New Life Mareste imaginea

New Life

80,63 lei (TVA inclus)

Produs nou

120 tablete

Pentru femeile însărcinate, tinerele mame sau chiar femeile care se pregătesc să devină mame, este foarte importantă satisfacerea nevoilor crescute de vitamine şi minerale ale organismului. Aici, New Life le vine în ajutor. Fierul, vitamina C, vitaminele B, calciul şi magneziul sunt esenţiale pentru formarea celulelor sanguine si dezvoltarea sănătoasă a sistemelor imunitare.

More details

Cantitate dorita:

New Life

120 tablete

Pentru femeile însărcinate, tinerele mame sau chiar femeile care se pregătesc să devină mame, este foarte importantă satisfacerea nevoilor crescute de vitamine şi minerale ale organismului. Aici, New Life le vine în ajutor. Fierul, vitamina C, vitaminele B, calciul şi magneziul sunt esenţiale pentru formarea celulelor sanguine, dezvoltarea sănătoasă a sistemelor imunitar, osos şi nervos ale embrionului, precum şi pentru asigurarea unui suport pentru organismul mamei.

Pentru cine recomandăm ?

  • Femeilor care intenţionează să rămână însărcinate
  • Femeilor însărcinate şi celor care alăptează.

Gravidele și mamele care alaptează necesită o  alimentație cu o compoziție specială. Necesarul de fier în perioada gravidității este dublu față de cel normal. Pentru a acoperii acest necesar ar fi nevoie de o alimentație cu o valoare energetică de 5000-7000 calorii/zi, ceea ce ar depășii cu mult nivelul energetic al zilei.De aceea, la gravide, de cele mai multe ori , aportul de fier este insuficient și duce la apariția anemiei feriprive care va afecta și fătul.

Anemia instalata pana la varsta de un an afecteaza negativ dezvoltarea fizica, psihica si performantele intelectuale, greu recuperabile prin administrarea ulterioara a fierului. 

Gravidele au nevoie și de cantități mari de calciu, necesar pentru dezvoltarea sistemului osos al fătului.

New Life MultiVitamine are si un mare avantaj, fiind un produs 100% natural, realizat din plante cultivate in conditii ecologice, fara efecte secundare pentru gravide. Se stie ca o gravida este mai sensibila si nu isi poate permite sa consume decat produse de calitate, de care sa fie sigura ca nu ii vor afecta bebelusul.

De asemenea, organismul gravidei trebuie sa beneficieze si de un aport de minerale si vitaminie suficient care sa asigure dezvoltarea optima a fatului. Dintre vitamine, un loc aparte îl ocupa cele din complexul B, precum si acidul folic care contribuie substantial la formarea placentei si dezvoltarea embrionului. 

Acidul folic previne aparitia unor malformatii congenitale (spina bifida), este indispensabil sintezei acizilor nucleici (ADN şi ARN) si este stimulant al secretiei lactate.

 

Complexul de vitamine B și acidul folic contribuie la formarea placentei și dezvoltarea embrionului. Acidul folic previne apariția unor malformații congenitale (spida bifida), este indispensabil sintezei acizilor nucleici (ADN si ARN) și este stimulant al secreției lactice.

 

Recomandari
New Life Multivitamin

Mod administrare New Life

Alaptare

Prevenire Avort spontan

Sarcina cu evolutie normala

Stimulare secretie lactica

Schizofrenie

Tratament sterilitate

Pregatire de sarcina

1-1-0

1-0-1

1-1-0

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

 

ATENȚIE!

 Produsul se consumă cu ½ h, înainte de masă!  

 

O tabletă conține:

Calciu.........................325mg
Magneziu....................112,5mg
Vitamina C..................60mg
Colina..........................10mg
Inozitol..........................10mg
Niacinamida.................9mg
Zinc..............................8mg
Vitamina E...................7,5mg
Acid pantotenic............4mg
Fier..............................4mg
Beta-caroten...............2,5mg
Vitamina B2.................1mg
Vitamina B6.................1mg
PABA............................1mg
Mangan.........................1mg
Cupru............................1mg
Vitamina B1...................0,8mg
Acid folic.......................400mcg
Iod.................................75mcg
Biotina...........................60mcg
Crom..............................25mcg
Vitamina D3...................10mcg
Vitamina B12..................1mcg

Mod de administrare :

O tabletă la micul dejun și o tabletă la cină.

Deruleaza