Ginkgo XC Mareste imaginea

Ginkgo XC

78,48 lei (TVA inclus)

Produs nou

100 tablete

Ginkgo XC este un preparat ce conţine o cantitate mare de extract de frunze de Ginkgo biloba, care contribuie în mod eficient la realizarea circulaţiei sangvine, aprovizionarea cu oxigen şi hrană şi asigurarea sănătăţii funcţiilor cerebrale. În acelaşi timp, fiind un antioxidant puternic, protejează celulele împotriva radicalilor liberi.

More details

Cantitate dorita:

GINKGO XC (cu Ginkgo Biloba)

100 tablete

Suplimentul alimentar Ginkgo XC, fabricat de CaliVita, conține extract standardizat de Ginkgo Biloba si contribuie la: îmbunătațirea circulației sanguine în general și prin aceasta, la o mai bună irigare a organelor, a extremităților corpului și la îmbunătățirea memoriei, refacerea după un accident vascular cerebral, datorită substanțelor active cu efect antioxidant și acțiunii asupra vaselor de sânge; ameliorarea simptomelor în cazul femeilor care suferă de sindrom premenstrual; boala Alzheimer; înlăturarea răului de înălțime; protecție fața de acțiunea nocivț a radicalilor liberi.  

Recomandări:

  • în caz de solicitări fizice și psihice
  • munca fizică grea, sport, stres, scăderea memoriei,
  • menținerea funcțiilor cerebrale la vârstnici
  • are efecte benefice la persoanele cu extremități reci și în optimizarea stării de sănătate.
  • poate îmbunătății sănătatea prin menținerea unei circulație bune.
  • refacerea organismului după un accident vascular cerebral (AVC).

Ginkgo XC este un preparat natural ce are la bază un singur component: extract de frunze de Ginkgo.

Probabil că pentru multă lume Ginkgo Biloba este deja cunoscut, deoarece se găsește în compoziția unora dintre produsele noastre complexe și renumite ce există deja pe piață (Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life şi Senior Formula). Deși multe persoane nu ar dori sa renunțe la produsul lor preferat cu multivitamine sau antioxidanți, ar dori totuși să beneficieze de efectele fiziologice ale frunzelor de Ginkgo.

Din acest motiv, produsul este recomandat în primul rând acestor persoane, dar îl poate utiliza oricine.

Problemele de circulație arterială pot duce la îngrosarea de sânge, în unele cazuri poate duce la formarea de cheaguri de sânge. În astfel de condiții sângele poate ajunge mult mai greu la organele importante, de exemplu, la inimă. Ginkgo poate îmbunătății sănătatea prin menținerea unei circulație bune.

Boli cerebro-vasculare, arterioscleroza cerebrala: Ginkgo curăță arterele și ușurează circulația arterială inclusiv la nivelul creierului. Studiile de laborator au dovedit că, datorită calităților sale antioxidante și a efectelor sale asupra vaselor sanguine, ginkgo poate ajuta în refacerea organismului după un accident vascular cerebral (AVC).

Îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare: Mai multe studii au dovedit ca GinkgoBiloba este foarte eficient în cazul pierderii de momorie pe termen scurt, dureri de cap, amețeli și țiituri în urechi prin stimularea circulației în arterele și capilarele de la nivelul capului. Prin urmare, este recomandată în special persoanelor în vârsta, pentru creșterea capacității de memorare și a puterii de concentrare.

În afecțiuni ale urechii interne: Sunt caracteristice bolile ereditare, ce cauzează diminuarea progresivă a ca capacităților auditive, de obicei la adulții și tineri. În aceste condiții mai devreme sau mai târziu, se va afecta funcționarea arterelor, a căror funcționare se poate îmbunătăți prin utilizare de Ginkgo XC și astfel se vor mai atenua simptomele.

Afecțiuni ale vederii: Prin administrarea de Ginkgo XC datorită caracteristicilor sale, se remediază circulația sângelui prin vasele de sânge din zona oculară, ceea ce este foarte benefic în remedierea unor probleme oculare.

Sindromul "mâini reci" sau "picioare reci": Persoanele cu astfel de afecțiuni se plâng mereu ca au mâini și/sau picioare reci. Cauza principală este de obicei, o slabă circulație periferică.

Ginkgo XC contribuie la îmbunătățirea curculației sanguine periferice și astfel te ajută să îți simți mâinile și picioarele calde din nou, de asemenea este posibil să atenueze simptomele Reynaud, de exemplu, amorteala.

Rău de înălțime: Cercetările asupra Gingko Biloba au descoperit că acesta are rezultate în tratarea răului de înălțime. Din acest motiv, ginkgo este recomandat pentru cei care se cațără pe munte sau care lucrează la înălțime.

     Sindromul Premenstrual (PMS): În conformitate cu studiile efectuate asupra femeilor ce suferă de sindromul premenstrual și care acuză disconfort la sâni, Ginkgo atenuează simptomele specifice, inclusiv probleme emoționale.

Hemoroizi: Studii recente au scos în egidenta ca Ginkgo este eficient pentru persoanele ce suferă de hemoroizi.

      Alzheimer: Această boală degenerativă implică și pierderi de memorie, astfel utilizarea de Ginkgo XC poate fi benefică petnru creșterea vitalității și capacității de memorie.

     Ginkgo Biloba conține numeroși antioxidanți, care oferă protecție celulelor împotriva acțiunii dăunatoare a radicalilor liberi. Radicalii liberi pot fi responsabile de dezvoltarea cancerului, anumitor afecțiuni cardiologice, etc. Conținutul ridicat de antioxidanți din Ginkgo XC ajută în neutralizarea radicalilor liberi dăunători sănătății.

      Există dovezi că extractul de Ginkgo biloba poate fi eficient in afecțiunile asociate cu un flux sanguin cerebral diminuat, în special la persoanele în vârstă. Studiile de laborator au demonstrat că extractul de Ginkgo Biloba îmbunătățește circulația sanguina prin dilatarea vaselor și reducerea aderării plachetelor sanguine.

      Frunzele de Ginkgo Biloba conțin 2 tipuri de substanțe chimice (flavonoide și terpenoizi) despre care se știe ca au proprietăți antioxidante.

      Antioxidanții sunt substante care protejează organismul de acțiunea radicalilor liberi – substanțe nocive din organism care alterează membranele celulare, lezând ADN-ul și provocând chiar moartea celulelor.

      Radicalii liberi apar în mod natural în organism, dar și toxinele din mediul înconjurător (incluzând razele ultraviolete, radiațiile, fumul de țigara și poluarea aerului) pot crește numărul acestora.

      Radicalii liberi sunt răspunzători de un număr crescut de probleme de sănătate, inclusiv afecțiuni cardiovasculare, cancer, boala Alzheimer și alte forme de dementă. Antioxidanți precum cei care se gasesc în Ginkgo pot neutraliza radicalii liberi și pot reduce sau preveni unele din prejudiciile pe care le cauzează.

Afecțiuni și simptome
în care acționează

Mod de folosire

Accident vascular - profilactic
Accident vascular - tratament 
de la a 21-a zi de la inst.
Acufene
Adult - profilactic
Afecțiuni cardiace
Alergie
Ameteală
Angină pectorală
Antioxidant
Aparat cardiovascular
Aparat respirator
Apetit sexual (creștere)
Ateriopatie obliterantă
Atenție
Ateroscleroză maculară (la ochi)
Avort- profilactic
Boala Alzheimer
Boala Vilebrand
Cardiopatie ischemică
Cataractă
Carcei
Circulație sanguină (îmbunat.)
Comoție cerebrală -profilactic
Crampe musculare
Degerături
Exoftalmie
Fertilitate
Hemoroizi
Hipertensiune arterială
Hipertiroidie
Hipotiroidie
Impotență, erecție slabă
Infarct miocardic – profilactic
Insuficientă cardiacă
Inteligentă (ridicare coef.)
Intoxicație cu gaz, fum, plumb
Lipotimie
Memorie (îmbunătațire)
Menstrauții neregulate
Migrene
Oboseală
Persoană în vârsta - profilactic
Picioare reci
Plăgi (vindecare)
Polineuropatii
Pre si postoperator
Rinita alergică
Spondiloză
Senilitate (tratament)
Tromboflebita
Ulcer varicos
Varice
Vasodilatator
Vedere (tulburari)
Zona Zoster
1-0-0
1-1-0
 
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-0-1
1-2-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-1
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-1
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-2-0
1-0-1
1-1-0
1-1-0
2 tablete la nev.
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-2-0
1-2-0
1-2-0
1-1-0
1-1-0
1-2-0

 

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu ½ h, înainte de masă!

Observații:

- Nu se recomandă consumul produsului de către copii!

- A se evita consumul de Ginkgo Biloba pe perioadă sarcinii și alăptării!

- Persoanele cu diabet sau cu probleme de coagulare a sângelui trebuie să ceară avizul medicului de a consuma Ginkgo Biloba

Suplimentul alimentar are avizul:

  • Ministerul Sănătății din Romania și forurile similare din toate cele 37 de țări în care firma CaliVita își desfășoară activitatea.

  • FDA - Food and Drug Administration din SUA, cel mai sever forum mondial în domeniu.

  • GMP - Good Manufacturig Practice - forumul UE care atestează produse bio.

 

Deruleaza