Organismul copiilor contine o cantitate mai mare de apa decat cel al adultilor si ca EMF pot penetra mai profund in creierul lor?

Nu utilizati telefoanele celulare in apropierea copiilor !

Deruleaza