Lion Kids +D Mareste imaginea

Lion Kids +D

54,29 lei (TVA inclus)

Produs nou

90 tablete masticabile

Lion Kids + D, 90 tablete masticabile

Lion Kids + D – este un complex de minerale si multivitamine cu un continut suplimentar de vitamina D, care nu ataca dintii, are un gust placut si este usor de mestecat. 

Nu contine zahar, iar xilitolul, indulcitorul natural din compozitia sa, reduce riscul de aparitie a cariilor dentare

More details

Cantitate dorita:

Lion Kids +Vitamina D

90 tablete masticabile

Multivitamine pentru oase si dantura sanatoasa.

Lion Kids + D – este un complex de minerale si multivitamine cu un continut suplimentar de vitamina D, care nu ataca dintii, are un gust placut si este usor de mestecat. Produsul a fost creat special pentru copii, tabletele masticabile fiind sub forma de animale.

Nu contine zahar, iar xilitolul, indulcitorul natural din compozitia sa, reduce riscul de aparitie a cariilor dentare.

 

Recomandari

  • Consumului zilnic al copiilor pentru a le asigura vitaminele, mineralele si oligoelementele de care au nevoie pentru o dezvoltare echilibrata si rezistente la imbolnaviri.
  • Tuturor celor pentru care este important sa reduca riscul de aparitie a cariilor
  • dentare si astfel sa asigure dezvoltarea sanatoasa a dintilor copiilor.
  • Persoanelor care prefera tablete masticabile
  •  Persoanelor care au nevoie de un produs complex cu un continut de vitamina D.

 

Prospect Lion Kids + Vitamina D

Alimentatia necorespunzatoare a copiilor nostrii, oferta fast- food, cola, chipsurile, ciocolata si alte dulciuri consumate in cantitati prea mari scad zi de zi sansa dezvoltarii sanatoase a oaselor si danturii copiilor.

Cariile dentare si degradarea smaltului dentar sunt atat de frecvente incat e o minune cand stomatologii intalnesc un tanar de 18 ani cu dantura sanatoasa.

Din toate aceste motive , in zilele noastre este vital sa oferim copiilor nostri cele mai moderne multivitamine cu continut de vitamina D.

 Vitaminele inseamna crestere si dezvoltare armonioasa !

Vitaminele sunt compusi chimici organici indispensabili vietii, pe care organismul nostru nu este capabil sa le sintetizeze sau le sintetizeaza intr-o cantitate insuficienta. In absenta unor vitamine organismul tanar nu se mai dezvolta, dar carenta fiecarei vitamine in parte are simptomele proprii, tipice.

Pentru dezvoltarea fizica si psihica optima a copiilor nostri, trebuie sa ne ingrijim deasigurarea zilnica a cantitatii si calitatii adecvate de vitamine.

Ar fi foarte simplu daca am putea realiza acest lucru doar prin consumul de fructe proaspete, al legumelor, mancarurilor din legume, dar, din pacate, greseste cine isi inchipuie ca ajung un sau doua mere puse langa sandwichul copilului.

In ultimul deceniu, necesarul de vitamine si minerale al organismului a crescut semnificativ pentru a compensa efectele nocive ale mediului inconjurator care, de asemenea, s-au inmultit.

 

Ofertele ,,apetisante” nu sunt intodeauna si sanatoase !

Sa ne gandim numai ce mult s-a schimbat in ultimii ani oferta supermarketurilor! Alimentele apetisante, estetice, contin insa coloranti artificiali, conservanti; la fel, apa este mai poluata si odata cu intensificarea circulatiei rutiere, creste proportional si poluarea aerului. Nu-i de mirare ca numarul bolnavilor cu alergii creste continuu.

Si exista o schimbare chiar mai semnificativa: cresterea solicitarii la stres a copiilor nostri, ceea ce nu este de mirare, deoarece la scoala cerintele si dobandirea de cunostinte noi sunt in continua crestere.

 Dorinta de a obtine rezultate cat mai bune si de a fi apreciati exercita o presiune continua  asupra copiilor nostri. Din pacate, paralel cu cresterea necesarului de vitamine, scade cantitatea acestora din alimente, fiind chiar mai redusa decat cu cateva decenii in urma.

Deci este important sa sustinem in permanenta functionarea organismului cu ajutorul unui produs cu o compozitie moderna si de calitate.

Acest lucru este valabil mai ales in cazul copiilor, care sunt intr-o crestere si dezvoltare continua.

 

De ce consumul de Lion Kids + Vitamina D de la CaliVita?

Tocmai de aceea pentru ei este indicat produsul cel mai modern cu continut de vitamina D, Lion Kids + Vitamina D, deoarece vitamina D regleaza cantitatea de calciu si fosfor din sange si asigura prezenta in permanenta a unei cantitati suficiente de substante care intra in alcatuirea oaselor.

Absenta vitaminei D duce la rahitism, ale carui principale simptome sunt anomalii ale danturii, deformarea accentuata si dureroasa a oaselor, incetinirea cresterii. Copii nostri se afla permanent in miscare si crestere, de aceea trebuie sa se acorde o atentie deosebita dezvoltarii sanatoase a oaselor, care fundamenteaza starea aparatului locomotor din perioada de adult.

Copilul puternic, sanatos din punct de vedere fizic si psihic are un randament mai mare la scoala si exista mult mai multe sanse sa se integreze in lumea adulta dominata de spiritul competitiv.

Sa le oferim copiilor nostrii pe tot parcursul anului multivitaminele moderne cu continut de vitamina D, pentru a fi siguri ca am creat baza dezvoltarii fizice si psihice optime.

 

Lion Kids + Vitamina D ingrediente active/tableta mastecabila:

Vitamina C…………………………….35,00 mg

Vitamina E ……………………………………..7,00 mg

Niacina………………………………………….7,00 mg

Acid pantotenic………………………………….3,00 mg

Fier………………………………………………3,00 mg

Zinc…………………………………………2,00 mg

Inozitol………………………………………1,60 mg

Beta-caroten………………………………….0,90 mg

Vitamina B6………………………………….0,70 mg

Vitamina B2………………………………….0,60 mg

Vitamina B1………………………………….0,50 mg

Acid folic…………………………………….0,10 mg

Mangan………………………………………0,10 mg

Cupru……………………………………….70,00 mcg

Biotina………………………………………35,00 mcg

Iod…………………………………………10,00 mcg

Seleniu……………………………………..10,00 mcg

Crom………………………………………...5,00 mcg

Vitamina D………………………………….5,00 mcg

Vitamina B12………………………………..1,00 mcg

Deruleaza