Stress Management Mareste imaginea

Stress Management

76,86 lei (TVA inclus)

Produs nou

100 tablete

Stresul este inerent vietii noastre zilnice. Eforurile dvs  pot fi sustinute de complexul de vitamine B, suplimentat  cu vitamina C si magneziu, continute in produsul nostru Stres Management, care nu numai ca stimuleaza functionarea sistemului nervos, dar influenteaza in mod pozitiv si metabolismul energetic si functionarea sistemului imunitar.

More details

Cantitate dorita:

Stres Management

100 tablete

Complex de vitamine pentru reducerea stresului

Stresul este inerent vietii noastre zilnice. In vreme ce stresul pozitiv ne motiveaza si  ne face mai productivi, stresul negativ ne amaraste viata, iar pe termen lung poate conduce la aparitia unor boli. Preveniti stresul adoptand un stil de viata si un regim alimentar adecvat! Eforurile dvs  pot fi sustinute de complexul de vitamine B, suplimentat  cu vitamina C si magneziu, continute in produsul nostru Stres Management, care nu numai ca stimuleaza functionarea sistemului nervos, dar influenteaza in mod pozitiv si metabolismul energetic si functionarea sistemului imunitar.

Recomandari:

  • Persoanelor expuse la stres zilnic, datorita serviciului sau stilului de viata.
  • Persoanelor supuse unui efort fizic si intelectual intens.
  • Celor ce-si doresc sa-si fortifice sistemul imunitar.
  • Este necesar pentru functionarea normala a musculaturii si a sistemului nervos, aparatului digestiv, sintezei normale a testosteronului, estrogenilor, insulinei.
  • Ajuta in procesul de fixare a fierului in hemoglobina, in sinteza proteinelor, precum si in catabolismul lipidelor si al glucidelor.
  • Imbunatateste vederea si are efect calmant al dureilor migrenoase.
  • Imbunatateste circulatia sanguina, scade tensiunea arteriala, percum si concentratia colesterolului si trigliceridelor.
  • Impiedica incaruntirea si caderea parului.
  • Previne steatoza hepatica.
  • Reduce efectele stresului, ajuta sportivii in atimgerea performantei, sunt benefice in cazurile de alergii, tulburari neurologice si pshice.

 

Simptomele deficientei de vitamina B pot include in functie de tipul de vitamina care este  deficient, simptome se pot varia de la lipsa poftei de mancare, anemie si probleme dermatologice la probleme cardiace, musculare, ale sistemului nervos si metabolism.

Stiati ca?

Boala numita Beri-Beri este provocata de deficienta vitaminei B? Simptomele acestei boli au fost mentionate in China inca din anul 2697 i.Hr. dar legatura cu carenta de vitamina B a fost decoperita abia in anul 1937. In zilele noastre ea mai apare din cauza consumului de orez brun in Orientul Indepartat si a alcoolismului in tarile dezvoltate.

 

Prospect Stress Management

Stres Management are in componenta sa un numar important de vitamine din complexul vitaminic B, care isi exercita efectele biochimice si fiziologice specifice in mod sinergic intr-o stransa interdependenta.

Vitamina B1 (tianmina) are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea normala a musculaturii si a sistemului nervos.Este cunoscuta ca “vitamina performantelor intelectuale, deoarece are efecte benefice asupra activitatii sistemului nervos si asigura cresterea randamentului intelectual. Aportul crescut de glucide, sportul de performanta si stresul cresc necesitatea de vitamina B1. Aduce o cuntributie importanta la mentinerea tonusului muscular.Carentele de  vitamina B1 duce la aparitia bolii beri-beri.

Vitamina B2(riboflavina) are un rol important in procesul de fixare a fierului in hemoglobina, in sinteza proteinelor, precum si in catabolismul lipidelor si glucidelor, imbunatateste vederea prin cresterea sensibilitatii retinei si contibuie la dezvoltare fizica. Lipsa ei produce tulburari de crestere si dezvoltare si favorizeaza aparitia unor boli dermatologice.Aportul insuficient determina reducerea biosintezei proteinelor.Necesarul  de vitamina B2, este mai crescut la sportivi si in situatii de stres.

Vitamina B3 (niacina) are un rol importantin procesele de oxidoreducere  si in metabolismul lipidelor si glucidelor.Este indispensabila functionarii normale a apatatului digestiv, a sistemului nervos, mentinerii integritatii tegumentelor si mucoaselor, si a sintezei normale a unor hormoni (testosteron, estrogeni, insulina).Are un efect calmant al durerilor migrenoase si durerilor ulceroase.

Vitamina B4(acidul folic) favorizeaza absorbtia fierului, participa la metabolismul unor aminoacizi, la biosinteza acizilor nucleici, si are rol in biosinteza hemoglobinei si a globulelor rosii si de aceea , este foarte eficienta in caz de anemie. Recent  un grup de medici americani a raportat ca acidul folic are un rol important in profilaxia cancerului de col uterin.

Vitamina B5(acidul pantotenic) are rol in catabolismul glucidelor si lipidelor si prin aceasta, in generarea energiei necesare proceselor fiziologice.Are un rol important in desfasurarea unor reactii enzimatice. Favorizeaza mentinerea  structurii si functiei normale a pielii si stimuleaza cresterea si pigmentarea parului. Este indispensabila functionarii normale a glandelor suprarenale.

Vitamina B6(piridoxina) are multe roluri prin faptul ca activeaza unele enzime.Participa la metabolismul aminoacizilor, al acizilor grasi esntiali si al fierului.Se gaseste in drojdie, ficat si carne. Este indispensabila formarii anticorpilor si hematiilor. Necesitatea ei este in raport direct cu cantitatea  de proteine consumate. Aportul crescut de proteine si un efort fizic sustinut si intens mareste  considerabil necesarul de vitamina B6. Observatii clinice au dovedit ca un aport substantial de vitamina B6 contribuie in mare masura in atenuarea tensiunii nervoase, a durerilor asociate ciclului menstrual si in ameliorarea senzatiei de greata. Lipsa acesteia afecteaza structura si functionarea normala a tesutului muscular

Colina(vitamina B8) este sintetizata si in organism, dar in cantitati insuficiente.Impreuna cu inozitolul(ambele substante sunt in compozitia lecitinei), favorizeaza legarea acizilor grasi liberi, prevenind steatoza hepatica (incarcarea ficatului cu grasimi) impiedica depunerea colesterolului pe peretii arteriali.Contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati in organism.Lipsa colinei duce la perturbarea activitatii celebrale si la scaderea capacitatii de memorare.

Inozitolul(vitamina B9) favorizeaza cresterea parului si previne ateroscleroza. Impreuna  cu colina participa la biosinteza fosfolipidelor, componente esentiale ale membranei celulei nervoase.Ca urmare, este absolut indispensabila transmiterii influxului nervos si deci activitatii cerebrale.

Vitamina B12 are un rol important in sinteza proteinelor, in metabolismul glucidelor si acizilor grasi, precum si in formarea globulelor rosii. Contribuie la dezvoltarea fizica, la cresterea poftei de mancare si a greutatii corporale.Este utila in caz de anemie. Se gaseste in ficat si in preparatele din ficat.Vitamina B12  isi aduce aportul si la mentinerea functionarii normale a sistemului nervos, amelioreaza irascibilitatea si contribuie la imbunatatirea capacitatii de memorare si de pastrare a       echilibrullui psihic.

Preparatul cu aceste vitamine B sunt utile deoarece reduc efectele stresului, iar sportivilor le sunt absolut indispensabile.El este valoros si in cazuri de alergii,tulburari neurologice si psihice.

 

Recomandari Stress Management:          Mod de administrare Stress Management:

Acufene
Activitate fizica (stimulare)
Adolescent (profilactic)
Adult (profilactic)
Alcoolism
Anemie feripriva
Antioxidant
Apetit (crestere) - anorexie
Aritmie cardiaca
Arteriopatie obliterana
Astenie
Atrofie musculara
Boala Alzheimer
Boala Vilebrand
Carcei
Calculi renali
Decalaj fus orar
Degeraturi
Dependenta de droguri
Depresie
Digestie buna
Discopatii
Durere menstruala
Epilepsie
Halena
Hernie de disc
Insomnie
Inteligenta (ridicare coeficient)
Incaruntirea parului
Leucemie
Litiaza renala
Memorie (imbunatatire)
Menstruatii nereg, sindrom prem.
Nervozitate
Nevralgii
Nicturie (copii)
Oboseala
Par sanato
Parkinson
Picioare reci
Polineuropatii
Psoriazis
Ritm cardiac (lipsa Ca, Mg, K, B2)
Schizofrenie
Scleroza multipla
Scrasnit din dinti
Senilitate (profilactic)
Stres
Unghii cu pete albe

0-1-0
1-0-0
0-1-0
0-1-0
0-1-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2 dimineata si seara
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
(1-1-0) 15 zile, (1-0-0) ->
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0

 

Notă:

Se administrează cu ½ h inainte de masă!

 

Stress Management ingrediente active/tableta:

Colina (bitartrat de colina)............................................................................100,00mg

Inozitol..........................................................................................................100,00mg

Vitamina C (acid L-ascorbic).........................................................................60,00 mg

Niacina............................................................................................................15,00 mg

Magneziu (bizglicinat de magneziu)...............................................................13,50 mg

Acid pantotenic.................................................................................................5,00 mg

Vitamina B6 (piridoxina HCI)..........................................................................2,00 mg

VitaminaB2 (riboflavina)..................................................................................1,80 mg

Vitamina B1 (tiamina HCI)...............................................................................1,30 mg

Acid folic........................................................................................................100,00 mcg

Vitamina B12 ( ciancobalamina) .......................................................................2,00 mcg

Deruleaza