Nopalin Mareste imaginea

Nopalin

127,93 lei (TVA inclus)

Produs nou

200 tablete

Nopalin stimuleaza detoxifierea si are efecte benefice asupra functionarii intestinelor, fiind o sursa bogata de fibre si aprovizioneaza organismul cu vitamine (B1, B2, niacina) si minerale. Fructul de cactus poate impiedica absorbtia grasimilor si intensifica procesele de descompunere si secretie. Datorita efectului sau diuretic, ajuta la functionareavezicii biliare si a rinichilor.

More details

Cantitate dorita:

Nopalin

200 tablete

Fibre de cactus Nopal

Fiind un produs care utilizeaza fructul cactusului Nopal, Nopalin stimuleaza detoxifierea si are efecte benefice asupra functionarii intestinelor, fiind o sursa bogata de fibre si aprovizioneaza organismul cu vitamine (B1, B2, niacina) si minerale. Fructul de cactus poate impiedica absorbtia grasimilor si intensifica procesele de descompunere si secretie. Datorita efectului sau diuretic, ajuta la functionareavezicii biliare si a rinichilor.

 

Recomandari:

 • Nopalinul este un puternic antioxidant.
 • Regleaza glicemia.
 • Regleaza colesterolul si trigliceridele din sange.
 • Regleaza eficient greutatea corporala.
 • Reduce celulita.
 • Regleaza functiile gastrointestinale.
 • Curata colonul.
 • Detoxifiaza organismul.
 • Regleaza functiile hepatice.
 • Reduce retentia de lichide din tesuturi.
 • Normalizeaza frecventa eliminarii si a consistentei materiilor fecale.
 • Constituie un supliment la dietele vegetariene.        

 

Stiati ca?

Esecul regimurilor de slabit se datoreaza adeseori senzatiei fizice si psihice de foame? Fibrele  din fructul Nopal, ingredientul de baza din produs, isi maresc volumul in timpul digestiei, dand astfel senzatia de satietate.

 

Atentie!

 Luati intotdeauna Nopalin cu o cantitate mare de apa pentru a stimula  marirea volumului  fibrelor pe care le contine si aparitia senzatiei de satietate.

 

Prospect Nopalin

Suplimentul alimentar Nopalin este obtinut din Nopal (Opuntia spp.), o familie de cactus cultivata in Mexic, Chile si Italia. Substanta activa din Nopalin este nopalul deshidratat.

Componentii chimici cei mai importanti ai nopalului sunt: aminoacizi (in numar de 17, din care 8 sunt esentiali), vitamine (beta-caroten, vitamina C, vitaminele B1, B2,  B3), mineralele (Ca, Mg, Na, K, Fe) si fibre (atatinsolubile: lignina, celuloza, hemiceluloza, cat si solubile: pectina, mucilagii, gume).

Prin continutul bogat in aminoacizi produsul poate determina scaderea apetitului. De asemenea, impiedica formarea lipidelor, accelereaza catabolismul lipidelor si eliminarea acestora din organism. Datorita acestor efecte, Nopalinul poate fi recomandat persoanelor supraponderale sau obeze.

Nopalinul stabilizeaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Studii experimentale au demonstrat atat la diabetici, cat si la oameni sanatosi,un efect hipoglicemiant la maxim 4-6 ore de la administrarea produsului. Prin acest efect hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, acest produs reduce complicatiile diabetului zaharat, ca retinopatia, ateroscleroza diabetica, etc.

Aminoacizii, fibrele si vitamina B3 previn conversia excesiva a glucidelor sanguine in lipide. Prin accelerarea catabolismului lipidic, Nopalinul reduce nivelul colesterolemiei, trigliceridemiei si LDL. Vitamina B3 (niacina) poate converti colesterolul LDL in forma HDL si prin aceasta reduce riscul bolilor cardiovasculare.

Efectul antiaterosclerotic se datoreaza aminoacizilor, fibrelor si antioxidantilor prezenti in compozitie.

Unele tulburari gastro-intestinale pot fi reduse prin consumul de Nopalin, deoarece fibrele vegetale si mucilagiile protejeaza mucoasa gastro-intestinala si regleaza productia de acid gastric, asigurand in acest mod o protectie eficienta persoanelor care mananca alimente condimentate sau urmeaza un tratament cu antiinflamatoare. Ajuta la detoxifierea ficatului si organismului.

Fibrele  solubile si insolubile contribuie la absorbtia apei, asigurand o traversare mai facila a alimetelor prin tractul digestiv si un peristaltism intestinal normal.

Produsul poate fi recomandat si sportivilor prin numarul mare de aminoacizi existenti in compozitie. In concluzie suplimentul alimentar Nopalin  contibuie la mentinerea starii de sanatate, find util si in situatiile in care este perturbata homeostaza organismului.

 

Recomandari:

Mod de administrare:

Adult - profilactic

Aparat digestiv

Ateroscleroza

Apetit (scadere) - cura slabire

Colesterol (scadere)

Constipatie

Diabet (reglare glicemie)

Digestie buna

Hipoglicemie

Laxativ

Steatoza hepatica (grasimi in ficat)

1-1-1

1-1-1

1-1-1

2-2-2

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

 

Atenție!

Produsul se consumă cu ½ h, înainte de masă cu un pahar mare cu apă!

 

Nopalin ingrediente active/tableta:

Nopal deshidratat macinat............300mg
Deruleaza