Nordic Pure Omega 3 Liquid Mareste imaginea

Nordic Pure Omega 3 Liquid

127,93 lei (TVA inclus)

Produs nou

250 ml

Nordic Pure Omega 3 Liquid este un produs cu ulei de pește de cea mai înaltă calitate, provenit dintr-o sursă pură, de încredere, din Islanda.

More details

Cantitate dorita:

Omega-3 lichid

250 ml

Adulţi: 1 linguriță (5 ml) pe zi. Copii peste 3 ani: 1/2 linguriță (2,5 ml) pe zi
225 PB / 109.20 PC

Nordic Pure Omega 3 Liquid este un produs cu ulei de pește de cea mai înaltă calitate, provenit dintr-o sursă pură, de încredere, din Islanda. Cu un conținut ridicat de DHA, a fost conceput special pentru a sprijini funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos.   Reprezintă un supliment ideal pentru copii, femei gravide, mame care alăptează și persoane în vârstă. Nu conține aditivi artificiali, gluten, lactoză, proteine din lapte și zahăr. Cu aromă naturală de lămâie.

De ce să alegem Nordic Pure Omega 3 Liquid?

Eficient

Produsul conține o cantitate ridicată de DHA (acid docosahexaenoic), pentru a oferi un sprijin și mai eficient pentru sănătatea sistemului nervos.

Sigur și de încredere

Nordic Pure Omega 3 Liquid provine dintr-o sursă sigură și de încredere: este fabricat din ulei de pește extras din cod din Islanda.

Natural

Uleiul nostru de pește provine dintr-o sursă absolut naturală, fiind extras printr-o procedură atentă și delicată, pentru a menține nealterați nutrienții valoroși din compoziție.

Fără aditivi

Produsul nu conține aditivi artificiali sau coloranți, conservanți, amplificatori de volum, organisme modificate genetic, gluten, lactoză, proteină din lapte. 

Număr redus de ingrediente

Fără aditivi artificiali, produsul nostru nu conține alte vitamine, pentru a putea fi combinat cu alte produse, în funcție de nevoile individuale.

Fără zahăr

Fiind recomandat (și) copiilor, încă din faza de dezvoltare intrauterină  Nordic Pure Omega 3 Liquid nu conține zahăr.

Gustos

Produsul are o aromă naturală de lămâie, pentru ca întreaga familie să se bucure de beneficiile uleiului de peşte.

Ușor de dozat și de înghițit        

Produsul nostru se prezintă sub formă lichidă, fiind ușor de consumat pentru persoanele de toate vârstele.

Deruleaza