Cholestone Mareste imaginea

Cholestone

82,78 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 tablete

CHOLESTONE este un supliment alimentar creat pentru a ajuta la menținerea colesterolului în limitele normale. Printre ingredientele sale active se numără uleiul de semințe de in, care contribuie la menținerea colesterolului la un nivel normal datorită conținutului său ridicat de Omega 3 și pectina din mere, care are același efect, datorită conținutului său bogat în fibre.

More details

Cantitate dorita:

CHOLESTONE

90 tablete

Produs pentru reducerea colesterolului

CHOLESTONE este un supliment alimentar creat pentru a ajuta la menținerea colesterolului în limitele normale. Printre ingredientele sale active se numără uleiul de semințe de in, care contribuie la menținerea colesterolului la un nivel normal datorită conținutului său ridicat de Omega 3 și pectina din mere, care are același efect, datorită conținutului său bogat în fibre.

 Recomandări :

  • Scade colesterolul rău;
  • Previne bolile cardiovasculare;
  • Pentru prevenirea aterosclerozei;
  • Scade nivelul colesterolului și trigliceridelor;
  • Previne infactul miocardic;
  • Conține acizi grași Omega 3;
  • Are efecte benefice asupra digestiei;
  • Persoanelor cu o alimentație bogată în grăsimi și glucide;

 Cholestone Conține:

Pectina de măr intervine în metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor. Reduce sinteza colesterolului şi a trigliceridelor în ficat. Împreună cu alte fibre, îmbunătăţeşte tranzitul la nivelul intestinului gros. Creează senzaţia de saţietate.

Uleiul de seminţe de in este cea mai bogată sursă naturală de acizi graşi cu implicații în sinteza prostaglandinelor. Se cunoaște faptul că prostaglandinele reduc nivelul sanguin al colesterolului și al trigliceridelor, împiedică agregarea trombocitară și astfel scade riscul de ateroscleroză, hipertensiune arterială și infarct de miocard.

Acesta conţine ambii acizi graşi omega-3 necesari, atât acidul alfa-linolenic, cât şi acidul linoleic, care, pe lângă rolul jucat în cadrul metabolismului, are efecte benefice în menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular.

Usturoiul are multe proprietăţi benefice. Conţine numeroase substanţe active care determină scăderea colesterolului LDL ("rău") din sânge şi creşterea nivelului de colesterol HDL ("bun"), reducând riscul producerii bolilor cardiovasculare.

Cromul și Lecitina  intervine în metabolismul lipidic prin reglarea nivelului lipidelor din sânge (scade colesterolul). Ajută la transportul grăsimilor şi la arderea acestora. Împiedică formarea plăcilor de aterom și deci a riscului de cardiopatie ischemică și infarct. Intervine benefic şi în metabolismul glucidic. Scade nivelul colesterolului LDL şi creşte nivelul colesterolului HDL din sânge.

Antioxidanţii (vitaminele C şi E) acţionează sinergic şi - pe lângă alte proprietăţi - protejează acizii graşi de efectul nociv al oxidării, ajută la menținerea integrității structurale a capilarelor și accelerează circulația sanguină. Vitamina E, are rol de asemenea , în prevenirea aterosclerozei, are efect vasodilatator, este un  antioxidant puternic.

Stiați că?

Alături de cancer, bolile cardiovasculare reprezintă cauzele cele mai dese de deces în țările dezvoltate, cu toate că multe dintre aceste cazuri ar putea fi prevenite?

Recomandari:

Mod de administrare:

Accident vascular (profilactic)
Adult  (profilactic)
Afectiuni cardiovasculare
Aparat cardiovascular
Ateroscleroza
Boala Alzheimer
Calculi biliari
Circulatie sanguina (imbunatatire)
Colesterol (scadere)
Hipertensiune arteriala
Litiaza biliara
Steatoza hepatica
Persoane in varsta -  (profilactic)

1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
 

 

Notă:

Se administrează cu ½ h înainte de masă!

 

O tabletă Cholestone conţine:

 

Ulei de seminţe de in
200 mg
Pectină de măr
200 mg
Usturoi
100 mg
Vitamina C
60 mg
Vitamina E
10 mg
Crom
50 mcg
Lecitină
100 mg
Deruleaza