OrganiCare Deo Roll-on Mareste imaginea

OrganiCare Deo Roll-on

37,09 lei (TVA inclus)

Produs nou

50 ml

Acest deodorant organic controlează şi reglează procesul de transpiraţie, protejând funcţionarea normală a pielii.
 

More details

Cantitate dorita:

Acest deodorant organic controlează şi reglează procesul de transpiraţie, protejând funcţionarea normală a pielii.
 
Ingredientele sale active organice, cum ar fi aloe vera, lavandă, ulei de măsline, rozmarin, extract de lămâie, au proprietăţi antibacteriene. Acestea relaxează şi protejează pielea axilei, conferind o senzaţie de prospeţime naturală 24 de ore din 24.
 
Produsul nu conţine săruri de aluminiu, parabeni sau alcool.
 

FAMILIA DE PRODUSE COSMETICE ORGANICE

Produsele noastre cosmetice OrganiCare con­țin substanțe active valoroase extrase din plante provenite din culturi organice. Metodele noastre tradiționale de producție, care implică recoltarea manuală, efectuată cu mare atenție și sub control strict, nu presupun utilizarea niciunei substanțe chi­mice, astfel încât să protejăm pe deplin efectul benefic al substanțelor, ceea ce are drept rezultat produse de o calitate, puritate și eficacitate extrem de ridicate.

Familia de produse OrganiCare conține un gel de duș, o loțiune de corp, un șampon, un balsam de păr, două tipuri de pastă de dinți, un balsam de prim ajutor, o cremă antirid şi un deodorant. Grație îngrijirii delicate oferite de ingredientele noastre naturale, fără alergeni, întreaga familie poate folosi aceste produse, care reprezintă alegerea ideală pentru copii și pentru persoanele cu piele sensibilă.

 

Ingrediente: apă; extract din frunze de Aloe barbadensis; extract din fruct de Olea europaea; glicerină; citrat de trietil; alcool cetearilic; gliceril stearat citrat; extract din frunză de Rosmarinus officinalis; ricinoleat de zinc; extract din flori de Lavandula angustifolia; extract din coajă de Citrus limon; poligliceril-3 caprilat; amidon de Oryza sativa; extract din flori de Chamomilla recutita şi maltodextrină; extract din flori de Calendula officinalis şi maltodextrină; extract din frunză de Myrtus communis; gumă xantan; benzoat de sodiu; dehidroacetat de sodiu; algină; acid citric; limonen; linalol; citral.

  • A se aplica în zona axilei. Chiar și pentru persoanele cu piele sensibilă. Pentru uz zilnic.
  • Tuturor celor care doresc să își hidrateze pielea cu ingrediente vegetale organice.

Un produs trebuie să îndeplinească o serie de cerințe foarte stricte pentru a fi catalogat drept produs cosmetic organic?

Printre altele, trebuie să fie fabricat din materii prime provenite de pe culturi organice, procesat cu ajutorul unor tehnologii stabilite cu precizie, și nu trebuie să conțină substanțe chimice, substanțe sintetice sau ingrediente modificate genetic.

Deruleaza