Chweable Co Q 10 Mareste imaginea

Chweable Co Q 10

174,90 lei (TVA inclus)

Produs nou

Coenzima Q10 cu efectul sau antioxidant este binecunoscuta de consumatorii nostri. In reteaua noastra este disponibila in diferite doze si ambalaje, iar de acum in colo poate fi achizitionata si sub forma de capsule gelatinoase.

More details

Cantitate dorita:

Absorbtie eficienta cu aroma de portocale

Coenzima Q10 cu efectul sau antioxidant este binecunoscuta de consumatorii nostri. In reteaua noastra este disponibila in diferite doze si ambalaje, iar de acum in colo poate fi achizitionata si sub forma de capsule gelatinoase.

Productia de Q10 din organism scade dupa varsta de 30 de ani, cu toate ca aceasta este un element vital pentru anumite procese din corp. Coenzima Q10 este un compus liposolubil, absorbtia sa fiind accelerata in prezenta grasimilor. Prin urmare, administrarea sa trebuie facuta in cadrul meselor ce contin grasimi sau, daca acest lucru nu este posibil, suplimentul in sine trebuie sa contina grasimi. In cazul Chweable Co Q10 , Q10 cu aroma de portocale , Q 10 este dizolvata in ulei vegetal pentru a putea fi consumata in orice moment fara apa si fara alimente.

Q10 pentru o inima sanatoasa

O serie de experimente au demonstrat ca coenzima Q10 poate fi un supliment eficient in perioada de recuperare a persoanelor care au suferit un infarct miocardic, in tratamentul insuficientei cardiace cronice si pentru ameliorarea durerilor musculare cauzate de medicamentele pentru reducerea colesterolemiei sau chiar impotriva migrenei.

Un experiment american a demonstrat ca aceasta substanta este eficienta chiar si pe termen scurt. Subiectilor, indiferent de forma fizica, le-a fost administrata zilnic o doza de 2×100 mg de Q10 cu dizolvare rapida sau placebo, dupa care au fost masurate pentru performanta fizica si nivelul de Q10 din sange. Suplimentarea cu Co Q 10 a crescut cantitatea de Q10 din tesutul muscular chiar si dupa numai 60 de minute si a redus indicatorii de stres oxidativ in timpul si in urma antrenamentelor.

Pentru cine recomandăm?

  • Persoanelor care nu doresc să consume sau nu pot înghiți tablete sau capsule obișnuite.
  • Celor care sunt tot timpul pe drum, dar nu vor să se despartă de suplimentele îndrăgite.
  • Persoanelor care vor să se bucure de beneficiile coenzimei Q10 și de gustul plăcut de portocale.

De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.

Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.

Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.

Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.

Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.

Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.

Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Atentie!

Cereți sfatul medicului în cazul în care consumați anticoagulante cu warfarină, deoarece coenzima Q10 îi poate reduce efectul!

Mod de administrare – 1 capsula gelatinoasa masticabila / zi

Conţinut

60 mg Coenzima Q10

Deruleaza