Bee Power Mareste imaginea

Bee Power

48,38 lei (TVA inclus)

Produs nou

50 capsule

Bee power este un produs care contine laptisor de matca. Unul dintre ingredientele principale ale laptisorului de matca, acidul hidroxi-decenoic (HDA), are efect antimicrobian impotriva unor bacterii  si specii de ciuperci. Contine toate componentele din familia vitaminelor B, precum si saruri minerale si oligoelemente (de exemplu, sulf, mangan, nichel si cobalt).

More details

Cantitate dorita:

Bee Power

50 capsule

Laptisor de matca

Descriere generala

Bee power este un produs care contine laptisor de matca. Unul dintre ingredientele principale ale laptisorului de matca, acidul hidroxi-decenoic (HDA), are efect antimicrobian impotriva unor bacterii  si specii de ciuperci. Contine toate componentele din familia vitaminelor B, precum si saruri minerale si oligoelemente (de exemplu, sulf, mangan, nichel si cobalt). Este o sursa naturala de vitamina A,C,D,si E, acid folic, minerale, enzime si 18 aminoacizi.

Recomandari

-persoanelor care doresc sa-si asigure un sistem imunitar puternic

-copiilor ,pentru a le stimula sistemul imunitar si a le creste pofta de mancare

-pentru intarirea organismului in timpul perioadei de convalescenta

-pe durata perioadelor stresante,pentru a imbunatati performantele si a revigora corpul

Prospect

Laptisorul de matca este o substanta produsa de glandele salivare ale albinelor si este destinata hranirii reginei.Datorita bogatiei laptisorului in vitamine,proteine si aminoacizi,regina supravietuieste peste 5 ani,pe cand albinele lucratoare au o durata de viata de doar 2-4 luni.Tot acest aliment ii da posibilitatea reginei sa depuna 2000-3000 de oua.in decurs de numai 24 ore, in perioada de inmultire.De remarcat este si faptul ca greutatea unui ou este aproape egala cu cea a reginei.

Laptisorul de matca contine toate vitaminele complexului B,dintre care vitamina B,(acidul pantotenic) si vitamina B6 se gasesc intr-o concentratie deosebit de mare.Totodata ,laptisorul este singura sursa naturala de aceticolina(hormon si neurotransmitator).

Mai contine si vitamina A,C,D si E,precum si minerale, enzime,18 tipuri de aminoacizi,diverse bacterii saprofite si substante antivirale.Are efect curativ,in astm bronsic,boli hepatice,fracturi si boli dermatologice.Contribuie in mare masura la stimularea sistemului imunitar.

Ce spun cercetarile

Cercetarile au demonstrat ca laptisorul de matca regenereaza organismul,creste vigoarea si mentine integritatea morfofunctionala a sistemului osteoarticular.Poate fi consumat de oricine,indiferent de varsta si sex.Nu este intamplator faptul ca laptisorul de matca este cunoscut si apreciat de multi ani,constituind un preparat ideal pentru adeptii alimentatiei naturiste.In tarile cu vorbitori de limba engleza se numeste Royal Jelly.

Atentie!

Avand in vedere ca laptisorul de matca este un produs din diferite polenuri,miere, si secretia glandelor salivare ale albinelor,acesta poate fi alergizant pentru unele persoane,de aceea la aparitia reactiilor adverse se va sista consumul.Administrarea concomitenta cu mierea de albine ii potenteaza actiunea.A se pastra in locuri racoroase,deoarece se descompune usor la caldura.

 

Recomandari Laptisor de Matca

Mod de folosire Laptisor de matca

Adolescent

Anemie

Anorexie

Apetit (crestere)

Astenie

Ciroza

Convalescenta

Copii 1-14 ani - dezv. armon.

Coxartroza

Cresterea rez. musculare

Crestere - stimulator

Febra musculara (prevenire)

Gastrita

Hepatita

Imunitate scazuta

Inteligenta (ridicare coef.)

Leucemie

Leucopenie

Malabsorbtie

Oboseala

Pojar, rujeola

Pre si post operator

Scrasnit din dinti

Senilitate (dementa senila)

Tuberculoza

Varsat de vant

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

 

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu 30min, înainte de mese!

 

Compozitie

Concentrat de laptisor de matca (6% HDA)                           50 mg

(echivalent cu 150 mg de laptisor de matca)

Deruleaza