Power Booster Mareste imaginea

Power Booster

126,31 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 tablete

Acest produs conţine substanţe nutritive care stimulează secreţia hormonilor de creştere importanţi. Printre acestea se numără aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina şi glutamina), neurotransmiţătorul numit acid gama-amino butiric (GABA), care acţionează sinergic cu vitamina B6 , vitamina C, chelatat de crom, lecitină şi extract de Vicia Faba Major.

More details

Cantitate dorita:

Power Booster

90 tablete

Stimulent natural pentru creștere!

Producția hormonilor de creștere scade după vârsta de 30 de ani și multe personae încearcă să reducă efectele negative ale acestui fenomen, prin doze artificial de hormone, daracest lucrupoate avea numeroase consecințe dăunătoare.

HGH Suport  NU conține  hormoni de creștere sintetici, ci stimulează secreția internă a acestora datorită ingredientelor sale naturale.

Beneficiile Produsului Power Booster de la Calivita

 • Ajută la arderea grăsimilor și astfel, la eliberarea de energie;
 • Stimulează sistemul nervos,
 • Crește rezistența la boli (imunitatea în general);
 • Accelerează vindecarea rănilor;
 • Facilitează regenerarea țesuturilor;
 • Stimulează refacerea țesuturilor (a pielii, cartilajelor, tendoanelor);
 • Accelerează sinteza proteinelor, cresterea masei musculare și împiedică degradarea acesteia;
 • Intensifică sinteza proteică
 • Îmbunătățește funcționarea ficatului și rinichilor, reducând astfel nivelul amoniacului și ureei.

 

Cea mai bună soluţie este să stimulăm organismul să secrete într-o cantitate mai mare hormonul de creştere!

Însă cum?

Răspunsul este: cu ajutor extern!

Un astfel de ajutor extern este produsul fabricat de CaliVita, Power Booster. Acest produs complex, preparat din substanţe nutritive naturale, stimulează, prin intermediul unor mecanisme eficiente, secreţia internă a hormonului natural de creştere (eliberarea endogenă).

Însă acest produs minunat, de o calitate deosebită, preparat din substanţe naturale, a fost întâmpinat de consumatori cu o anumită reticenţă. Şi nu întâmplător, căci administrarea artificială a hormonului de creştere poate avea consecinţe deosebit de nocive.

Din acest motiv, am dori să subliniem din nou că: Power Booster nu conține hormoni de creștere sintetici!!!

Ingredientele Produsului Power Booster

Acest produs conţine substanţe nutritive care stimulează secreţia hormonilor de creştere importanţi. Printre acestea se numără aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina şi glutamina), neurotransmiţătorul numit acid gama-amino butiric (GABA), care acţionează sinergic cu vitamina B6 , vitamina C, chelatat de crom, lecitină şi extract de Vicia Faba Major.

Aminoacizii şi GABA stimulează într-un mod complex secreţia şi înmagazinarea de HGH de către hipotalamus şi glanda pituitară. La aceste procese biochimice i-au parte nenumăraţi hormoni şi substanţe considerate hormoni (somatocrinina, factor de creştere înrudit cu insulina – ILGF-1, somatomedina etc.).

Vitamina B6 şi vitamina C sensibilizează receptorii periferici de HGH din ţesuturile corespunzătoare, care astfel sunt capabili să lege o cantitate mai mare de hormoni de creştere.

Pe lângă nenumăratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom şi lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sânge şi stimulează eliberarea de HGH (care este cu atât mai puternică cu cât este mai scăzut nivelul colesterolului din sânge).

În plus, lecitina eficientizează efectul anabolizant al HGH şi al insulinei, creşte puterea fizică şi ajută la transformarea glicogenului din muşchi într-o substanţă stimulantă.

Boabele de Vicia Faba conţin o cantitate semnificativă de L-DOPA şi stimulează la fel de puternic secreţia de HGH de către glanda pituitară ca şi hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina.

 Nutrienţii enumeraţi sunt eficienţi şi luaţi separat, însă împreună fac posibilă secreţia periodică a hormonului şi stimulează într-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de creştere în fluxul sanguin în perioadele de repaus, noaptea sau ziua.

Sub efectul acestor nutrienţi, secreţia hormonului de creştere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o oră şi jumătate după adormire.

Produsul trebuie administrat întotdeauna pe stomacul gol!

Cum ajută Power Booster organismul?

Se ştie că nivelul hormonului de creştere scade natural o dată cu înaintarea în vârstă. Dacă suplimentăm alimentaţia cu aminoacizii, vitaminele şi mineralele care se găsesc în Power Booster şi care stimulează secreţia internă naturală a hormonului de creştere, nivelulde HGH produs în organism îl poate atinge pe cel din tinereţe.


Cum acţionează acest produs?


Power Booster este un produs modern monitorizat, care stimulează în mod adecvat secreţia şi eliberarea hormonului de creştere natural uman. Hormonul de creştere de origine naturală are un efect deosebit de benefic pentru organism, fără efecte secundare şi în acelaşi timp, nu este considerat substanţă dopantă.

Mod de administrare:

3 tablete pe zi, pe stomacul gol, cu o oră înainte de culcare, şi de două ori pe zi înainte de odihna de după antrenament.

Suplimentul alimentar are avizul:

 • Ministerul Sănătății din Romania și forurile similare din toate cele 37 de țări în care firma CaliVita își desfășoară activitatea.
 • FDA - Food and Drug Administration din SUA, cel mai sever forum mondial în domeniu.
 • GMP - Good Manufacturig Practice - forumul UE care atestează produse bio.
Deruleaza