Immunvirex Mareste imaginea

Immunvirex

138,68 lei (TVA inclus)

Produs nou

30 capsule vegetale

Immunvirex conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din plante, care și-au demonstrat capacitatea de susţinere, întărire şi protecţie a sistemului imunitar, cu efect antiviral puternic şi de spectru larg.

More details

Cantitate dorita:

Immunvirex conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din plante, care și-au demonstrat capacitatea de susţinere, întărire şi protecţie a sistemului imunitar, cu efect antiviral puternic şi de spectru larg.

Prin efectul antiinflamator natural acţionează local calmând durerile cauzate de gripă sau răceală: dureri de cap, dureri musculare. Implicat în reducerea frecvenței și severităţii infecțiilor, complexul de ingrediente scurtează perioada de convalescenţă, ajutând organismul să îşi revină mai repede în urma unor afecţiuni virale.

Mai multe detalii despre Immunvirex AICI

  • Pentru întărirea, susţinerea şi protecţia barierei imunitare a organismului
  • Pentru scădearea incidenţei şi ameliorarea severităţii infecţiilor respiratorii
  • Pentru ameliorarea simptomelor de răceală sau gripă: dureri de cap, dureri musculare, pierderea gustului şi a mirosului
  • Pentru reducerea perioadei de convalescenţă
  • Pentru menţinerea echilibrului florei intestinale, cu impact major asupra imunităţii
  • Background profesional deosebit – CaliVita îţi oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
  • Materiale prime naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitateUtilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătăţii.

quercitina ajută la protecția împotriva infecțiilor în mai multe moduri?  Aceasta nu doar că sprijină și reglează funcţia imunitară, ci are şi un efect antipatogen de spectru larg, reducând nivelul de citokine proinflamatorii, responsabile de afectarea gravă a ţesuturilor pulmonare, împiedicând formarea cheagurilor de sânge.

 

200 mg Quercitină dihidrat
50 mg Pulbere de rădăcină de Kudzu (Pueraria lobata)
30 mg Beta glucan
10 mg Zinc (aspartat de zinc)
5 mg Bioperine (Piper nigrum, fruct)
10 mcg (400 U.I.) Vitamina D3 (colecalciferol)
100 U Lactobacillus rhamnosus

Alte Ingrediente:gelifiant – hidroxipropil metilceluloză; stabilizator – carbonat de calciu; antiaglomeranţi – coji de orez, dioxid de siliciu………..q.s.

Deruleaza