L-Lysine PLUS Mareste imaginea

L-Lysine PLUS

80,63 lei (TVA inclus)

Produs nou

60 capsule

Capsulele de L-Lysine PLUS conțin o formă concentrată a aminoacidului Lizină, pe care corpul nostru nu îl poate produce, dar care asigură o protecție eficientă împotriva unor agenți patogeni, cum ar fi virusul herpetic.

More details

Cantitate dorita:

L-Lysine Plus

60 capsule

Ajutor împotriva herpesurilor

Capsulele de L-Lysine PLUS conțin o formă concentrată a aminoacidului Lizină, pe care corpul nostru nu îl poate produce, dar care asigură o protecție eficientă împotriva unor agenți patogeni, cum ar fi virusul herpetic.

Recomandări:

 • Persoanelor ce iau medicamente ce pot afecta ficatul;
 • Ca adjuvant în tatamentul afecțiunilor hepatice datorate alcoolului;
 • Ca adjuvant în tatamentul afecțiunilor hepatice datorate virusurilor;
 • Persoanelor care în timpul serviciului sunt expuse unor substanțe ce presupun solicitarea extremă a funcției de detoxifiere a ficatului;
 • Lizina participă la compoziția proteinelor;
 • Lizina ajută la absorbția calciului;
 • Lizina are un efect benefic asupra țesuturilor conjunctive și pereților vaselor sanguine;
 • Lizina este necesară pentru formarea colagenului; prin urmare, fiecare celulă din organism are nevoie de ea.
 • Lizina contribuie la formarea și menținerea structurii osoase normale, a metabolismului grăsimilor, a proceselor de producere a energiei și a activității musculare;
 • Lizina în combinație cu vitamina C (luată timp de un an) ajută la tratarea artero-sclerozei și curăță vasele de colesterol
 • Persoanelor predispuse la herpes sau alte infecţii virale.

    

Multe persoane suferă în timpul iernii apariția unui sindrom care afectează în special mâinile (inflamarea și/sau înroșirea încheieturilor de la degete, dureri, anchilozarea degetelor, uscarea pielii de pe mâini). Acest sindrom este în majoritatea cazurilor cauzat de o lipsă de Lizina.

Lizina asigură absorbția adecvată a calciului și participă la formarea colagenului (componente esențiale ale oaselor, cartilajelor și țesutulurilor conjunctive), anticorpilor, hormonilor printer care și Hormonul Uman de Crestere (HGH) precum și a enzimelor.

Insuficiența de lizină în rația alimentara are drept consecință dereglarea circulației sanguine, micșorarea numărului de eritrocite în sânge și conținutului de hemoglobină, provoacă istovirea muschilor, dereglări în calcifierea oaselor, diverse modificări patologice în ficat și plamâni.

Prevenirea si Combaterea Herpesului - Lizina este un aminoacid care împiedică atât reactivarea, cât şi multiplicarea virusului herpetic. Odată ce o persoană a contactat virusul herpetic, acesta rămâne în organism.

Chiar dacă herpesul nu este vizibil pe piele, virusul rămâne în stare latentă în sistemul nervos central, unde nu produce leziuni. Când virusul se reactivează, circulă prin nervi pentru a ajunge la suprafaţa pielii. Acesta este momentul când pot fi sesizate primele simptome, după care curând va apărea herpesul.

Managementul Colesterolului - L-lizina este importantă pentru o dezvoltare corespunzătoare şi joacă un rol esenţial în producerea carnitinei, o substanţă responsabilă pentru convertirea acizilor graşi în energie şi pentru reducerea colesterolului din sânge.

Deficitul de lizină conduce la oboseală, incapacitate de concentrare, iritabilitate, retardarea creșterii la copii, căderea părului, anemie, greață, vomă, cefalee și probleme de reproducere.

L-Lizina este o componentă importantă a produselor de stimulare a secreției de Hormon Uman de Creștere (HGH) în protocoalele anti-îmbătrânire.

Sănătatea Oaselor - Toată lumea știe că, calciul este esențial pentru oase puternice. L-lisina favorizează absorbția calciului întărind astfel sistemul osos. L-lisina ajută și la încetinirea pierderii de masă osoasă ce are loc odată cu înaintarea în vârstă.

 L-lisina ajută la sinteza proteinelor. Din această cauză acesta este esențială pentru o dezvoltare armonioasă.

Reducerea Stresului și Anxietății - Studiile arată ca suplimentele de l-lisina ajută la reducerea stresului și anxietății la persoanele care au o alimentație redusă în l-lisină.

Degerături - L-Lizina este folosită foarte eficient în tratamentul degerăturilor.

Creșterea Masei Musculare - L-Lizina este foarte importantă pentru culturişti şi sportivi de performanţă, deoarece majoritatea îşi suprasolicită musculatura, iar acest aminoacid ajută la recuperarea rapidă după suprasolicitare. Joacă un rol important şi în producerea hormonilor, menţinerea nivelului de azot şi proteine necesare dezvoltării musculare.

Întăreste Sitemul Imunitar - Este necesară pentru susţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar, fiind implicat în producerea anticorpilor. De asemenea, are rol important şi în biosinteza hormonilor şi enzimelor.

Sănătatea Inimii - Se pare ca l-lisina ajută la reducerea simptomelor asociate cu angina. Lisina are efect mai mare împreuna cu vitamina C.

Recomandări:

Mod de administrare:

Articulatii

Antiimbatanire

Degeraturi

Exercitii Fizice (dezvoltare musculara)

Osteoporoza (profilactic)

Herpes

Zona Zoster

1 capsula

1 capsula

2-3 capsule

1 capsula

1 capsula

2 capsule

1 capsula

 

Notă:

Se administrează cu ½ h înainte de masă!

 

Conține:

L-lysina.........................500 mg
Vitamina C.....................60 mg
Deruleaza