Iron Plus Mareste imaginea

Iron Plus

48,38 lei (TVA inclus)

Produs nou

100 tablete

Fierul contribuie la formarea celulelor sangvine sănătoase şi, fiind o componentă a hemoglobinei, joacă un rol important în absorbţia oxigenului şi transportul său către celule. Iron Plus este un produs complex  de o calitate excelentă, care conţine fier organic şi vitamina C pentru a creşte nivelul de absorbţie şi utilizare a oxigenului, precum şi un complex de bioflavonoide din citrice.

More details

Cantitate dorita:

Iron Plus

100 tablete

Fierul este unul dintre elementele indispensabile vieții, fiind absolut necesar pentru sinteza hemoglobinei din eritrocite (globulele roșii), mioglobinei din celulele musculare și a unor enzime esențiale.

Fierul nu este sintetizat în organism și de aceea este necesar un aport exogen corspunzător realizat atât prin consumul unor alimente cu conținut bogat în fier (din care doar 2-10% se absoarbe), cât și prin utilizarea suplimentelor alimentare.

Fierul joacă un rol foarte important în organism. Cantitatea de oxigen care ajunge la creier, inimă, ficat, muşchi şi alte ţesuturi depinde în primul rând de fier.

 Fierul facilitează creşterea, sporeşte rezistenţa organismului la boli, împiedică apariţia oboselii. De asemenea, previne instalarea anemiei, care e consecinţa deficienţei de fier, şi redă tonusul natural al pielii.

Pierderile lunare de fier ale femeilor sunt de două ori mai mari decât cele ale bărbaţilor. Femeile gravide au nevoie de o cantitate de fier de două ori mai mare decât în mod normal. Fierul şi calciul sunt două dintre mineralele care lipsesc cel mai adesea din alimentaţia femeilor.

Fierul pate fi asimilat cel mai uşor de organism în formă chelatată. Chelatarea este procesul prin care diferite minerale şi oligoelementele sunt transformate în substanţe uşor digerabile. Din această cauză, produsele care conţin fier chelatat sunt absorbite de 3-10 ori mai eficient decât preparatele standard. Pe lângă aceasta, fierul chelatat este utilizat mult mai uşor de organism şi nu produce dereglări ale digestiei.

Iron Plus mai conţie şi vitamina C şi bioflavonoide, deoarece acestea ajută la absorbţia fierului, accentuând efectele sale benefice asupra organismului.

Mod de administrare:                          

Anemie
Anemie feripriva

0-0-1
0-0-1

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu 30min, înainte de mese!

 

Continut Iron Plus de la Calivita:

Vitamina C........................................................... 30 mg,

Fier (fumarat).......................................................14 mg,

Complex de bioflavonoide din citrice............. 10 mg.

 

Deruleaza