BioHarmonex® Mareste imaginea

BioHarmonex®

3 278,75 lei (TVA inclus)

Produs nou

BioHarmonex® este un aparat care funcţionează conform principiilor biofizicii sau, mai exact, ale biorezonanţei, şi a fost creat special pentru uz casnic. Adepţii principiilor biorezonanţei susţin că fiecare celulă a corpului uman generează un câmp eletromagnetic. BioHarmonex® generează un câmp electromagnetic extern, care poate sprijini realizarea proceselor naturale din organism.

More details

Cantitate dorita:

BioHarmonex

Aparat de biorezonanta

BioHarmonex este un aparat care functioneaza conform principiilor biofizicii sau, mai exact, ale biorezonantei, si a fost creat special pentru uz casnic.

Adeptii principiilor biorezonantei sustin ca fiecare celula a corpului uman genereaza un camp electromagnetic. Acest camp energetic reprezinta una din caile prin care celulele pot comunica intre ele si pot initia sau controla diferite procese fiziologice din corpul nostru.

BioHarmonex genereaza un camp electromagnetic extern, care poate sprijini realizarea proceselor naturale din organism ,,adresandu-se” campurilor electromagnetice naturale generate de anumite tesuturi ale corpului.

 

Sanatatea este bunul cel mai de pret

Un pas important catre starea de bine, catre sanatate, il constituie, de asemenea, echilibrarea campului energetic al organismului si armonizarea sistemului informational al acestuia.

Firma CaliVita International vine in ajutorul nostru cu dispozitivul BioHarmonex, un aparat bazat pe principiul biorezonantei, care optimizeaza comunicarea intre celule, intre organe si in consecinta, imbunatateste procesele metabolice si are un efect pozitiv, furnizand energie organismului.

Aparatul BioHarmonex este un aparat de biorezonanta pentru familie, are 25 de programe pentru copii, adulti si batrani si se adreseaza atat persoanelor sanatoase, active, cat si celor care sufera de diferite afectiuni si urmeaza un tratament.

In tratamentul fiecarei afectiuni, efectul este maxim atunci cand terapia cu biorezonanta este asociata cu consumul de suplimente alimentare CaliVita.

 

Programele terapeutice ale aparatului BioHarmonex

Meteoropatia – Pentru o stare buna de sanatate indiferent de conditiile atmosferice.

Bioritm – Pentru un bioritm armonios.

Piele – Pentru o piele frumoasa si sanatoasa.

Oase / coloana – Vibratiile acestui program sunt in armonie cu procesele care au loc in oase si tesuturi.

Post – Antrenament – Pentru regenerarea musculara in urma unor activitati fizice intense.

Digestie – Vibratiile sunt setate astfel incat sa optimizeze functiile digestive.

Durere – Este un program pentru o stare generala de bine in orice circumstanta.

Copii – Pentru nevoile speciale ale copiilor.

Hormoni – Este un program care sprijina in mod special sistemul hormonal.

Nervi – Este un program conceput pentru persoanele care isi doresc o activitate intelectuala excelenta in fiecare zi.

Imunitar – Vibratiile acestui program sprijina sistemul imunitar.

Circulatie – Este un program ce se adreseaza in principal persoanelor care isi suprasolicita sistemul circulator ( sportivii) sau celor care au nevoie de un sprijin pentru functionarea optima a circulatiei.

Relaxare – Este un program cu vibratii pentru relaxare si destindere.

Respiratie – Este un program care stimuleaza respiratia corecta. Este recomandat in special sportivilor, fumatorilor si persoanelor din mediul urban.

Ficat/pancreas – Este versiunea imbunatatita a programului ,,digestie” si este creat special pentru a stimula aceste doua organe.

Menstruatie – Pentru o feminitate naturala.

Reincarcare mentala – Este conceput pentru o relaxare optima si in caz de epuizare extrema.

Detoxifiere – Acest program poate stimula procesele de detoxifiere.

Meridian – Scopul acestui program este sa armonizeze meridianele de acupunctura.

Limfatic – Se adreseaza functionarii sanatoase a sistemului limfatic.

Intinerire – Este un program care sprijina procesele antioxidante si ajuta la mentinerea tineretii.

Prostata – Este un program destinat barbatilor maturi, de varsta mijlocie si de varsta a treia.

Slabire – Este un program creat pentru a veni in sprijinul curelor de slabire corect aplicate si tratamentelor anticelulita.

Vedere – Este un program ale carui vibratii sunt create special pentru persoanele ce efectueaza munci sau activitati care suprasolicita ochii.

Urinar – vibratiile acestui program sunt in armonie cu functiile renale, optimizandu-le.

Asadar, indiferent ca esti tanar sau varstnic, barbat sau femeie, bolnav sau sanatos, apara-ti sanatatea impotriva efectelor nocive ale mediului inconjurator cu ajutorul terapiei prin biorezonanta.

 

                  

 

 

 

Deruleaza