ProbioBalance Mareste imaginea

ProbioBalance

99,44 lei (TVA inclus)

Produs nou

60 tablete masticabile

Probio Balance este o tableta masticabila, cu o aroma placuta, pe care fiecare copil si adult o va lua cu placere. Fiecare tableta contine patru miliarde UFC (unitati formatoare de colonii) de probiotice. Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compozitia tabletei se regasesc in flota intestinala sanatoasa.

More details

Cantitate dorita:

Probio Balance

60 tablete masicabile

Pro si prebiotice

Probio Balance este o tableta masticabila, cu o aroma placuta, pe care fiecare copil si adult o va lua cu placere. Fiecare tableta contine patru miliarde UFC (unitati formatoare de colonii) de probiotice. Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compozitia tabletei se regasesc in flota intestinala sanatoasa. Ele contribuie la protejarea sistemului imunitar, la eliminarea infectiilor diareice si la refacerea florei intestinale distruse. Prebioticele (fructo-oligozaharide) adaugate in continutul tabletei ajuta la fixarea si dezvoltarea probioticelor.

Recomandari:

  • Persoanelor care doresc sa-si refaca flora intestinala dupa un tratament cu antibiotice.       
  • Persoanelor care calatoresc, pentru a preveni bolile diareice si ca adjuvant intratamentul acestora.
  • Persoanelor care doresc sa mentina si sa  intareasca echilibrul florei intestinale.

 

Stiati ca?

 Anumite tulpini de Lactobacillus pot reduce frecventa simptomelor alergiilor si eczemelor in perioada copilariei.

 

Atentie!

Daca suferiti de o boala gastrointestinala grava (boala lui Crohn cereti sfatul medicului inainte de folosirea  acestui produs.

                                                                                                                                  

Prospect Probio Balance

Flora intestinala este compusa din diferite specii de bacterii care colonizeaza mucoasa intestinelor sau care traiesc in simbioza cu organismul gazda. Masa totala a acestor bacterii poate depasi chiar 1,5 kg. Bacteriile indeplinesc mai multe roluri: mentin echilibrul functiilor intestinale, ajuta la absorbtia si utilizarea anumitor nutrienti, sprijina peristaltismul, ajuta la sintetizarea unor vitamine. Se considera ca aproximativ 80% din sistemul imunitar se gaseste la nivelul colonului, astfel ca buna functionare a acestuia este foarte importanta. In general, numarul bacteriilor intestinale benefice este mai mare decat al celor daunatoare, dar aceasta situatie se poate modifica foarte usor, caz in care bacteriile patogene se pot multiplica rapid, in detrimentul celor benefice. Printre factorii care pot perturba echilibrul flotei intestinale se numara:tratamentul cu antibiotice, in urma caruia sunt distruse si bacteriile benefice, fumatul, stresul, consumul excesiv de alimente prea condimentate sau prea grase, consumul excesiv de alcool, contactul cu culturile de bacterii straine (in timpul concediilor in strainatate) stari diareice. In aceste situatii, pentru a restabili echilibrul intestinal, este indicat aportul de bacterii probiotice si prebiotice. Probioticele sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se multiplice in colon. Ele blocheaza inmultirea bacteriilor patogene, ajutand la mentinerea florei intestinale. Prebioticele nu sunt bacterii, ci carbohidrati complecsi care constituie hrana exclusiva a probioticelor. Produsele care contin atat probiotice cat si prebiotice, se numesc simbiotice.

Probio Balance de CaliVita este un produs simbiotic care contine trei specii de probiotice, ajungand la 4 miliarde de germeni, prezenti in mod natural si in organismul uman. Aceste probiotice sunt Lactobacillus  acidophilu, Bifidobacteriumlongum si Lactobacillus rhamnosus. Cel mai important este Lactobacillus acidophilus, care contribuie la reducerea nivelului de bacterii patogene in intestinul subtire si de asemenea produce lactaza, o enzima deosebit de importanta pentru digestia laptelui. El este de asemenea implicat in producerea vitaminelor B in timpul procesului de digestie. Bifidobacterium longum blocheaza cresterea bacteriilor nocive si fortifica sistemul imunitar. Aceleasi actiuni exercita Lactobacillus rhamnosus, care este deseori utilizat ca un conservant natural in iaurturi. Prebioticele sunt asigurate de existenta fructo-oligozaharidelor din compozitia produsului. Suplimentul alimentar ProbioBalance de CaliVita contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si poate fi administrat si copiilor

 

Afectiuni si simptome
in care actioneaza
:

Mod de folosire :

Acnee

Amigdalita

Antibacterian

Aparat digestiv

Aparat urinar

Boala Crohn

Candidoze

Cistita

Constipatie

Dermatite

Digestie buna

Digestie buna copii
 Giardia


 

Halena

Herpes

Hipercolesterolemie

Infectii (profilactic)

Infectii pielea capului

Infectii urinare

Indigestie

Insuficienta renala

Laringita

Litiaza renala

Mancarimi de piele

Malabsorbtie intestinala

Micoze ale pielii

Miros neplacut al corpului

Paradontoza

Prostata infectii

Psoriazis

Raguseala

Sterilitate

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1/2-1/2-1/2
1-0-1 in t mesei
(la 15 zile dupa
adm. ParaProtex
sau Garlic Caps)

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-0

1-1-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

 

Notă:

Se administrează în timpul mesei!

 

Probiobalance ingrediente active/tableta:

Culturi probiotice..................4 miliarde UFC
Lactobacillus acidophilus ........335,00 mg
Bifidobacterium longum............17,87 mg
Lactobacillus rhamnosus.............6,70mg
Fructo oligo zaharide.................25mg
Deruleaza