Green Care Mareste imaginea

Green Care

84,93 lei (TVA inclus)

Produs nou

240 tablete

Ingredientul principal din Green Care este lucerna, excelentă pentru detoxifiere şi alcalizare, datorită conţinutului său ridicat de clorofilă. Este o adevărată magazie de nutrienţi: conţine câteva vitamine (C, D, E, K, B), betacaroten, minerale (calciu, fier, potasiu, fosfor) şi aminoacizi esenţiali, care toţi stimulează sănătatea proceselor fiziologice din organism.

More details

Cantitate dorita:

Green Care

240 tablete

Ingredientul principal din Green Care este Lucerna, excelentă pentru detoxifiere și alcalinizare, datorită conținutului său ridicat de clorofilă. Este o adevărată magazie de nutrienți.

Lucerna - Medicina populară o recomandă de multă vreme, datorită efectelor sale multilaterale. Frunzele sale sunt bogate în vitamine (beta-caroten, vitamina B, C, D, E şi K) şi în substanţe minerale (potasiu, fier, calciu şi fosfor).

 

Beneficiile Produsului Green Care de la Calivita

 • Detoxifică organismul;
 • Are efect benefic asupra digestiei;
 • Fortifică sistemul imunitar;
 • Incetinește procesele de îmbătrânire;
 • Alcalinizează organimul;
 • Tratează anemia și ulcerul;
 • Ajută la oprirea sângerărilor abundente;
 • Este bogat în fibre, vitamine și minerale.

Se poate utiliza cu mare succes în tulburările digestive acute și cronice. Se recomandă și în cazurile de balonare, ulcerm anorexie(lipsa poftei de mâncare), deoarece conține cantități mari de vitamina U. Se folosește tot mai frecvent și în cazurile de ulcer peptic(se formează la nivelul esofagului, stomacului sau intestinului subțire, ca o consecință a scăderii rezistenței mucoasei față de enzimele digestive)

Lucerna este benefică în tulburările digestive - de exemplu balonarea şi inapetenţa, se folosește ca laxativ, antipiretic(ajută la scăderea febrei).

Este un diuretic natural. Neutralizează acidul gastric, de aceea este utilizată în tratarea ulcerului peptic. Intervine în procesele de coagulare sanguină, putând fi folosită şi în cazul sângerărilor menstruale abundente.

 Este benefică şi în cazul sângerărilor nazale frecvente. Se recomandă mai ales vârstnicilor, deoarece fortifică sistemul imunitar şi încetineşte procesele de îmbătrânire. Creşte puterea fizică, pofta de viaţă şi asigură un somn liniştit.

Deoarece conține vitamine solubile în grăsimi, într-o doză ridicată și acestea se acumulează în organism se recomandă consumul de Green Care doar 2-3 luni, după care trebuie facută o pauză.

Lucerna a fost denumită  "marele vindecator al naturii " de către biologul Frank Bouer deoarece, conform cercetărilor sale, acesta conține 8 enzime esențiale.

Pe lângă aceasta în fiecare 100 g de Lucernă se găsesc 8000 UI (unități internaționale) de vitamina A si 20.000 - 80.000 de UI de vitamina K.

NOTĂ:

După două luni, consumul produsului trebuie întrerupt pentru o lună.

Persoanele care i-au anticoagulante trebuie să consulte medicul înainte de a începe consumul unui produs pe bază de vitamina K.

Indicații Terapeutice Green Care

Recomandări:

Mod de administrare:

Aciditate la stomac
Adult (18-50 ani) - preventiv
Aerofagii
Anemie
Anorexie
Antibacterian
Antihemoragic
Antipiretic
Aparat digestiv
Aparat urinar
Apetit (creștere)
Balonare
Candidoză
Cistită
Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
Diaree
Digestie bună
Febră
Hemoragie digestivă
Hemoragie nazală
Infecții urinare
Laxativ
Litiază renală
Malabsorbție
Micoze ale pielii
Prostatită
Ulcer gastroduodenal

1-1-1
0-1-0
1-1-1
1-0-1
0-1-0 
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
0-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1

 

ATENȚIE!

 Produsul se consumă la 2h, după masă!  

 

 O tabletă Green Care conţine:

 

Lucernă (alfalfa)

500 mg

Magneziu

  25 mg

Toate produsele CaliVita sunt atestate, omologate, avizate de toate forurile competente în domeniu precum:

Suplimentul alimentar are avizul:

 • Ministerul Sănătății din Romania și forurile similare din toate cele 37 de țări în care firma CaliVita își desfășoară activitatea.
 • FDA - Food and Drug Administration din SUA, cel mai sever forum mondial în domeniu.
 • GMP - Good Manufacturig Practice - forumul UE care atestează produse bio.
Deruleaza