OrganiCare Anti-ageing Cream Mareste imaginea

OrganiCare Anti-ageing Cream

110,73 lei (TVA inclus)

Produs nou

50 ml

Această cremă anti-îmbătrânire reduce vizibilitatea ridurilor, hidratează intens şi hrăneşte pielea feţei, gâtului şi decolteului.

More details

Cantitate dorita:

Această cremă anti-îmbătrânire reduce vizibilitatea ridurilor, hidratează intens şi hrăneşte pielea feţei, gâtului şi decolteului.
 
Textura sa plăcută şi uşoară, cu absorbţie rapidă, întinde tenul şi netezeşte cutele delicat, dar rapid şi vizibil.
 
Secretul constă în combinaţia unică de acid hialuronic natural şi extracte din plante organice, cum ar fi aloe vera, ulei de măsline, ulei de migdale dulci, unt de shea şi ulei de jojoba.
 

FAMILIA DE PRODUSE COSMETICE ORGANICE

Produsele noastre cosmetice OrganiCare con­țin substanțe active valoroase extrase din plante provenite din culturi organice. Metodele noastre tradiționale de producție, care implică recoltarea manuală, efectuată cu mare atenție și sub control strict, nu presupun utilizarea niciunei substanțe chi­mice, astfel încât să protejăm pe deplin efectul benefic al substanțelor, ceea ce are drept rezultat produse de o calitate, puritate și eficacitate extrem de ridicate.

Familia de produse OrganiCare conține un gel de duș, o loțiune de corp, un șampon, un balsam de păr, două tipuri de pastă de dinți, un balsam de prim ajutor, o cremă antirid şi un deodorant. Grație îngrijirii delicate oferite de ingredientele noastre naturale, fără alergeni, întreaga familie poate folosi aceste produse, care reprezintă alegerea ideală pentru copii și pentru persoanele cu piele sensibilă.

 

Ingrediente: apă; extract din frunză de Aloe barbadensis; ulei de Prunus amygdalus dulcis; ulei de Simmondsia chinensis; extract din fruct de Olea europaea; unt de Butyrospermum parkii; hialuronat de sodiu; ulei din seminţe de Punica granatum; ulei din seminţe de Vitis vinifera; ulei din seminţe de Opuntia ficus-indica; alcool cetearilic; alcool hidroxistearilic; hidroxistearil glucozidă; glicerină; cocogliceride; trigliceridă caprică/caprilică; coco-caprilat; tocopherol; acetat de tocoferil; gumă de Acacia senegal; gumă xantan; algină; dehidroacetat de sodiu; parfum; acid citric; alcool benzilic; acid salicilic; acid sorbic; limonen; linalol

 
 
  • A se aplica pe față, gât și decolteu, dimineața și seara. Pentru toate tipurile de ten.
  • Tuturor celor care doresc să își hidrateze tenul cu ingrediente vegetale organice.
Un produs trebuie să îndeplinească o serie de cerințe foarte stricte pentru a fi catalogat drept produs cosmetic organic?
 
Printre altele, trebuie să fie fabricat din materii prime provenite de pe culturi organice, procesat cu ajutorul unor tehnologii stabilite cu precizie, și nu trebuie să conțină substanțe chimice, substanțe sintetice sau ingrediente modificate genetic.
Deruleaza