Vital A Mareste imaginea

Vital A

111,26 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 tablete

Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult de 40 de substante active. Compozitia lor a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine.

More details

Cantitate dorita:

Vital A

90 tablete

Hrana personalizata prin gama de produse Vital

Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult de 40 de substante active. Compozitia lor a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine. In plus, contin plante care au un efect benefic asupra sanatatii si care actioneaza sinergic.

 

Recomandari

-Pentru mentinerea de zi cu zi a proceselor fiziologice sanatoase si a vitalitatii.

-Pentru intarirea sistemului imunitar.

-Pentru cresterea rezistentei organismului in perioadele epidemiilor de gripa si raceala.

-Persoanelor cu grupa sanguina A pentru suplimentarea regimului alimentar adecvat acestei grupe.

-Persoanelor care doresc refacerea organismului in urma unor boli ca: depresie, anxietate, anemie, astenie, fibrom uterin, malabsorbtie, osteoporoza, ritm cardiac, schizofrenie, steriliate.

 

Prospect Vital A

Ca urmare a cercetarilor efectuate de medicul american Peter J.D’Adamo, conceptul de alimentatie specifica grupelor sanguine a facut rapid inconjurul lumii. Atat principiile teoretice ale unei astfel de alimentatii, cat si rezultatele practice sunt tratate in cartea sa Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine.

El porneste de la ipoteza conform careia alimentatia stramosilor nostri a avut un cuvant greu de spus in formarea si evolutia celor patru grupe sanguine. De aceea, se presupune ca tot ceea ce vine in contradictie cu particularitatile generate de grupa noastra sanguina poate fi daunator sanatatii.

Pe baza acestor principii teoretice, dr.D’Adamo, impreuna cu echipa sa de cercetatori a inceput sa studieze compatibilitatea dintre o serie de alimente si globulele rosii ale persoanelor cu diferite grupe sanguine. Teoria sa a fost confirmata. Extractele unor alimente au determinat precipitarea hematiilor unor grupe sanguine – in termeni stiintifici, le-au aglutinat. Acest fenomen a fost atribuit asa-numitelor lectine, prezente atat in alimentele de origine vegetala, cat si in cele de origine animala. Acesti adezivi se leaga de componenta glucidica specifica fiecarei grupe sanguine, aflata la suprafata hematiilor, ducat la alipirea hematiilor unele de altele si declansand astfel alterarea starii organismului.

Deoarece aceste componente glucidice se afla nu numai in sange, ci si in alte tesuturi ale organismului, o alimentatie neadecvata grupei sanguine poate dauna sanatatii diverselor organe.

D’Adamo si echipa sa au stabilit nu numai tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguina, ci si starea de ,,saturare”cu vitamine si minerale a organismelor care se alimenteaza adecvat. Acesti cercetatori au indicat si suplimentele alimentare, precum si plantele cu actiune benefica asupra sanatatii, potrivite fiecarei grupe sanguine.

Pe baza rezultatelor acestor cercetari, compania CaliVita International a creat suplimentele alimentare specifice fiecarei grupe sanguine, considerate si astazi cele mai moderne din Europa, avand in compozitie multivitamine si extracte din plante.

Aceste produse contin toate vitaminele si mineralele necesare organismului, in cantitatea adecvata  cerintelor fiecarei grupe sanguine. De asemenea, contin extracte din plante care contribuie la prevenirea unor afectiuni specifice grupelor respective. Din acest motiv, pe langa meniul obisnuit, este indicat consumul suplimentelor alimentare specifice grupelor sanguine.

Istoricul grupei sanguine A

Cu aproximativ 15-20 de mii de ani in urma, cand stramosii nostri cu grupa sanguina 0 s-au inmultit, iar cantitatea de vanat a scazut, acestia au fost nevoiti sa-si gaseasca noi surse de hrana. Din aceste motive, au inceput sa cultive si sa consume legume. Astfel s-a format o noua grupa sanguina: grupa A.

Prin urmare, pentru mentinerea sanatatii, persoanele apartinand acestei grupe sanguine trebuie sa consume, in primul rand, vegetale. Astfel asigura organismului vitaminele si mineralele necesare, dar, datorita predispozitiei spre afectiunile cardiovasculare, este nevoie de suplimentarea cu vitamina B12, vitamina C, acid folic, acid pantotenic, bioflavonoide

(quiercitina), vitamina E. Pe langa aceasta, este indicat ca meniul persoanelor cu grupa sanguina A sa cuprinda si paducel, ceai verde, ghimbir, patrunjel, afine, prune si oregano

(toate acestea le gasiti in Vital A).

 

 Recomandari Vital A:         Mod de administrare Vital A:

Activitate fizica (stimulare)
Adult (18-50 ani) - preventiv
Anemie
Astenie
Covalescenta
Cresterea rezistentei musculare
Imunitate scazuta
Malabsorbtie
Oboseala
Osteoporoza
Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)
Schizofrenie
Sterilitate

0-1-0
1-0-0
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

 

Vital A ingrediente active/tableta:

Calciu………………………………………..193,00 mg

Vitamina C……………………………………60,00 mg

Magneziu……………………………………...50,00 mg

Frunze de patrunjel……………………………50,00 mg

Frunza de oregano……………………………..50,00 mg

Bromelaina……………………………………..25,00 mg

L-cisteina ………………………………………20,00 mg

Colina…………………………………………..20,00 mg

Inozitol………………………………………….20,00 mg

Afine…………………………………………….20,00 mg

Prune…………………………………………….20,00 mg

Niacina…………………………………………..18,00 mg

Frunze de paducel………………………………..10,00 mg

Extract din frunze de ceai verde………………….10,00 mg

Vitamina E……………………………………….10,00 mg

Zinc………………………………………………..8,00 mg

Fier………………………………………………...8,00 mg

PABA……………………………………………...5,00 mg

Acid pantotenic……………………………………5,00 mg

Complex hesperidinic……………………………..5,00 mg

Quercitina………………………………………….5,00 mg

Complex de L-glutation……………………………5,00 mg

Extract din radacina de ghimber……………………5,00 mg

Complex de bioflavonoide din lamaie…………… ..4,00 mg

Rutina ………………………………………………4,00 mg

Vitamina B6…………………………………………2,00 mg

Vitamina B2…………………………………………1,60 mg

Vitamina B1…………………………………………1,40 mg

Beta-caroten………………………………………….1,20 mg

Mangan……………………………………………..1,00 mg

Siliciu……………………………………………….1,00 mg

Cupru………………………………………………..0,50 mg

Acid folic…………………………………………150,00 mcg

Molibden…………………………………………..80,00 mcg

Iod…………………………………………………50,00 mcg

Crom………………………………………………50,00 mcg

Bor………………………………………………...50,00 mcg

Biotina……………………………………………..40,00 mcg

Seleniu…………………………………………….40,00 mcg

Vitamina B12……………………………………….1,00 mcg

Deruleaza