Infant Formula Mareste imaginea

Pre Steps Daily

65,04 lei (TVA inclus)

Produs nou

60 ml

Pre Steps Daily, un complex de multivitamine special conceput pentru bebeluşi şi copii de vârstă mică, este uşor de administrat, are un gust plăcut şi se absoarbe în mod eficient datorită formei sale lichide.

More details

Cantitate dorita:

Pre Steps Daily

60 ml

Sanatatea copiilor nostri este primordiala.

Pre Steps Daily, un complex de multivitamine special conceput pentru bebelusi si copii de varsta mica, este usor de administrat, are un gust placut si se absoarbe in mod eficient datorita formii sale lichide.

 

Recomandari

  • Bebelusilor si copiilor de varsta mica pentru consumul zilnic, care le asigura vitaminele necesare unei cresteri sanatoase, precum si dezvoltarii fizice si psihice.

 

Simptomele unei deficiente generale de vitamine pot include: oboseala, lipsa poftei de mancare si imbolnavirile dese datorate rezistentei scazute a organismului.

Prospect Pre Steps Daily CaliVita

O perioada destul de importanta din viata unui copil este cea de sugar. Daca sugarul este hranit in mod corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decat ceilalti copii.

In general, mamelor le este foarte greu sa satisfaca necesarul complet de vitamine si minerale ale unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate excesiv, iar continutul lor de vitamine si minerale este foarte scazut. De asemenea, nici alimentatia mamei nu contine intotdeauna cantitatea ideala de vitamine. In ultimul timp, datorita industrializarii au aparut o multitudine de factori externi care au ca efect cresterea necesarului de vitamine, atat pentru mame cat si pentru sugari: lumina artificiala, poluarea aerului, radioactivitatea, radiatiile de diferite feluri ( datorate televizoarelor, monitoarelor, laptopurilor, telefoanelor, cuptoarelor cu microunde etc.) medicamente, stresul psihic.

Polivitaminele produse din materii prime strict naturale pot fi de un mare ajutor sugarilor.

Va oferim in continuare cateva detalii despre natura si compozitia acestor suplimente alimentare.

Vitamina A se extrage din uleiul de peste, vitamina E din uleiul de plante, iar vitaminele B si C, foarte importante pentru cresterea si dezvoltarea sugarului, au de asemenea provenienta naturala. Aceste vitamine sunt oferite sub forma de sirop, cu un gust foarte placut, evitand in acest fel toate dificultatile care apar in momentul administrarii lor.

Atentie !

Necesarul de vitamina D3 este mai mare in cazul sugarilor; de aceea, cand preparatul polivitaminic nu contine vitamina D3, aceasta trebuie administrata separat.

 

Pre Steps Daily ingrediente active/1ml:

Vitamina C…………………………35,00 mg

VitaminaB3………………………….8,00 mg

Vitamina E…………………………...4,00 mg

Acid pantotenic………………………3,00 mg

Vitamina B2………………………….0,60 mg

Bitamina B1………………………….0,50 mg

VitaminaB6…………………………..0,40 mg

Vitamina A…………………………400,00 mcg

Vitamina B12…………………………0,50 mcg

Deruleaza