Culevit Mareste imaginea

CellXC

150,29 lei (TVA inclus)

Produs nou

180 tablete

CellXC este un amestec natural de vitamine şi aminoacizi, care conţine o cantitate semnificativă de aminoacizi, vitamine şi alte elemente de bază din compoziţia celulelor, toate având o importanţă specială pentru regenerarea şi fortificarea organismului în cazuri de boli grave, sănătate slăbită, pierdere în greutate şi o stare generală proastă.

More details

Cantitate dorita:

CellXC 

180 tablete  

CellXC este un amestec natural de vitamine şi aminoacizi, care conţine o cantitate semnificativă de aminoacizi, vitamine şi alte elemente de bază din compoziţia celulelor, toate având o importanţă specială pentru regenerarea şi fortificarea organismului în cazuri de boli grave, sănătate slăbită, pierdere în greutate şi o stare generală proastă.

Recomandări:

  • Pentru a ajuta la regenerarea celulelor corpului;
  • În perioada de covalescență ce urmează după intervenții chirurgicale, răni și boli grave;
  • În cazul cancerului, ca tratament complementar, cu acordul medicului ;
  • Antitumoral ;
  • Ciroză ; Detoxifiere ; Hepatită ;

Frecvența bolilor canceroase este din ce în ce mai mare, acesta constituind astăzi o adevărată problemă de sănătate publică. Țara noastră se află într-o situație nu tocmai bună, situându-se pe unul dintre primele locuri pe plan mondial, ca frecvență a proceselor tumorale maligne. Din păcate, în cancer șansele de însănătoșire sunt destul de scăzute, tratamentul este greu de suportat, cu multiple efecte secundare, iar rezultatele nu sunt nici pe departe satisfăcătoare.

Se știe că în organismul uman se formează și celulele alterate, care în cazul, în care ar prolifera haotic, ar duce la apariția formațiunilor tumorale.

În zilele noastre, populaţia globului se teme mai ales de bolile tumorale. Cu ajutorul anumitor suplimente alimentare, putem stimula capacitatea proprie de apărare a organismului, învingând boala.

Conform teoriei dr. Kulcsár Gyula, descoperitorul CellXC -ului, la acest sistem de apărare participă 16 molecule diferite de nutrienţi. După "înghiţirea" acestor molecule de către celulele bolnave, se declanşează mecanismul de autodistrugere a celulelor. Autodistrugerea celulelor canceroase presupune continua alimentare a organismului cu cele 16 tipuri de molecule de nutrienţi.

CellXC poate ajuta la prevenirea şi tratarea multiplicării anormale a celulelor şi poate sprijini mecanismul de apărare anticancer al organismului.

CellXC este un produs care, prin efectul său, intervine în apărarea integrității organismului și contracarează atacurile permanente ale celulelor tumorale. Dacă suplimentăm alimentația cu tabletele CellXC , sprijinim mecanismul de apărare, diminuând riscul apariției tumorilor.

Consumul produsului CellXC este recomandat tuturor, dar în special persoanelor la care mecnismului de apărare pasivă nu poate funcționa optim din pricina unor cauze diverse, ca: tulburări digestive, intervenții chirurgicale,consum de alcool, fumat, stres, cură de slăbire, etc.

Mod de Administrare CellXC de la Calivita

Recomandări:

Mod de administrare:

Aparat digestiv
Antitumoral
Cancer de colon
 

Cancer de ficat
Cancer de vezica
Cancer la plămân
Cancer la prostată
Ciroză
Detoxifiere
Hepatită
Imunitate scăzută
Leucemie
Radiații (combatere efect)
SIDA 
Sinuzită
Tumori
 

1-0-1
1-1-1
(3-3-3) 7z, (2-2-2)7z, (1-1-1)
sau 6 luni 1t / ora, de la 6 la 22
2-2-2
2-2-2
2-2-2
2-2-2
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
2-2-2
1-1-1
2-2-2
 

 

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu 30min, înainte de mese!

 

O tabletă CellXC conţine:

Vitamina C

35 mg

Vitamina B6 

1 mg

Vitamina B

20,8 mg

Biotină 

0,08 mg

Arginină

78,38mg

Fenilalanină

33,04 mg

Histidină

31,03 mg

Metionină

29,84 mg

Triptofan

15,32 mg

Tirozină

1,27 mg

Acid malic

33,47 mg

Adenină

2,26 mg

Deruleaza