Panax Ginseng Mareste imaginea

Panax Ginseng

69,88 lei (TVA inclus)

Produs nou

100 tablete

Cunoscut si sub numele de "radacina vietii" este unul dintre stimulatoarele naturale ale performantei celei mai indelung folosite si mai populare.Ajuta la imbunatatirea performantelor fizice si mentale,dar poate fi recomandat si pentru reducerea nervozitatii si anxietatii.

More details

Cantitate dorita:

Panax  Ginseng

100 tablete

Preparat cu ginseng

Descriere generala

Cunoscut si sub numele de "radacina vietii" este unul dintre stimulatoarele naturale ale performantei celei mai indelung folosite si mai populare.Ajuta la imbunatatirea performantelor fizice si mentale,dar poate fi recomandat si pentru reducerea nervozitatii si anxietatii.

Recomandari

  • persoanelor care traverseaza o perioada de efort intens ,pentru a reduce oboseala si extenuarea
  • persoanelor aflate in situatii de stres mental intens sau in perioada examenelor,pentru a creste concentrarea mentala
  • celor care doresc sa-si imbunatateasca rezistenta la stres
  • pentru afectiuni digestive,insomnii,oboseala,impotenta,anemie,hipoglicemie,boli inflamatorii articulare
  • regleaza tensiunea arteriala,tulburari de circulatie sanguina,stimuleaza activitatea glandelor endocrine,faciliteaza asimilarea vitaminelor si mineralelor.

Prospect

Ginsengul este utilizat in alimentatie si terapie de peste 5000 de ani,fiind o planta perena originara din Asia de Rasarit,Siberia si America de Nord.Pentru multiplele proprietati terapeutice,chinezii o considera planta minune.Faptul ca sporeste forta fizica si spirituala,constituie o certitudine.

Consumul regulat de ginseng este folositor pentru oricine ,indiferent de varsta sau sex,deoarece previne imbatranirea si mentine forta si pofta de viata.Efectele senzationale ale ginsengului chinezesc si coreean sunt cunoscute de milenii.In medicina Orientului Indepartat,este considerat un panaceu,un medicament bun la toate.Cu cat planta este mai batrana, cu atat creste calitatea si puterea tamaduitoare a extractului,deoarece creste continutul in substante active.In cazul ginsengului coreean,calitatea cea mai buna se obtine din planta de cinci-sapte ani.

Cum ajuta produsul

Chinezii sustin ca extractul de ginseng vindeca,printre altele,impotenta,anemia,afectiunile digestive,insomniile,oboseala,hipoglicemia,bolile inflamatorii articulare,tulburarile de circulatie sanguina si regleaza tensiunea arteriala.Stimuleaza activitatea glandelor endocrine si faciliteaza asimilarea vitaminelor si substantelor minerale.

Pentru persoanele care nu se alimenteaza corespunzator si prezinta carente de vitamine si minerale,e foarte important ca aceste elemente vitale sa fie absorbite si utilizate integral.Fara vitamine si substante minerale, organismul este incapabil sa prelucreze si sa transforme in energie proteinele,glucidele si lipidele.

Folosirea extractului de ginseng in sport este tot mai raspandita.S-a stabilit ca administrarea unor doze mari este benefica.Ginsengul contine 12-13 elemente active ,care si in radacina de cea mai buna calitate se regasesc doar in proportie de 1-2 %.

In urma testelor, s-a confirmat ca acesta planta stimuleaza activitatea cerebrala,deoarece creste nivelul de adrenalina,aceasta tinand "treaz"creierul si intarzie aparitia oboselii.In timpul antrenamentelor sau competitiilor,ginsengul face ca musculatura sa foloseasca mai putin glicogen si mai multi acizi grasi,pentru producerea energiei.

Atentie!

Desi extractul de ginseng  nu este un medicament,ar fi de preferat ca persoanele cu hipertensiune si cardiacii sa consulte medicul inainte de a asocia acest preparat cu medicamentele prescrise. Dozele mici pot produce cresterea tensiuni arteriale,iar dozele mari scaderea acesteia. E important de stiut ca extractul de ginseng prezentat in capsule sau tablete solubile in intestin este cel mai eficient. Diferitele preparate de ginseng obtinute prin extractie alcoolica nu sunt la fel de eficiente.

 

Recomandari:

Mod de administrare:

Activitate fizica (stimulare)

Anemie

Astenie

Hipertensiune

Imbatranire tesuturi (intarziere)

Memorie (imbunatatire)

Oboseala

Rau de mare, masina, avion (prev)

Senilitate (profilactic)

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu 30min, înainte de mese!

 

Compozitie

Ginseng coreean                                                        500 mg
Deruleaza