Xshape Mareste imaginea

Xshape

112,75 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 capsule

XShape esteun supliment alimentar care poate ajută la reducerea masei corporale, conține un complex de aminoacizi ce pot interveni favorabil în reducerea greutății corporale nu doar prin pierderea apei din organism, ci și datorită legăturii care există între unii aminoacizi și pierderea greutății.

More details

Cantitate dorita:

XShape

90 capsule

XShape esteun supliment alimentar care poate ajută la reducerea masei corporale, conține un complex de aminoacizi ce pot interveni favorabil în reducerea greutății corporale nu doar prin pierderea apei din organism, ci și datorită legăturii care există între unii aminoacizi și pierderea greutății. Aminoacizii stau la baza diferitelor funcții din organism, printre care se numără și rolul pe care  îl au în reducerea greutății corporale.

 

Beneficiile produsului:

  • Reduce greutatea corporala;
  • Ajută la detoxifierea și regenerarea ficatului;
  • Stimulează producerea de anticorpi , hormoni și enzime;
  • Ajută memoria;
  • Reduce senzația de foame și poftă de mâncare;
  • Susține funcționarea sănătoasă a tiroidei;

 

-L-arginina mentine echilibrul  azotului in muschi si poate imbunatatii raportul dintre tesuturile slabe si cele grase din organism.De asemenea, neutralizeaza amoniacul, ajutand la detoxifierea si regenerarea ficatului.

-L-lizina este necesara mai ales pentru absortia adecvata a calciului si o buna dezvoltare a oaselor (in cazul copiilor). Stimuleaza producerea de anticorpi, hormoni si enzime.

-Glutamina este foarte importanta deoarece in perioada de stres, boala, interventii chirurgicale, sistemul nervos utilizeaza peste o treime din rezervele musculare de glutamina, cauzand o pierdere de masa musculara in favoarea sistemului nervos.

-Ornitina participa la eliberarea hormonului de crestere , ceea ce stimuleaza metabolismul grasimilor in exces din organism.

-Fenilalaina este utilizata de creier pentru producerea dopaminei si norepinefrinei, substante care promoveaza vigilenta, buna dispozitie, diminueaza durerea, ajuta memoria si reduce senzatia de foame si pofta de mancare 

-Carnitina ajuta la transportul grasimilor de la adipocite la mitocondriile din muschi, unde pot fi arse pentru producerea de energie.

-Tirozina sustine functionarea sanatoasa a tiroidei si a glandelor adrenale si pituitare.Suprima pofta de mancare si ajuta la reducerea grasimii corporale.

-Vitaminele B din compozitie sustin metabolismul carbohidratilor, grasimilor si proteinelor, in timp ce vitamina C protejaza celulele de efectele nocive ale radicalilor liberi.

 

Mod de administrare:

1-2capsulă pe zi inainte de masa cu ½ h.

 

O capsula de XShape Contine:

L-arginină .....................136,6 mg
L-lizină........................133,2 mg
L-glutamină.....................106,6 mg
L-ornitină......................77,0 mg
L-fenilaianină..................66,6 mg
L-carnitină.....................50,0 mg
L-tirozină......................46,6 mg
Vitamina C......................33,3 mg
Niacină.........................6.6 mg
Vitamina B6.....................1,0 mg
Crom (picolinat de crom)....... 46,6 mcg
Vitamina B12....................1,0 mcg
Deruleaza