AC-Zymes Mareste imaginea

AC-Zymes

86,00 lei (TVA inclus)

Produs nou

100 capsule

AC-Zymes este un produs probiotic care contine o concentratie mare de bacterii din specia Lactobacillus acidophilus. Aceasta este o bacterie lactica extrem de rezistenta si benefica pentru mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal, inlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic si participand la activitatea sistemului imunitar.

More details

Cantitate dorita:

AC-Zymes

100 tablete

Produs probiotic

AC-Zymes este un produs probiotic care contine o concentratie mare de bacterii din specia Lactobacillus acidophilus. Aceasta este o bacterie lactica extrem de rezistenta si benefica pentru mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal, inlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic si participand la activitatea sistemului imunitar. Va ajuta sa protejati flora bacteriana normala a tractului digestiv, astfel incat sa puteti sprijini in mod eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv.

Recomandari

  • In timpul sau dupa urmarea unui tratament cu antibiotice si pentru a evita efectele daunatoare ale altor medicamente administrate permanent.
  • Ca adjuvant in tratamentul infectiilor microbiene severe (probleme dermatologice sau ginecologice).
  • In tratarea problemelor digestive cauzate de stres.
  • Ca si tratament complementar pentru deranjamente stomacale sau diaree.
  • Pentru a preveni efectele daunatoare pe care alcoolul si fumatul le au asupra florei intestinale.
  • Datorita continutului sau de fibre AC-Zymes este recomandat si pentru constipatie.

Prospect AC-Zymes 

Bacteriile probiotice, precum Lactobacillus acidophilus, continut de produsul AC-Zymes ajuta sistemul imunitar in realizarea protectiei impotriva agentilor patogeni, pot scurta durata infectiilor si asimptomelor neplacute cele insotesc, pot reduce riscul de aparitie a unor afectiuni alergice si mai mult decat atat, pot fi foarte eficiente in tratarea unui nivel ridicat al colesterolului.

,,Moartea traieste in intestine”- aceasta afirmatie atribuita lui Hipocrate spune multe despre cat stia medicina despre corpul uman inca de acum 2000 ani. Chiar si in prezent, importanta rolului pe care intestinele il joaca in mentinerea sanatatii organismului este sustinuta in mod constant de noi si noi studii.

Intestinele, datorita alimentelor pe care le ingeram, sunt aproape in contact direct cu lumea exterioara si de aceea necesita o protectie speciala. Daca tesuturile sunt sanatoase, acestea absorb vitamine, apa si nutrienti si nu permit substantelor nocive sa patrunda in fluxul sanguin.

Echilibrul florei intestinale este sensibil la stimulii ce vin din exterior si poate fi perturbat foarte usor de influiente negative, cum ar fi administrarea de medicamente, fumatul, consumul de alcool, stresul, consumul alimentelor pline de aditivi etc.

Recomandari:

Mod de administrare:

Acnee

Amigdalita

Antibacterian

Antiseptic intestinal

Antiseptic pulmonar

Aparat digestiv

Aparat urinar

Boala Crohn

Candidoze

Cistita

Colita, colon iritabil

Constipatie

Dermatite

Diaree

Digestie buna

Digestie buna copii

Geardia

Halena

Infectii (profilactic)

Infectii urinare

Insuficienta renala

Laringita

Litiaza renala

Micoze ale pielii

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1/2-1/2-1/2

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

 

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu 30min, înainte de mese!

 

AC-Zymes ingrediente active/capsula:

Lactobacillus acidophilus viabili………2 miliarde
Deruleaza