VirAgo, 90 tablete Mareste imaginea

VirAgo

129,54 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 tablete

VirAgo este un preparat complex, toate ingredientele sale stimuland functionarea sanatoasa a sistemului imunitar. Oleuropeina, care se gaseste in pretiosul extract  de frunze de maslin, este o substanta cu efecte antimicrobiene, anti-inflamatorii si antioxidante, dar este excelent completata de lizina, un aminoacid care inhiba multiplicarea virusurilor.

More details

Cantitate dorita:

VirAgo

90 tablete

Complex pentru stimularea sistemului imunitar

Descriere  generala

VirAgo este un preparat complex, toate ingredientele sale stimuland functionarea sanatoasa a sistemului imunitar. Oleuropeina, care se gaseste in pretiosul extract  de frunze de maslin, este o substanta cu efecte antimicrobiene, anti-inflamatorii si antioxidante, dar este excelent completata de lizina, un aminoacid care inhiba multiplicarea virusurilor. Echinacea, este o planta binecunoscuta, pe care oamenii o folosesc de multa vreme pentru a lupta impotriva agentilor patogeni. Gheara matei, in combinatie cu zinc, s-a dovedit a avea efect de stimulare a functionarii sistemului imunitar.

Recomandari

  • persoanelor care sunt expuse frecvent situatiilor in care sistemul imunitar are nevoie de ajutor
  • celor care cauta o protectie imunitara mai complexa
  • persoanelor care doresc sa-si pregateasca sistemul imunitar sub forma unei cure urmata in lunile de toamna

Prospect

Sistemul imunitar are un rol important in apararea organismului fata de diferite boli. Unele componente din sange si din sistemul limfatic au rolul de a alarma organismul in cazul in care depisteaza substante straine organismului sau celule bolnave (degenerate). Atunci, cand sistemul imunitar functioneaza normal, organismul se poate autoapara, distrugand eventualii intrusi.

Virago este un supliment alimentar care stimuleaza sistemul imunitar si contine substante active ce protejeaza organismul uman impotriva bacteriilor si virusurilor. Din compozitia produsului fac parte extracte de plante: frunze de maslin, radacina de echinacea, cat'claw (gheara matei) zincul si lizina.

Cum actioneaza compusii produsului

Maslinul este cunoscut de foarte multa vreme, fiind mentionat pentru prima data in biblie,apoi in Noul Testament, unde era numit "copacul vietii". In practica insa, egiptenii au fost cei care au utilizat prima data frunzele maslinului, din care au extras uleiuri utilizate la mumificarea regilor lor. Mai tarziu, diferitele culturi au considerat ca maslinul poate fi mai bine utilizat pentru viata decat pentru moarte.

Lizina este un aminoacid care poate fi gasit in numeroase enzime. Pentru a se inmulti virusul herpetic, are nevoie de arginina pentru sinteza unei anumite enzime. Deoarece lizina se poate fixa in locul argininei, impiedica inmultirea respectiv raspandirea virusului herpetic.

Echinacea este una dintre cele mai cunoscute plante care stimuleaza sistemul imunitar al organismului. Fortifica sistemul imunitar mai ales impotriva agentilor patogeni prin stimularea formarii celulelor T. Contine unele din cele mai eficiente substante active pentru combaterea infectiilor virale si bacteriene.

Cat'claw este o alta planta cu proprietati benefice pentru sanatate, originara din regiunile tropicale ale Americii de Sud. Are o traditie indelungata in medicina populara, triburile din Peru utilizandu-le de peste 2000 de ani pentru mentinerea starii de sanatate.

Cat'claw contine numeroase substante biologic-active cu actiuni benefice: antioxidanti care impiedica actiunea distructiva a radicalilor liber; substante antiinflamatoare; alcaloizi care cresc actiunea limfocitelor impotriva agentilor patogeni. Este utilizata ca adjuvant in tratamentul medicamentos specific in: artrite, astm bronsic, ulcer gastric, diabet,infectii virale,tulburari menstruale, convalescenta,debilitate generala si in general, pentru stimularea sistemului imunitar.

Zincul intra in compozitia unui numar mare de enzime care intervin in diferite procese metabolice. Are un rol important in fortificarea sistemului imunitar prin cresterea capacitatii de aparare a organismului.

Pau D'Arco (Tabebuia Impetiginosa) este originar din padurile din America de Sud. Utilizarea sa in medicina populara are o veche traditie. Este cunoscut pentru efectele sale antioxidante, imunostimulente, laxative,  s.a. Contine numeroase minerale (Ca,Fe,Mn,Se,K,Zn), vitamine (C,A,B1,B2, s.a.), fibre precum si substante biologic active.

Ce spun cercetarile

Primele referiri "medicale"dateaza din 1854, cand frunzele de maslin s-au folosit pentru combaterea febrei si a malariei.

Decenii mai tarziu, oamenii de stiinta au izolat din frunzele maslinului o seama de fitonutrienti, cum ar fi: polifenoli, flavonoide, carotenoide, s.a. S-a constatat ca oleuropeina combate oboseala cronica si este energizant.

Unii fitonutrienti din compozitie stimuleaza producerea de enzime care confera organismului  uman rezistenta impotriva unor agenti carcinogeni. Alte substante biologic-active au efect antioxidant, prevenind formarea de radicali liberi nocivi si incetinind procesele de imbatranire.

Suplimentul alimentar Virago se poate recomanda persoanelor care doresc sa-si mentina starea de sanatate si sa-si fortifice sistemul imunitar.

Recomandari Virago:

Mod de administrare Virago:

Antibacterian
Antiinflamator
Antiviral
Aparat respirator (afec. pulmonare)
Aparat urinar
Astm bronsic
Convalescenta
Diabet (reglare glicemie)
Febra
Herpes
Imunitate scazuta
Infectii (preventiv)
Laxativ
Malarie
Menstruatii neregulate
Oboseala
Ulcer gastroduodenal
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-1-0
1-1-1

 

Compozitie:

Extract din frunze de maslin                                      80 mg

L-lizina                                                                      80 mg

Extract de gheara matei                                             60 mg

Extract 4:1 de Pau D' Arco                                          30 mg

Extract de radacina de Echinacea                                 25 mg

Zinc                                                                          10 mg

Deruleaza