Strong Bones PLUS XL Mareste imaginea

Strong Bones PLUS XL

124,16 lei (TVA inclus)

Produs nou

250 capsule

Conține calciu, magneziu şi vitamina D;
Menţine sănatatea sistemului osos;
Ajută la absorbţia fierului;
Ajută la funcţionarea eficientă a sistemului nervos;
Se recomandă sportivilor pentru energie;
Previne și combate osteoporoza.

More details

Cantitate dorita:

Strong Bones PLUS

250 capsule

Beneficiile Produsului Strong Bones Plus

  • Conține calciu, magneziu şi vitamina D;
  • Menţine sănatatea sistemului osos;
  • Ajută la absorbţia fierului;
  • Ajută la funcţionarea eficientă a sistemului nervos;
  • Se recomandă sportivilor pentru energie;
  • Previne și combate osteoporoza.

STRONG BONES PLUS CONȚINE

Deficitul de calciu duce la apariția rahitismului la copii, iar la adulți produce osteomalacie, oteoporoză și carii dentare. Calciul favorizează absorbția fierului, combate insomnia, fortifică oasele, dentiția și sitemul osos.De asemenea, scade și rezistența la stres, favorizează apariția alergiilor, inflamațiilor și a crampelor musculare.

Datorită hipocalcemiei (concentrație scazută a calciului sanguin), calciul se mobilizează din oase, ajunge în sânge și se poate depune pe pereții lezați ai arterelor. Lipsa calciului facilitează absorbția plumbului (un metal toxic) și depunerea acestuia în oase și dinți.

Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sănătos este de 800 - 1200 mg. Dușmanii calciului sunt grăsimile, acidul oxalic (existent și în ciocolată), precum și fitații (din cereale), deoarece împiedică absorbția intestinală a acestuia. Alimentele bogate în calciu sunt laptele și produsele lactate, macul, nucile, alunele, soia si zarzavaturile. Deoarece 70 - 80% din populație nu tolerează laptele, din cazua lipsei enzimelor necesare digestiei acestuia, suplimentele de calciu sunt necesare, practic tuturor oamenilor.

Carenta de calciu și fier este foarte frecvent întâlnită la femei. Efectele carenței devin evidente mai ales în timpul și după stările de graviditate, precum și la vârste mai înaintate.

Administrarea calciului are efecte benefice și în lombargii, contribuie la atenuarea durerilor osoase datorate creșterii. În cursul stărilor de hipoglicemie (concentrația scăzută a glucozei din sânge), este indicat un aport crescut de calciu.

Magneziul -este indispensabil funcționării eficiente a sistemului nervos, a musculaturii și a sistemelor enzimatice, deoarece participă la metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici și al proteinelor.

Magneziul este indispensabil suplimentelor alimentare destinate sportivilor, pentru că participă la procesele de eliberare și consum a energiei.

Asigură și buna funcționare a aparatului cardiovascular, fiind un factor protector împotriva infarctului miocard. Încetineste procesul de îmbătrânire și stabilizează nivelul sanguin al colesterolului, contribuind astfel la profilaxia arteriopatiilor și a arterosclerozei.

După unii cercetători, consumul de magneziu creste rezistența organismului față de infecții și îmbunătățește randamentul intelectual. Împiedică procesul de formare a calculilor renali și biliari cu conținut de calciu. Favorizează procesele de digestie și menține integritatea danturii. Magneziul, asociat cu calciul, combate stresul și stările depresive.

Dușmanii magneziului sunt substanțele diuretice și alcoolul, deoarece cresc eliminările urinare de magneziu. Îngrășămintele chimice scad cantitatea de magneziu din sol și ca urmare, scade conținutul de magneziu al alimentelor.

Magneziul este indispensabil metabolismului substanțelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu), precum și asimilarii vitaminei C. Aportul de magneziu trebuie sporit în cazul gravidelor, femeilor care alăptează, femeilor care utilizează anticoncepționale sau medicație cu hormoni estrogeni.

Vitamina D  -este necesară pentru absorbția intestinală a calciului și fixarea acestuia în masa osoasă. Deci, rolul biologic major al vitaminei D este acela de a menține un nivel sanguin normal al calciului dar și al magneziului. Vitamina D este necesară și pentru reabsorbția fosforului de către rinichi, de asemenea are rol în diferențierea celulară și imunitate.

Carența în vitamina D, care apare mai ales toamna și iarna, duce la scăderea asimilarii și utilizării calciului, la o ușoară deformare a oaselor sub acțiunea factorilor mecanici (greutatea proprie, tracțiuni, traumatisme), la demineralizarea oaselor (osteoporoza, osteomalacie), transpirații, scăderea forței musculare, tulburări digestive.

Mod de Administrare Strong Bones Plus de la Calivita

Afecțiuni și simptome
în care acționează Strong Bones Plus

Mod de folosire Strong Bones Plus

Aciditate la stomac
Adolescent (profilactic)
Antihemoragic
Antispastic
Cârcei
Calmant
Crampe musculare
Deficit Ca, Mg (asim., fixare)
Descuamarea unghiilor
Discopatii
Fracturi
Hernie de disc
Insomnie
Lipotimie
Lumbago
Menstruații neregulate
Mialgii
Migrene
Nevralgii
Osteoporoză
Paradontoză
Persoană în vârstă (profilactic)
Rahitism
Rău de mare, mașină, avion (prev.)
Sciatică
Scrâșnit din dinți
Spasmofilie
Unghii friabile
Urticarie
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
2 la nevoie
1-1-0
0-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2 la nevoie
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1

 

Notă:

Se administrează cu ½ h inainte de masă!

 

O Capsulă Strong Bones Plus Conține:

   - Calciu (carbonat, citrat) ...............................250.00 mg
   - Magneziu (oxid, citrat, gluconat) ..................125.00 mg
   - Vitamina D ......................................................100 UI

Deruleaza