Gold MAX Mareste imaginea

Gold MAX

505,25 lei (TVA inclus)

Produs nou

1 bucata

Dispozitivul magnetic Gold Max pentru indepartarea depunerilor de calcar este confectionat din neodim, cea mai puternica substanta magnetica cunoscuta.

More details

Cantitate dorita:

Gold Max

 1 bucata

Dispozitivul magnetic Gold Max pentru indepartarea depunerilor de calcar este confectionat din neodim, cea mai puternica substanta magnetica cunoscuta.

In timpul tratamentului magnetic, structura cristalelor si incarcatura mineralelor se schimba, astfel incat magnetul previne depunerea lor: mai mult decat atat, depunerile acumulate anterior pot fi si ele dizolvate si eliminate din aparate.

In felul aceste, puteti folosi energiea naturala, fara a fi necesara utilizarea unor substante chimice agresive, pentru a impiedica formarea depunerilor de calcar pe tevile de apa, care ar sigura un mediu propice pentru ciuperci, bacterii si alte micro-organisme.

 

Recomandari Gold Max: 

  • Pentru a fi folosit impreuna cu aparatul de filtrat apa Aquarion, asezat pe teava de alimentare cu apa a aparatului, impiedicand astfel formarea depunerilor de calcar.
  • Fixat pe o conducta principala de apa, poate elimina calcarul din sistemul de alimentare cu apa: boilerele, masinile de spalat rufe si masinile de spalat vase pot deveni mai eficiente, astfel incat vasele vor fi mai curate si rufele vor fi mai albe.

 

Stiti cum se formeaza calcarul?

Cand ploua, apa usoara este filtrata prin sol. Trecand prin straturile solului, apa se imbogateste cu minerale, printre care se numara calciul si carbonatul de magneziu. O mare parte din apa de robinet este adusa prin tevi de la fantanile forate, dupa o prealabila curatare, si astfel ajunge calcarul in gospodariile noaste.

 

Atentie !

Acest dispozitiv contine un magnet puternic. A nu se pastra aproape de stimulatoarele cardiace (pacemaker), televizoare, laptopuri, instrumente de masurare, dispozitive care contin componente magnetice (telefoane mobile, aparate foto, etc.). Tineti magnetii ferm deoarece pot cauza rani sau se pot deteriora in cazul in care se ciocnesc unul de altul. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Deruleaza