Acidophilus Mareste imaginea

Acidophilus

101,59 lei (TVA inclus)

Produs nou

100 capsule

Va ajuta sa protejati flora bacteriana normala a tractului digestiv, astfel sa puteti sprijini in mod eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv. Produsul nostru Acidophilus, contine in plus si seminte de psyllium. Aceste fibre fermenteaza in intestinul gros, ceea ce contribuie la functionarea bacteriilor benefice care populeaza acest tract al sistemului digestiv.

More details

Cantitate dorita:

Acidophilus

100 capsule

Produs probiotic cu fibre

Lactobacillus acidophilus este o bacterie lactica extrem de rezistente si benefica pentru mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal, inlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic si participand la activitatea sistemului imunitar. Va ajuta sa protejati flora bacteriana normala a tractului digestiv, astfel sa puteti sprijini in mod eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv. Produsul nostru Acidophilus, contine in plus si seminte de psyllium. Aceste fibre fermenteaza in intestinul gros, ceea ce contribuie la functionarea bacteriilor benefice care populeaza acest tract al sistemului digestiv.

 

Recomandari:

  • In timpul sau dupa urmarea unui tratament cu antibiotice si pentru a evita efectele daunatoare ale altor medicamente administrate permanent.
  • Ca adjuvant in tratamentul infectiilor microbiene severe (probleme dermatologice sau ginecologice).
  • In tratarea problemelor digestive cauzate de stres.
  • Ca si tratament complementar pentru deranjamente stomacale sau diaree.
  • Pentru a preveni efectele daunatoare pe care alcoolul si fumatul le au asupra florei intestinale.
  • Datorita continutului sau de fibre, Acidophilus este recomandat si pentru costipatie.

 

Stiati ca ?

Lactobacillus acidophulus poate reduce simptomele alergiilor?

 

Prospect Acidophilus

Acidophilus are meritul de a crea un mediu necorespunzator diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili si fungi. Un alt avantaj pe care il ofera este si faptul ca ajuta la sintetizarea in interiorul tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab, dar care preintampina in numeroase randuri necesitatea tratamentului cu antibiotice.

Acidophilus reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si a lactozei. Are un rol si in sinteza  vitaminelor B, atat de importante pentru organism.

Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala utila si provoaca inmultirea fungilor Candida albicans, generand diaree, constipatie sau alte dereglari ale digestiei. Micozele provocate de acesti fungi pot aparea la nivelul cavitatii bucale, plamanilor, degetelor mainilor si picioarelor si al vaginului. In urma tratamentelor indelungate cu antibiotice, micozele aparute ca efect secundar, au devenit o boala foarte frecventa. Studii statistice au aratat ca majoritatea locuitorilor oraselor si 60-80% din elevii de scoala medie sufera de dermatomicoze. Aceste boli pot fi eradicate in decurs de numai cateva saptamani cu o doza mare de Acidophilus.

Prin utilizarea acestui preparat dispare mirosul neplacut al gurii, provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin. De asemenea ajuta si in cazurile de acnee sau alte boli dermatologice. Utilizarea sistematica a acestui produs asigura un efect depurativ( curatarea intestinelor).

Stiinta din zilele noastre nu cunoaste nici un tip de Acidophilus daunator omului. Consumul acestui produs este recomandat pentru reechilibrarea florei intestinale dupa tratament antibiotic, acnee si boli dermatologice( scade riscul aparitiei eczemelor si psoriazisului), herpes, tulburari digestive( constipatie, unele complicatii ale patologiei biliare, gastrite, indigestii), halena ( mirosul neplacut al gurii), hipercolesterolemie si carenta de vitamine din grupul B.

 

Atentie!

In cazul diareei, administrarea preparatului timp de 5-6 zile este de ajuns pentru restabilirea florei intestinale. In cazul micozelor profunde( infectii dermatologice sau ginecologice), impreuna cu si dupa tratamentul local, Acidophilus se poate administra luni de zile in doze de intretinere( 1-2 capsule zilnic). La tratamentul micozelor pot contribui usturoiul si aminoacidul numit arginina.

Recomandari:

Mod de administrare:

Acnee

Amigdalita

Antibacterian

Antiseptic intestinal

Antiseptic pulmonar

Aparat digestiv

Aparat urinar

Boala Crohn

Candidoze

Cistita

Colita, colon iritabil

Constipatie

Dermatite

Diaree

Digestie buna

Digestie buna copii

Geardia

Halena

Infectii (profilactic)

Infectii urinare

Insuficienta renala

Laringita

Litiaza renala

Micoze ale pielii

Miros neplacut al corpului

Paradontoza

Parazitoza intestinala

Prostata infectii

Raguseala

Sterilitate

Ulcer gastroduodenal

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1/2-1/2-1/2

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

 

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu 30min, înainte de mese!

 

Acidophilus ingrediente active/capsula:

Lactobacillus acidophilus viabili……..2 miliarde
Mucilagiu din seminte de Plantago ovata…..100mg
Deruleaza