Energy & Memory Mareste imaginea

Energy & Memory

104,28 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 tablete

Energy & Memory este un supliment alimentar complex cu efecte stimulatoare, care contin cofeina naturala din guarana, lecitina, vitamine pentru stimularea activitatii fizice si mentale, minerale si antioxidanti. Produsul este perfect pentru cei ce prefera sa aleaga metode naturale pentru a-si mentine nivelul de performanta si concentrare in perioadele de tensiune fizica si mentala.

More details

Cantitate dorita:

Energy & Memory

60 tablete

Energy & Memory este un supliment alimentar complex cu efecte stimulatoare, care contin cofeina naturala din guarana, lecitina, vitamine pentru stimularea activitatii fizice si mentale, minerale si antioxidanti. Produsul este perfect pentru cei ce prefera sa aleaga metode naturale pentru a-si mentine nivelul de performanta si concentrare in perioadele de tensiune fizica si mentala.

Recomandari:

  • Persoanelor  care traiesc in conditii de stres mental intens, precum studentii aflati in sesiune sau angajatii expusi stresului de la locul de munca, pentru ale ajuta sa-si mentina nivelul de concentrare si sa lupte impotriva oboselii.
  • Sportivilor si persoanelor afectate de tensiune fizica, pentru a creste nivelul de performanta.
  • Persoanelor  care urmeaza o cura de slabire, reducand senzatia de foame.
  • Conducatorilor de autovehicule, pentru a-i ajuta sa-si  mentina atentia si sa-si imbunatateasca  reflexele.
  • Tuturor celor care  doresc sa contracareze senzatia de oboseala, si sa-si  imbunatateasca starea generala.
  • Este un diuretic slab.
  • Are efect benefic in artrite.
  • Previne starile depresive si anxioase.
  • Reduce neplacerile care insotesc menstruatia si epuizarea care urmeaza dupa petreceri.

 

Simptomele deficientei generale de vitamine pot include:oboseala, lipsa poftei de mancare si imbolnaviri din cauza rezistentei scazute a organismului.

 

Stiati ca?

In anul 2004 mai mult de o treime din populatia adulta a Americii a adormit la volan – fapt recunoscut chiar de ei?

Prospect  Energy & Memory

Produsul Energy & Memory este un supliment alimentar care imbunatateste functiile cognitive si de concentrare. El contine extracte de plante, vitamine, minerale, care prin actiunea lor sinergica, invioreaza fizic si psihic.

El contine:

Colina, este o pseudovitamina din familia vitaminelor B. Fiind un constituent important al membranei celulare, are practic functii in toate procesele organismului. Este o substanta lipotropa care participa la transportul lipidelor in organism si poate reduce acumularea grasimilor in ficat. Colina este un neurotransmitator care, prin cresterea concentratiei acetilcolinei din creier, contribuie la imbunatatirea activitatii celebrale.

Lecitina contine atat colina cat si inozitol. Este un component vital al neuronilor, protejandu-i fata de substantele nocive si creste in acelas timp capacitatea de oxigenare a creierului, inbunatatind functiile de memorare. Guarana (Paulina cupana) este o planta foarte cunoscuta in Brazilia si Uruguai, era utilizata de un trib de indieni din aceste tari pentru prepararea unor mancaruri. Th. Martius a desoperit inca in 1826 substanta denumita “guaranina”, care este o substanta principala biologic-activa, fiind asemanatoare cu cofeina.

Din cauza acestei asemanari  a fost supranumita ”cola braziliana”. Ea contine de 2-3 ori mai multa cofeina decat cafeaua sau ceaiul fara a avea efectele secundare ale acesteia. Ea stimuleaza sistemul nervos central, reduce oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante si imbunatateste reflexele, creste ritmul metabolismului, reduce senzatia de foame, este un diuretic slab, are efect benefic in artrite, reduce neplacerile care insotesc menstruatia sau epuizarea care urmeaza dupa petreceri.

Vitamina C (cu bioflavonoizi) este un antioxidant deosebit de eficient. Unul din efectele  benefice este participarea la regenerare a capilarelor sanguine.

Vitamina E este un antioxidant care ne protejarea impotriva diferitelor substante  toxice. Daca organismul dispune de vitamina E in cantitati optime, utilizarea oxigenului este maxima si vitala pentru protejarea plamanilor.

Magneziul este un bio-mineral ce are rol de aparare a organismului impotriva stresului, intervenind in functionarea sistemului nervos si previne starile depresive.

Zincul intra in compozitia a numeroase enzime ce intervin in procesele metabolice. Organismul utilizeaza destul de rapid zincul in procesele biologice, rolul cel mai important al zincului fiind acela de a participa in sinteza acizilor nucleici, acizi vitali in diviziune, regenerare si dezvoltare celulara. Acest lucru explica rolul  zincului in crestere, dezvoltare si fertilitate. Zincul poate interveni in neutralizarea unor substante nocive ca plumbul si cadmiul, prezente in aerul poluat si uneori in apa. Concentratiile cele mai mari de zinc se gasesc in ochi, avand un rol in activarea vitaminei A, cu importanta in vederea nocturna, imbunatatind si capacitatea de distingere a culorilor.

Seleniul functioneaza sinergic cu glutationul, vitamina A, vitamina C si alti antioxidanti. Prin actiunea seleniului, organismul poate utiliza la maximum oxigenul, iar impreuna cu zincul, reduce absorbtia unor metale grele.

Produsul Energy & Memory invioreaza psihic si fizic si se recomanda persoanelor care desfasoara o munca intelectuala ce necesita o mare atentie si putere de concentrare, elevilor si studentilor  in perioada examenelor, persoanelor care desfasoarao munca fizica sustinuta, sportivilor si celor care ocupafunctii de raspundere.

           

Recomandari

Mod de administrare

Adolescent (profilactic)                       1-0-0
Adult (profilactic)                                 1-1-0

Atentie, condus auto ture noapte        1-0-0
Depresie                                               1-0-1
Enduranta (rezistenta la effort)          1-0-0
Inteligenta (ridicarea coeficientului)  1-0-0
Memorare (imbunatatire)                    1-0-0
Oboseala                                               1-0-0
Stres                                                     1-0-0 


ATENȚIE!
 

Produsul se consumă cu 30min, înainte de mese!

 

Energy & Memory ingrediente active/tableta:

 Colina.......................................................................200,00 mg

Guarana.....................................................................100,00 mg

Lecitina ( soia)............................................................100,00 mg

Vitamina C ...................................................................60,00 mg

Magneziu......................................................................50,00 mg

Vitamina E ....................................................................10,00 mg

Zinc................................................................................5,00 mg

Seleniu.........................................................................20,00 mcg

Deruleaza