Digest Ease Mareste imaginea

Digest Ease

76,62 lei (TVA inclus)

Produs nou

100 tablete

        Digest Ease sunt enzime digestive naturale care contribuie la descompunerea si absorbtia nutrientilor. Enzimele digestive nu sunt utile doar dupa o cina bogata sau dupa mancaruri mai grele. Ele joaca si un rol in tratarea anumitor probleme asociate digestiei si reducerea simptomelor de balonare asociat unui regim alimentar bogat in fibre.

More details

Cantitate dorita:

Digest Ease

100 tablete        

Suport pentru sistemul digestiv

Obiceiurile alimentare nesanatoase, un regim alimentar neadecvat, stresul si ingredientele artificiale din alimente pot suprasolicita sistemul digestiv. Substantele active din tabletele Digest Ease sunt enzime digestive naturale care contribuie la descompunerea si absorbtia nutrientilor. Enzimele digestive nu sunt utile doar dupa o cina bogata sau dupa mancaruri mai grele. Ele joaca si un rol in tratarea anumitor probleme asociate digestiei si reducerea simptomelor de balonare asociat unui regim alimentar bogat in fibre.

 

Recomandari:

  • Persoanelor care doresc sa ofere un suport suplimentar sistemului digestiv.
  • In cazul consumului frecvent de alimente care baloneaza si pentru probleme asociate balonarii, dereglari ale scaunelor.
  • In cazul problemelor asociate digestiei.
  • Este un ajutor pretios pentru eliminarea neplacerilor cauzate de o digestie imperfecta si pentru corectarea si reglarea activitatii vezicii biliare, a ficatului, pancreasului si intestinului gros.

 

Stiati ca?

Tratarea termica si conservarea reduc continutul de vitamine si minerale din produsele alimentare si distrug in acelas timp multe enzime?

 

Atentie ! 

In cazul unor boli grave (ulcer gastric) cereti sfatul medicului inainte de folosirea acestui produs.                                                                                                                

Prospect Digest Ease CaliVita

In lipsa enzimelor, digestia alimentelor nu s-ar putea realiza si n-ar mai fi in masura sa extraga elementele necesare din hrana. Cu ajutorul enzimelor din alimente se elibereaza vitamine, aminoacizi si substante minerale, care sunt necesare functionarii normale a organismului. Sursele naturale de enzime sunt zarzavaturule crude, ouale, carnea si pestele proaspat. Fiecare enzima contribuie la prelucrarea unei substante nutritive, ele neputandu-se substitui intre ele. In cazul aparitiei unei carente enzimatice de orice tip, ea produce atat dereglari in procesul digestiv (balonari, gaze intestinale, dereglarea scaunelor,etc), cat si  posibilitatea de declansare a unor boli.

Una din principalele enzime este pepsina, care contribuie la extragerea de proteine din alimente,la descompunerea lor in unitati mai mici, numite polipeptide, pregatind astfel premizele fazei urmatoare a procesului digestiv: faza descompunerii in aminoacizi.

Atunci cand organismul nu dispune de pepsina in cantitati suficiente, capacitatea de absorbtie intestinala a proteinelor se altereaza, iar procesul de circulatie al sangelui si deci sanatatea diverselor organe va avea de suferit.

Enzimele stimulatoare  ale procesului digestiv pot fi un ajutor pretios pentru eliminarea neplacerilor cauzate de o digestie imperfecta si pentru corectarea si reglarea activitatii vezicii biliare, ficatului, pancreasului si intestinului gros. Prezinta avantajul ca nu contin extacte  din alimente care pot genera simptome alergice (cereale, lapte, peste, oua).

 Tulburarile aparute in procesul de digestie, se asociaza cu numeroase simptoame neplacute, putand duce uneori la boli severe. O tulburare este balonarea, ce poate fi urmata de diaree sau constipatie. Mai tarziu devine evident deficitul de absorbtie, aparand slabirea, senzatia de slabiciune, starea de disconfort si dereglarea sistemului imunitar. Tulburarile digestive pot apare  in orice perioada a vietii.

Digestia, ca parte integranta a schimburilor metabolice, are doua  roluri fundamentale. Pe de o parte, prin descompunerea substantelor compuse, inabsorbabile, provenite din alimentatie, furnizeaza moleculele simple, necesare cresterii si producerii energiei, care in aceasta forma se pot absorbi la nivel intestinal. Pe de alta parte, omoara bacteriile(cu ajutorul sucului gastric), impiedicand absorbtia unor compusi inadecvati, evitand aparitiei unor reactii imune.

Prin digestie descompunerea constituentilor hranei-proteine, glucide, si lipide in compusi mai simpli. Procesul incepe deja in cavitatea bucala, unde prin o masticatie corespunzatoare, alimentul vine in contact cu saliva, ceea ce face posibila deglutia si digerarea amidonului si dezinfectia usoara a alimentelor. Continutul proteic al pastei ajunsa in stomac va fi ,,luat in primire” de acidul clorhidric din sucul gastric, respectiv de pepsina, enzima activata de acidul clorhidric. Enzimele complexe de la nivelul intestinului subtire (tripsine, peptidaze) sunt capabile de digerarea proteinelor si de continuarea procesului de digestie. Pe langa digestia proteinelor, are loc digestia  glucidelor datorita enzimelor amilaza, maltaza, lactaza, zaharaza si a lipidelor cu ajutorul lipazei, urmand absorbtia  elementelor descompuse. Enzimele sunt produse de pancreas si de mucoasa intestinala.  

Tulburarile digestive aparute pot fi corectate cu ajutorul enzimelor digestive aduse din exteriorul organismului. Enzimele de provenienta vegetala din acest produs asigura  un ajutor eficient in digestia tuturor tipurilor de alimente si a unor elemente  nutritive utile care  nu pot fi prelucrate de catre organism. In aceasta situatie este celuloza, constituent al peretilor celulelor vegetale, care in caz de digerare incompleta, provoaca balonare.

Complexul de enzime din preparatele moderne este produs de o ciuperca numita Aspergilus oryzae. Acest complex are efect proteolitic, amilolitic lactazic, lipolitic, celulolitic, pectinolitic, fosfatazic si nucleolitic pe tot traseul tubului digestiv. Cu ajutorul acetui preparat se poate preveni si trata aproape orice tip de tulburare digestiva.

 

Recomandari:

Mod de administrare:

Adult - profilactic

Aerofagii

Aparat digestiv

Balonare

Colita

Colon iritabil

Constipatie

Diabet (reglare glicemie)

Diaree, enterita, enterocolita

Digestie buna

Digestie buna copii

Dischinezie biliara

Parazitoza intestinala

0-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1/2-1/2-1/2

1-1-1

1-1-1 (15 zile /30)

 

ATENȚIE!

Produsul se consumă în timpul mesei sau după masă!

 

Digest Ease ingrediente active/tableta: 

-Complex de enzime fungice Digezyme...........100 mg
-Activitate proteolitica minim................600 U
-Alfa-amilaza minim...........................2400 U
-Amilomaltoza minim...........................50 U
-Activitate lipolitica minim..................100 U
-Activitate celulolitica minim................25 U
-Activitate lactazica minim...................400 U
Deruleaza