Beauty Formula Mareste imaginea

Beauty Formula

122,01 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 tablete

Beauty Formula conține un complex unic, bogat în vitamine, minerale, aminoacizi și plante pentru a asigura nutrienții esențiali de care are nevoie pentru menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor, pentru a trata problemele ce pot apărea în aceste zone.

More details

Cantitate dorita:

Beauty Formula

90 tablete

Vitamine pentru frumusețe

Beauty Formula conține un complex unic, bogat în vitamine, minerale, aminoacizi și plante pentru a asigura nutrienții esențiali de care are nevoie pentru menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor, pentru a trata problemele ce pot apărea în aceste zone.

Recomandări:

  • Persoanelor afectate de căderea părului;
  • Persoanelor cu unghii despicate și rupte;
  • Persoanelor care prezintă un ten cu probleme(acnee);
  • Persoanelor ale căror unghii sunt fragile și se rup;
  • Tuturor celor care își doresc să-și îmbunătățească aspectul fizic sau să-și păstreze sănătatea părului, pielii și unghiilor.

În ziua de azi, frumusețea fizică a devenit practic o necesitate. Se pune din ce în ce mai mult accentul pe aspectul fizic decât pe multe alte calități pe care le poate avea o persoană. Fața noastră este probabil primul lucru la care se uită cei din jur, iar părul și unghiile îngrujite contribuie și ele la prima impresie pe care oamenii si-o formează despre noi. 

Beauty Formula de Calivita este un supliment alimentar nou și deosebit, care conține un amestec de vitamine, minerale, aminoacizi, colagen și extracte din plante.     

Colagenul este o substanțăcu rol important în menținerea sănătății organismului. Este necesar pentru elasticitatearegenerarea pielii. Este de asemenea necesar pentru cartilaje și oase. Împreună cu vitaminele și mineralele, mențin pielea mai fermă, hidratată și îi conferă un aspect mai tânăr și mai sănătos. 

Una din principale componente ale produsului Beauty Formula este siliciul, care se găsește parțial sub forma de siliciu propriu zis și parțial ca unul din ingredientele active ale cozii calului, plantă utilizată sub forma de extract.

Siliciul se găsește în corpul uman în special în țesuturile conjunctive, prin urmare ajută la menținerea elasticității fibrelor de colagen ale pielii și este necesar pentru protejarea structurii părului și a unghiilor, reprezentând deasemenea un constituient important al încheieturilor și tendoanelor. Deorece are un efect deosebit de benefic asupra elasticității și aspectului sănătos al pielii, in același timp crește rezistența părului și a unghiilor, care este o materie prima frecvent utilizată în multe procese moderne de înfrumusețare.

Aminoacizii cu sulf, cum ar fiL-cisteina și L-metionina, care se află în compoziția produsului, sunt elemente constitutive ale proteinelor (keratina) care formează circa 95% din păr, prin urmare contribuie senificativ la menținerea structurii sănătoase a podoabei capilare. Se pot utiliza rezultate excelente în cazul părului lipsit de strălucire și firabil, înfrumusețește pozitiv elasticitatea pielii, precum și structura unghiilor.

Al treilea grupprincipal de substante active dinBeauty Formulaeste reprezentat devitamine. Vitaminele A, B2, B3, C, pe lângă alte multe efecte benefice, sunt responsabile de menținerea structurii sănătoase a părului, pielii și unghiilor. Vitamina B6 ajută la menținerea metabolismul proteinelor, în timp ce vitamina B12 , printre altele , joacă un rol important în procesele producătoare de energie. Pe lângă vitamine, Beauty Formula conține și o serie de extracte din plante, cum ar fi: coada calului și urzica, precum și numeroase minerale.

Iodul este un microelement important nu doar pentru glanda tiroidă, ci și pentru păr, piele și unghii.

Zincul, pe lângă faptul că sprijină sistemul imunitar, ajută și la menținerea structurii sănătoase a pielii, în timp ce cuprul protejează pigmentarea normală a părului și a pielii.

Componentele produsului Beauty Formula redau elasticitatea și prospețimea pielii, oferă strălucire părului, fac unghiile puternice și rezistente. Când au fost selectate substanțele active ale acestui produs, s-au utilizat doar legături organice, a caror utilizare și absorbție este mult mai ușoră decât la cele anorganice.

Fețe palide, păr lipsit de strălucire, unghii firabile? Este momentul să ne reînoim atât din interior cât și din exterior, pentru că atunci când natura înverzește și înmugurește, noi să putem strălucii de frumusețe și bucurie!

Mod de administrare:

1 tableta zilnic.

Notă:

Se administrează cu ½ h înainte de masă!

 

O tabletă Beauty Formula conţine:

Colagen hidrolizat...............100 mg
L-metionina.........................100 mg
Extract de coada calului.......90  mg
L-cisteina...............................77 mg
Extract de urzica...................40 mg
Siliciu....................................40 mg
Colina...................................30 mg
Vitamina C............................30 mg
Niacina..................................30 mg
Vitamina B 6..........................10 mg
Zinc.......................................10 mg
Vitamina B2.............................5 mg
Cupru......................................2 mg
Vitamina A..........................750 mg
Iod........................................50 mcg
Vitamina B12.......................10 mcg
Deruleaza