Lion Kids C Mareste imaginea

Lion Kids C

35,48 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 tablete masticabile

Vitamina C pentru copii - Lion Kids C este un produs creat special pentru copii, are un gust placut, este usor masticabil si nu ataca dintii. Nu contine zahar, iar indulcitorul natural din compozitia sa (xilitolul), reduce riscul aparitiei cariilor dentare si contribuie la dezvoltarea sanatoasa a dintilor copiilor. 

More details

Cantitate dorita:

Lion Kids C

90 tablete masticabile

Vitamina C pentru copii

Lion Kids C este un produs creat special pentru copii, are un gust placut, este usor masticabil si nu ataca dintii. Nu contine zahar, iar indulcitorul natural din compozitia sa (xilitolul), reduce riscul aparitiei cariilor dentare si contribuie la dezvoltarea sanatoasa a dintilor copiilor. Este extrem de important ca procesul de dezvoltare intensiva care afecteaza corpul copiilor in perioada de crestere sa fie sustinut in permanenta, deoarece vitamina C este esentiala nu doar pentru formarea oaselor ci si pentru functionarea optima a sistemului nervos si crearea aspectului normal al pielii.

Recomandari:

Consumului zilnic al copiilor pentru a asigura sanatatea  sistemului lor imunitar si dezvoltarea armonioasa.

-Masticarea corecta a tabletei si nu inghitirea ca pastila.

-Simptomele lipsei de vitamina C pot include: un siste imunitar slabit,sensibilitate la infectii, recuperare lenta in convalescenta, o perioada prelungita de vindecare a ranilor, sangerari gingivale, paradontita si dureri musculare

Stiati ca:

La nivel global aprox. 47% din cazurile de anemie afecteaza copiii pre-scolari deoarece vitamina C are un rol cheie in absorbtia fierului .

Prospect Lion Kids

Vitamina C (acidul ascorbic) este un nutrient esential pentru viata si pentru ca nu este sintetizata in organismul nostru, trebuie obtinuta din surse externe. Intern, vitamina C este sintetizata din glucoza in urma unui proces in patru etape, fiecare necesitand o enzima specifica. Primele trei enzime le regasim in organismul uman, dar a patra este non-functionala, aparent datorita unei mutatii genetice intervenite la stramosii nostri. Rezolvarea acestui defect genetic este provocarea adresata  geneticienilor pentru acest secol.

Vitamina C face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apa) si din acest motiv, in cazul unei solicitari fizice excesive, se elimina in cantitati mari din organism. Din fericire exista preparatele cu absorbtie lenta (efect retard) datorita carora vitamina C poate fi prezenta permanent  in organism, exercitandu-si efectul benefic pe o perioada mai mare de timp.

Vitamina C se gaseste atat in zarzavaturi, cat si in citrice, sursa naturala principala constituind-o macesele, in care se gaseste impreuna cu asa numitele flavonoide care sporesc efectele acidului ascorbic. Savantul Linus Pauling laureat al Premiului Nobel a considerat ca vitamina C  se poate administra profilactic  si terapeutic in numeroase boli, de la banalul guturai, pana la cancer.                                                                  

  Exista  mai multe zeci de mii de lucrari stiintifice publicate care releva clar ca nu exista nici un proces in organism, nici o afectiune sau sindrom care sa nu fie influentat de vitamina C. 

In general este cunoscuta pentru indeplinirea urmatoarelor functii:             

-activitate antioxidanta impotriva radicalilor liberi,care prin actiunea lor oxidativa ,lezeaza celulele si organele,accelerand procesele de imbatranire si contribuind la aparitia aterosclerozei si cancerului.

-sinteza de colagen care intra  in alcatuirea  tuturor tesuturilor conjunctive, fiind liantul organismului. Deficitul de vitamina C poate conduce la aparitia scorbutului, boala vechilor navigatori privati mult timp de fructe si legume proaspete.

-protejarea sistemului imunitar, vitamina C fiind implicata in producerea leucocitelor, celulelor T simacrofage.

-protejarea sistemului cardiovascular printr-o protectie antioxidativa impotriva formarii ateroamelor, prin redarea elasticitatii vaselor sanguine, reducand riscul anevrismelor si infarctelor.

     Vitamina C participa la activarea multor sisteme enzimatice si are un rol important in respiratia celulara. Accelereaza vindecarea ranilor, regenerarea tesuturilor participa la sinteza  hormonilor corticosuprarenali.        Are efect antistes, faciliteaza absorbtia fierului si impreuna cu acidul folic si vitamina B1, stimuleaza maturarea globulelor rosii.

     Scade colesterolul sanguin si protejeaza organismul fata de substantele cancerigene. Creste si mentine randamentul fizic. In timpul solicitarilor fizice creste necesarul de vitamina C si din aceasta cauza se recomanda sportivilor un consum crescut inainte de competitii.

     Vitamina C este sensibila la caldura, lumina si vapori de apa si din aceste motive trebuie sa fim atenti la depozitarea ei.                                      In preparatele de vitamina C din extracte naturale, acidul ascorbic se gaseste sub forma de poliascorbat, care are un efect prelungit fata de cel al acidului ascorbic obtinut pe cale sintetica.

 

Atentie!

Instarile febrile creste necesarul de vitamina C al organismului.

Mod de administrare:

1-3 tablete masticabile zilnic in timpul meselor                                 

 

Lion Kids C ingrediente active/tableta mastecabila:

Vitamina C ............................................................75 mg

Deruleaza