Spirulina Max Mareste imaginea

Spirulina Max

55,36 lei (TVA inclus)

Produs nou

60 tablete

Spirulina poate fi benefică atât pentru organismul acidifiat, dar și ca sursă de proteine, deoarece conține toți aminoacizii esențiali, în plus conținutul său de fibre este și el semnificativ, fiind bogată  și în fier, zinc și vitamina B.

More details

Cantitate dorita:

Spirulina Max

60 tablete

Datorită efectului său de alcalinizare, alga spirulina care se găsește în apele dulci, este cel mai potrivit supliment pentruo dietă de dotoxifiere și alcalinizare. Spirulina poate fi benefică atât pentru organismul acidifiat, dar și ca sursă de proteine, deoarece conține toți aminoacizii esențiali, în plus conținutul său de fibre este și el semnificativ, fiind bogată  și în fier, zinc și vitamina B.   

Beneficiile produsului:

  • stimulează sistemul imunitar;
  • ajută la combaterea agenţilor patogeni;
  • poate normaliza funcţiile glandei tiroide;
  • ajută la constituirea masei musculare;
  • este cea mai adecvată sursa de fier;
  • ajută la dezvoltarea sistemului nervos și a funcției cognitive;
  • ajută la dezvoltarea normală a scheletului;

Spirulina Max, suplimentul alimentar produs de CaliVita, conține extract din alge Spirulina.

Aceste  algele verzi-albăstrui conţin numeroase vitamine (vitamina C, E şi B), minerale (iod, brom, mangan, potasiu, fier) şi toţi aminoacizii esenţiali. Sunt un roborant eficient, care stimulează sistemul imunitar şi ajută astfel la combaterea agenţilor patogeni care pot provoca infecţii. Sunt recomandate persoanelor care urmează tratament cu diuretice. Datorită conținutului crescut în Iod, administrarea lor ca supliment alimentar poate corecta și unele insuficiențe tiroidiene.

Constituie o sursă excelentă de iod şi de aceea, în anumite cazuri, pot normaliza funcţiile glandei tiroide. Conţin fier sub formă complexă, fiind una din cele mai importante surse naturale de fier. Sunt utile tuturor şi indispensabile vegetarienilor.

Spirulina conține și ficocianina, principalul principiu activ, responsabil cu intensificarea proceselor metabolice și alți pigmenți din grupa clorofilei.

Spirulina este o algă cu efecte miraculoase, ce nu poate fi comparată cu nimic altceva - motiv pentru care cercetătorii depun eforturi pentru a indentifica o altă plantă cu compuși similari.

Unicitatea Spirulinei se datorează caracterului amfoter, ceea ce înseamnă că aceasta conține elemente specifice regnului vegetal dar și elemente specifice regnului animal.

În compoziția Spirulinei intră o serie de substanțe extrem de folositoare organismului, doar la nivel celular fiind descoperite peste 280 de substanțe cu activitate biologică, dintre care aminoacizi esențiali, acizi grași nesaturați de tip Omega 3, Omega 6, glicoli.

 

Recomandări Spirulina Max:

Mod de administrare Spirulina Max:

Absorbirea si arderea grăsimilor
Adult -profilactic
Anemie
Anorexie
Apetit (scădere)
Ciroză
Convalescentă
Hipotiroidie
Imunitate scazută
Îngrășare (stimulator)
Leucopenie
Obezitate
Radiații (combatere efect)
1-1-1 înainte de masă
0-1-0
1-1-1
1-1-1 după masă
1-1-1 cu ½ h înaintea mesei
1-1-1
1-1-1
1-0-1 înaintea mesei
1-1-1
1-1-1 după masă
0-1-0
1-1-1 înaintea mesei
1-1-1

 

Notă:

Se administrează cu ½ h înainte de masă!

O tabletă conține:

Extract de alge Spirulina.................500mg

 

Suplimentul alimentar are avizul:

  • Ministerul Sănătății din Romania și forurile similare din toate cele 37 de țări în care firma CaliVita își desfășoară activitatea.
  • FDA - Food and Drug Administration din SUA, cel mai sever forum mondial în domeniu.
  • GMP - Good Manufacturig Practice - forumul UE care atestează produse bio.
Deruleaza