URX Mareste imaginea

URX

120,40 lei (TVA inclus)

Produs nou

60 tablete

URX este un produs conceput special pentru sprijinul intern al tractului urinar, substanțele sale active cunoscute și folosite cu predilecție de medicina tradiționala de secole, oferind ajutor de nădejde în situațiile în care se recomandă sprijinul sistemului urinar.

More details

Cantitate dorita:

URX

60 tablete

URX este un preparat complex cu D-manoză și merișoare, combinate cu extracte de plante diuretice și antibacteriene pentru a asigura o protecție complexă a tractului urinar. Recomandăm folosirea acestui produs atât ca mijloc de prevenire, cât și ca adjuvant în tratamente.

Beneficiile Produsului URX de la Calivita

 • Protejază rinichii si tractul urinar;
 • Elimină infecțiile urinare;
 • Ajută la eliminarea bacteriei E. Coli;
 • Se recomandă în răceli;
 • Persoanelor susceptibile la cistită;
 • Persoanelor care frecventează des băi și piscine publice;
 • Persoanelor care consumă prea puține lichide;
 • Persoanelor care au tendința să întârzie urinarea;
 • Previne și tratează afecțiunile aparatului urinar.

URX este un produs conceput special pentru sprijinul intern al tractului urinar, substanțele sale active cunoscute și folosite cu predilecție de medicina tradiționala de secole, oferind ajutor de nădejde în situațiile în care se recomandă sprijinul sistemului urinar.

La persoanele sănătoase, sistemul urinar este de obicei steril prin urmare funcționarea sa este aproape naturală. Însă la unele persoane ifecțiile urinare apar frecvent, motivul fiind predispoziția, o ținută neadecvată sau frecventarea locurilor cu grad sporit de infecție cum ar fi ștrandurile, bazinele de înot, toalete publice etc.

Protecția tractului urinar este deosebit de importantă însă de cele mai multe ori nu ii acordăm atenția cuvenită. Unele persoane consideră răcelile un lucru obișnuit însă dacă nu sunt tratate adecvat pot degenera în afecțiuni serioase. Putem sprijini sănatatea tractului urinar consumând lichide, acordând o atenție sporită igienei intime, evitând să stăm pe suprafete reci și mergând regulat la toaletă. Însă acum putem beneficia și de o protecție internă prin produsul URX.

Ingredientele Produsului URX de la Calivita

Ca rezultat al unor cercetări detaliate, cercetătorii CaliVita au combinat următoarele ingrediente:

- Merișorul - D-manoza - Urzica - Năsturelul - Buchu - Strugurii ursului - Vitamina C și astfel a fost creat PRIMUL PRODUS CaliVita care ofera O PROTECȚIE COMPLEXA A TRACTULUI URINAR ȘI RINICHILOR -URX.

La sectarea substanțelor active care intră în componența acestui produs, scopul nostru principal a fost menținerea funcționării sănătoase a tractului urinar. Una dintre cele mai cunoscute plante cu efecte benefice asupra tractului urinar este merișorul care se găsește bineințeles în produsul nostru.

Merișorul previne acumularea agenților patogeni în sistemul urinar și influențează în mod benefic ph-ul urinei.

O altă substanță activă de bază din URX este D-MANOZĂo molecula de zahăr care este capabilă să lege de ea însăși bacteria E. Coli, mai exact partea care aderă la pereții tractului urinar și să o elimine în urina. Acest lucru a fost demostrat stiințific in anul 1978.

Un alt ingredient deosebit de important sunt frunzele de urzică. Acestea datorită efectelor diuretice ușoare ajută la menținerea sănătății rinichilor și la funcționarea sănătoasă a tractului urinar inferior.

URX conține si Buchu care este de asemenea un diretic ușor. În plus produsul mai conține năsturel , vitamina C și struguri ursului.

Năsturelul ajută la purificarea sângelui și are proprietăți antioxidante, jucând un rol important în protecția celulelor.

Strugurii Ursului pe lângă faptul că este un direutic excelent, este deosebit de folositor orgasmului datorită efectelor sale antimicrobiene.

Cui se recomandă URX de la Calivita?

Tuturor celor care ... sunt susceptibili la răceli... ... frecventează bazinele de înot sau ştrandurile... ... nu se îmbracă adecvat în anotimpul rece... ... nu beau destulă apă... ... consideră că protecţia tractului urinar este foarte importantă!

Există situaţii în viaţa de zi cu zi când trebuie să acordăm o atenţie sporită TRACTULUI URINAR… ... când mergem pe o suprafaţă rece... ... când nu ştim cum e vremea afară... ... când aşteptăm prea mult să mergem la WC (chiar dacă nu vrem lucrul ăsta)...

Știați că?

Majoritatea infecțiilor urinare sunt provocate de bacteria E.coli?

D-manoza se atașează de e.coli și ambele sunt eliminate din organism odată cu urina!

O Tabletă de URX Conține:

- D-manoză ........................................ 150 mg
- Extract din fructe de merişor ....................100 mg (std. 30% polifenoli)
- Vitamina C .......................................20 mg
- Extract din frunze de năsturel 4:1 .............. 17 mg
- Extract din frunze de urzică .....................100 mg (std. 1% acid silicic)
- Extract din frunze de buchu 4:1 ................. 30 mg
- Extract din frunze de strugurii ursului 4:1 ......100 mg

 

Suplimentul alimentar are avizul:

 • Ministerul Sănătății din Romania și forurile similare din toate cele 37 de țări în care firma CaliVita își desfășoară activitatea.
 • FDA - Food and Drug Administration din SUA, cel mai sever forum mondial în domeniu.
 • GMP - Good Manufacturig Practice - forumul UE care atestează produse bio.
Deruleaza