Super Mega 50 Mareste imaginea

Super Mega 50

184,36 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 tablete

Super Mega 50 este un produs cu o concentratie ridicata de multivitamine cu eliberare prelungita, carora li se adauga minerale, oligoelemente, antioxidanti si un plus de bioflavonoide, fiind conceput special pentru persoanele cu un stil de viata intens.

More details

Cantitate dorita:

Super Mega 50

90 tablete

Megadoza de multivitamine

Super Mega 50 este un produs cu o concentratie ridicata de multivitamine cu eliberare prelungita, carora li se adauga minerale, oligoelemente, antioxidanti si un plus de bioflavonoide, fiind conceput special pentru persoanele cu un stil de viata intens.

 

Recomandari: 

 • Persoanelor care isi doresc un sistem imunitar mai puternic.
 • Persoanelor care doresc sa creasca rezistenta organismului in perioadele reci ale anului.
 • Sportivilor si persoanelor care executa munci fizice grele.
 • Persoanelor supuse unui efort fizic sau mintal intens.
 • Persoanelor cu un regim alimentar dezechilibrat ( consum redus de legume si fructe, regimuri de slabit sau vegetarianism).
 • Fumatorilor activi si pasivi si persoanelor care traiesc in orase cu aer poluat.
 • Persoanelor care consuma alcool in mod frecvent.
 • Persoanelor care se afla in perioada de recuperare in urma unor boli.
 • Persoanelor suferind de probleme de absorbtie.
 • Scad concentratia de colesterol.
 • Indeparteaza riscul produserii bolilor cardiovasculare.
 • Impiedica depozitarea grasimilor in ficat.

 

Prospect Super Mega 50

Organismul uman are nevoie de  functionarea optima a sistemului imunitar. Pentru aceasta, conditia de baza este alimentarea organismului cu o cantitate suficienta de vitamine, minerale si oligoelemente. In absenta acestora, apar diferite simptome precum: epuizare fizica si psihica, slabiciune, lipsa poftei de mancare, oboseala. In cazul in care sistemul iminitar scade creste frecventa imbolnavirilor de gripa.

Vitaminele sunt substante organice indispensabile vietii, pe care organismul nu le sintetizeaza deloc sau le sintetizeaza in cantitati insuficiente. Anumite vitamine se gasesc doar in cantitati reduse in alimentele consumate. Deoarece alimentatia nu asigura intotdeauna vitaminele necesare intr-un raport echilibrat cantitativ si calitativ, consumul de suplimente alimentare cu multivitamine este extrem de benefic pentru buna functionare a organismului.

Un aport corespunzator de vitamine este absolut necesar fiecaruia dintre noi, nu numai sportivilor sau celor care desfasoara activitati fizice sau intelectuale intense.

Poluarea (a aerului, a apei, sonora, etc.) devenita astazi o problema foarte serioasa, stresul cauzat de ritmul alert de viata, alcoolul, nicotina, cofeina, aditivii alimentari, anticonceptionalele si multe alte substante chimice ce sporesc necesarul de vitamine, mai ales la persoanele care locuiesc in marile orase. Un exemplu semnificativ este faptul ca o singura tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism.

Pe langa faptul ca, datorita acumularii efectelor nocive ale poluarii mediului inconjurator, necesarul de vitamine si substante minerale al organismului a crescut, continutul in micronutrienti (vitamine si substante minerale) al legumelor si fructelor au scazut.

De aceea, in zilele noastre este absolut necesar consumul de suplimente alimentare.

Trebuie sa stim ca vitaminele nu sunt substante miraculoase, dar sunt vitale pentru cresterea si dezvoltarea organismului, pentru vitalitate si pentru mentinerea unei stari generale bune.

Unele vitamine regleaza procese biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate in metabolismul celular si in sfarsit, exista si vitamine care influenteaza in mod direct diverse functii ale organismului. Necesarul zilnic de vitamine creste odata cucresterea intensitatii activitatii fizice (cand se mareste necesarul de proteine si glucide al organismului) si astfel, consumul de suplimente alimentare devine absolut necesar.

Deoarece vitaminele isi exercita efectele in mod sinergic, o cantitate mai mare dintr-o vitamina sau alta va atrage dupa sine si cresterea necesarului de alte vitamine.

Din acest motiv, se recomanda utilizarea preparatelor polivitaminice. O importanta deosebita o are raportul dintre diversele vitamine. De exemplu, raportul ideal in cadrul complexului vitaminic B este de 1:1.

Functionarea normala a organismului necesita, alaturi de vitamine si prezenta unor substante minerale. Acestea din urma sunt furnizate exclusiv prin alimentatie. Un aport ridicat de vitamine presupune si cresterea necesarului de minerale al organismului.

Din acest motiv, se prefera utilizarea preparatelor complexe, care contin atat vitamine, cat si minerale dozate optim si sub forma chelatata. Organismul poate utiliza mineralele in cel mai eficient mod in forma chelatat. In organismul multor persoane, chelatarea unor minerale se realizeaza ineficient si din aceasta cauza, suplimentele minerale ajunse in organism nu se pot utiliza integral.

 De exemplu, fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2 – 10 %. Iar din aceasta cantitate jumatate se elimina.

Mineralele chelatate cu aminoacizi se absorb de 3 – 10 ori mai bine decat mineralele nechelatate.

Conceperea si comercializarea de produse cu absorbtie lenta a revolutionat industria vitaminelor hidrosolubile. In asemenea produse, substantele active sunt inglobate in substante-suport, a caror absorbtie dureaza  8 – 12 ore, asigurandu-se astfel un nivel sanguinconstant de vitamine. Substantele suport fara absorbtie lenta duc la o absorbtie rapida, iar cantitatea care nu poate fi utilizata imediat de organism se elimina odata cu urina, in decurs de 2 – 3 ore.

Un alt avantaj al acestor preparate complexe il constituie faptul ca ele contin si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depozitarea grasimilor in ficat. De asemenea, aceste substante lipotrope stimuleaza sinteza hepatica de lecitina, mentinand colesterolul in forma solubila.

In concluzie, substantele lipotrope impiedica cresterea concentratiei de colesterol in sange. Exista si multivitamine care au in compozitia lor enzime digestive sau acid glutamic. Acidul glutamic reduce senzatia de oboseala, imbunatateste capacitatea de concentrare, diminueaza extenuarea psihica. De asemenea, actioneaza benefic in starile depresive si ajuta in combaterea alcoolismului, accelereaza vindecarea ulcerelor.

 

ATENTIE !

- Deoarece majoritatea acestor produse contin si vitaminele complexului B in doze destul de mari, nu este necesara asocierea altor vitamine B, cu exceptia situatiilor de stres puternic sau in cazul recomandarilor exprese.

- Datorita continutului ridicat de vitamine din complexul B, consumul acestor preparate poate fi insotit de colorarea urinei, asociata cu miros specific.

- Este inutila consumarea concomitenta a diferitelor produse multivitaminice.

- Acidul glutaminic este un potential alergen. De aceea, la cele mai mici semne de alergie trebuie sistata administrarea preparatului.

 

ATENȚIE!

Produsul se consumă cu 30min, înainte de mese!

 

Super Mega 50 ingrediente active/tableta

Vitamina C……………………………………………………….250,00 mg

Calciu…………………………………………………………….108,00 mg

Vitamina E……………………………………………………….100,00 mg

Vitamina B1……………………………………………………….50,00 mg

Vitamina B2………………………………………………………..50,00 mg

Niacina……………………………………………………………...50,00 mg

Acid pantotenic……………………………………………………..50,00 mg

Vitamina B6………………………………………………………...50,00 mg

Colina………………………………………………………………..50,00 mg

Inozitol………………………………………………………………50,00 mg

PABA……………………………………………………………….50,00 mg

Magneziu……………………………………………………………25.00 mg

Rutina………………………………………………………………..25,00 mg

Complex de bioflavonoide…………………………………………..25,00 mg

L-cisteina…………………………………………………………….25,00 mg

Zinc…………………………………………………………………..15,00 mg

Fier…………………………………………………………………… 9,00 mg

Complex hesperidinic…………………………………………………5,00 mg

L-glutation……………………………………………………………..5,00 mg

Macese…………………………………………………………………5,00 mg

Beta-caroten……………………………………………………………4,50 mg

Mangan…………………………………………………………………3,00 mg

Bor………………………………………………………………………1,00 mg

Cupru………………………………………………………………500,00 mcg

Molibden……………………………………………………………250,00 mcg

Acid folic……………………………………………………………200,00 mcg

Iod……………………………………………………………………150,00 mcg

Crom………………………………………………………………….100,00 mcg

Biotina………………………………………………………………50,00 mcg

Vitamina B12……………………………………………………….50,00 mcg

Seleniu………………………………………………………………25,00 mcg

Vitamina D ………………………………………………………….10,00 mcg

Deruleaza