ImmunAid Mareste imaginea

ImmunAid

170,39 lei (TVA inclus)

Produs nou

180 tablete

ImmunAid este un complex eficient de plante si minerale in care am amestecat puterea plantei gheara matei, folosita de secole, cu zincul. Gheara matei creste productia de celule cu rol imunitar pregatind astfel corpul pentru a rezista impotriva agentilor patogeni.

More details

Cantitate dorita:

ImmunAid

180 capsule

Imuno-stimulator cu gheara matei

Descriere generala

ImmunAid este un complex eficient de plante si minerale in care am amestecat puterea plantei gheara matei, folosita de secole, cu zincul. Gheara matei creste productia de celule cu rol imunitar pregatind astfel corpul pentru a rezista impotriva agentilor patogeni. Efectul plantei gheara matei este sustinut de prezenta zincului organic, care la randu-i stimuleaza functionarea normala a sistemului imunitar. Ambele ingrediente active au si efecte antioxidante, astfel ca pot asigura protectia nu doar impotriva atacurilor externe, ci si impotriva celor ce vin din interiorul corpului.

Recomandari

  • persoanelor care doresc o protectie eficienta si permanenta in perioadele in care sunt frecvente imbolnavirile
  • persoanelor care urmeaza tratamente pentru inflamatii artritice ca adjuvant
  • stimularea sistemului imunitar
  • efect imunostimulator,vindecarea rapida a ranilor

Prospect

Scaderea capacitatii de aparare a organismului este deseori trecuta cu vederea sau subevaluata,desi aceasta indica o predispozitie a organismului spre unele boli.

Primele semne ca: oboseala cronica, pierderea capacitatii de initiativa, de activitate, o stare psihica depresiva, in general, nu sunt luate in considerare. Totusi, acestea sunt semnale ale organismului care atrag atentia asupra unui sistem imunitar deficitar. Pe acest fond pot aparea numeroase afectiuni, cum ar fi: raceala simpla, afectiuni bronho-pulmonare, inflamatii ale vezicii urinare, herpesul, s.a. Toate acesta pot fi prevenite prin fortificara capacitatii de autoaparare a organismului, adica,a sistemului imunitar. Un supliment alimentar care actioneaza eficient in acest sens este ImmunAid fabricat de CaliVita International.

Principala componenta a produsului est Cat's claw, cunoscut in botanica sub denumirea de Uncaria tomentosa. Planta isi are originile in padurile ploioase ale Muntilor Anzi din America de Sud si mai ales din Peru, dar poate fi gasita si in Columbia, Ecuador, Venezuela, Costa Rica, Guatemala si Panama.

Numele spaniol al plantei este una de gato si deriva de la cuvantul gheara, pentru ca exista cateva caracteristici ale plantei asemanatoare cu gheara pisicii. Exista doua specii de Uncaria: tomentosa are inca flori mici, alb-galbui, in timp ce Uncaria guianensis are flori de un rosu-portocaliu. Ambele specii au o traditie indelungata in folosirea lor ca remediu de catre populatia indigena. Nu este,deci, deloc surprinzator ca, in ultimele decenii, Uncaria a reusit sa atraga o atentie cercetatorilor, a oamenilor de stiinta. Stiinta moderna a actualizat proprietatile cunoscute de mii de ani.

Cum actioneaza aceasta planta

Gheara matei este utilizata in Peru si Europa de la inceputul anilor 1990 ca si adjuvant la tratamentele specifice pentru diferite boli, precum si pentru stimularea sistemului imunitar. Cat's claw contine numeroase substante active cu actiuni benefice asupra sanatatii. O parte din acestea au proprietati antioxidante care impiedica actiunea distructiva a radicalilor liberi si incetinesc procesele de imbatranire. Diferiti alcaloizi cresc actiunea limfocitelor impotriva agentilor patogeni.

A doua componenta este zincul, un mineral esential care se gaseste in aproape fiecare celula. Zincul stimuleaza activitatea a aproape 100 de enzime, care sunt substante ce sustin reactiile biochimice din organism. Sprijina sanatatea sistemului imunitar, este necesar pentru o vindecare rapida a ranilor, pastreaza simturile gustului si al mirosului, este necesar pentru sinteza ADN-ului. De asemenea, ajuta cresterea si dezvoltarea in timpul sarcinii, copilariei si adolescentei. Cu cat cantitatea de zinc din organism este mai mica, cu atat sistemul imunitar este mai slabit. Una din consecinte este vulnerabilitatea fata de infectii.

Zincul din suplimentul alimentar ImmunAid creste efectul imunostimulator al extractului de Cat's claw.

Recomandari:

Mod de administrare:

Antiviral

Aparat cardiovascular

Aparat urinar

Aparat respirator (af. pulmonare)

Bronsita

Gust, simt (combatere probleme)

Imunitate scazuta

Infectii (profilactic)

Miros (pierdere)

Oboseala

Plagi

Rinita alergica

Sinuzita

SIDA (tratament adjuvant)

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

Ce spun cercetarile

Primele cercetari privind compozitia si efectele benefice ale acestei plante a padurilor tropicale se leaga de numele lui Klaus Keplinger din Innsbruck-Austria,incepute in anii '70.Din gheara matei "vita-de-vie"a padurilor tropicale,in perioada anilor'70-'80 s-au obtinut numeroase extracte ;au fost patentate patru proceduri pentru extractia alcaloizilor oxindolici.Cercetarile lui Keplinger au fost continuate de oameni de stiinta din Spania,Franta,Germania si Peru,care au confirmat actiunea imunostimulatoare a alcaloizilor obtinuti din lujerul si radacina plantei.

Dr. Julian Whitaker a publicat lucrari in care mentioneaza  ca gheara matei este un imunostimulent deosebit ,dar are rol important si in buna functionare a aparatului cardiovascular.

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu ½ h, înainte de masă!  

 

 O capsulă Immunaid conţine:

 

Pulbere de gheara matei (Cat's claw)................
400 mg
Alte ingrediente: gelatina, microcristale de celuloza, stearat de magneziu
q.s.
Zinc........................................................................
3mg
Deruleaza